GRAVIDUTE/MAMICUTE DIN BACAU(4)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Ramona felicitari mamico, sa-ti traiasca puiutul si sa fie sanatos! ma bucur ca totul e ok si ca ati trecut cu bine peste experienta asta. Asteptam poze si bineinteles povestea nasterii!

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karmen_ spune:

Felicitari, Ramona!!! Multi si multe ! Sa fiti sanatosi si tu si tau! Esti o norocoasa!
Cand o sa ai timp si chef, poate ne spui si noua cum e cu cezariana, ca si eu vreau sa nasc asa.

Multi si dulci

36+ Roberta-Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Felicitati Ramona

Sa-ti traiasca baietelul , sa va bucure si sa bucurati de el.

Cand ai sa mai ai timp sa printre picaturi la postarile tale viitoare sa ne mai spui si ceva din conditii si eventual si preturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2700 spune:

Buna fetelor!
Ramona multe felicitari!Sanatate multa si tie si la bebik ,refacere usoara si rapida!Abia astept sa ne impartasesti si noua povestea nasterii si sa ne pui si ceva pozici!
Fetelor noi am sarbatorit ziua reginei pe 30 ...si cu ocazia asta am fost la mare,iar ieri am facut aprovizionare serioasa ca am auzit ca avem in olanda un caz de gripa porcina asa ca noi nu prea vom mai iesi din casa! .
Va pupacesc pe toate!
AAAA voiam sa spun despre cezariana...eu mi-am revenit relativ repede ,stiu ca dupa o sapt eram destul de bine, totul e sa faci miscare.Si eu am luat si paracetamol chiar daca radeam de astia cand mi l-au prescris ...se pare ca m-a ajutat!
Pupici la toate fetele si la bebelusi!

http://community.webshots.com/album/570110551mxvPBV?start=12
David Luca Povestea Noastra http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=132371&whichpage=15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karmen_ spune:

Ce faceti, mamicutelor? Astazi vad ca n-a mai dat nimeni nici un semn. Sper ca sunteti bine.

36+ Roberta-Ioana

Mergi la inceput

'Neata, 'neata....
Ce mai faceti???Va invit la o sau eventual un ceiut

Eu m-am trezit bine dispusa ca am vazut soarele si ca a inceput sa se incalzeasca afara...iupiii, sunt mai rau ca un copil
O saptamana cat mai placuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2700 spune:

Neata fetelor!
Vin si io cu intarziere la fara de care nu pot respira!
Noi suntem bine,crestem zambim,gangurim ce sa mai maine poimaine venim pe la fete in vizita.Trec zilele astea cumplit de repede parca mai ieri vorbeam de sarcina si acum nu-mi vine sa cred ce flacau mare am!Abia astept sa venim in Romania sa-l prezentam neamurilor si cine stie poate o sa aranjam o intalnire si cu voi mamici si burtici de Bacau.
Pe 11 trebuie sa mergem la consultatia de 3 luni plus vaccinul de rigoare,am emotii pentru vaccin ,la cel de 2 luni n a plins f mult l-am impacat repede ...
Voi ce mai spuneti? Ce mai fac comorile voastre?
Va pupacesc pe toate !

http://community.webshots.com/album/570110551mxvPBV?start=12
David Luca Povestea Noastra http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=132371&whichpage=15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Alina cand vreti sa veniti acasa? La vara? Chiar mi-ar placea sa ne vedem.

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

Si eu. si eu, adica... si mie mi-ar place sa ne vedem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Ramona,felicitari pentru proaspata minune din viata voastra!ma bucur ca totul a decurs bine.Cand mai ai timp,sa ne spui si alte amanunte,ce te-a nemultumit totusi(am vazut ca ai spus cate ceva despre asta).
Alina,imi pare rau ca trebuie sa stati mai mult pe acasa din cauza gripei porcine.haideti mai repede in tara ca aici nu a ajuns si sper nici sa nu ajunga.
Mi-ar placea si mie o intalnire,desi stiu ca ar fi mai complicat sa ajung,dar...poate ne potrivim
O noapte linistita!Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput