GRAVIDUTE/MAMICUTE DIN BACAU(4)
Raspunsuri - Pagina 14
Beatrix_N spune:
Salutare tuturor gravidutelor si mamicutelor! Am un COSULET si un CARUCIOR de vanzare, au fost putin folosite, sunt de la Baby Care si detaliile despre CARUCIOR ar fi cam astea: Cosul se detaseaza de cadrul caruciorului si poate fi folosit ca scaun de masina pentru transportul bebelusului, Trei trepte de reglare a spatarului, pana la pozitia orizontala, Poate fi montat pe cadru cu fata spre mama sau cu fata spre directia de mers, Husa pentru picioare; hamuri de siguranta, poate fi folosit si ca leagan, Inchidere centralizata cu ajutorul unui buton situat pe maner, Compartiment de depozitare pentru parinti, in spate, prevazut de asemenea cu nisa pentru biberon; buzunar de depozitare, Suport pentru sprijinul picioarelor, reglabil pe inaltime..in fine..amanunte ar mai fi..cine e interesata sa ma contacteze pe adresa beatrix_nicol@ yahoo.com si ii arat si poze. Pretul ar fi 250 ron. Iar pentru cosulet 50 ron.Motivul pentru care vand caruciorul e ca: am primit altul cadou.
O saptamana pe gustul vostru, sa aveti!
alina2700 spune:
Buna fetele!
Ce matinala esti Mihaela,noi suntem cu o ora in urma fata de voi asa ca nu prea ne putem bea cafeaua impreuna plus ca io abia pe la 11 la noi ajung la comp,pina la 11 avem micul dejun si io si bebe ..dupa care ne intretinem ..ca e ora de gangureala sau de matzaiala...
Da cred ca oricine si-ar dori sa ajunga in acel parc,vreau sa-ti spun ca erau zeci de mii de vizitatori,veniti din toate colturile lumii.Si eu sunt alergica la polen dar nu m-am putut abtine trebuia sa merg!Nu am apucat sa vedem tot...din cauza mea cu alergia de rigoare...simteam ca nu mai pot respira si se pare ca David m-a mostenit ca ai aparusera niste bubite asa ca am fugit repede.Cat despre poze...ce sa spun... ca am mai multe! mi-a fost greu sa fac o selectie cat de cat sa nu le pun pe toate
Anna ce se intampla cu tine...tu chiar nu lipseai niciodata asa de mult.Sper ca esti bine si tu si Ioana!Da macar un semn!
Va pupacesc pe toate!
http://community.webshots.com/album/570110551mxvPBV?start=12
David Luca Povestea Noastra http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=132371&whichpage=15
AnnaBaby spune:
Alina nu s-a intamplat nimic, nu prea am mai avut timp de scris, dar de citit citesc, sunt la zi. Cu sarbatorile am fost ocupati cu vizite, musafiri, etc. apoi weekendul trecut am fost plecati, aseara ne-am adunat pe acasa, daca e fain afara ies la plimbare, asa ca am absentat motivat
Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
mihaela amalia spune:
Ehe Alina am fost matinala pentru ca m-am dus mandra la servici (gradinita) si am profitat de ocazie pentru ca altfel sta calare pe mine si ma bombardeaza cu intrebari
Offf acuma caut de mama focului o piesa pt masina de cusut si nu stiu daca reusesc sa gasesc, dar mai caut nu ma dau batuta
O POVESTE MINUNATA
julax spune:
Ramona,cred ca la ora asat esti proaspata mamica,fericita ca iti poti vedea minunea.Asteptam vesti!
Mihaela,multumim.Ma bucur ca e bine bebe din burtica
Alina,chiar ca sunt superbe fotografiile ,imi imaginez cum e sa vezi acele flori.SUPERB!Nici voi nu sunteti mai prejos,se vede ca sunteti o familie fericitaIulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
Karmen_ spune:
Mihaela, ti-am citit si eu povestea minunata si mi-am facut curaj. Concluzia e ca Dumnezeu nu te lasa cand iti este intr-adevar cel mai greu. Pupici tie si printesei tale!
Tuturor mamicilor si bebelusilor multi si dulci !!!
35+ Roberta-Ioana
mihaela amalia spune:
Buna dimi, pe la pranz
Multumesc Karmen, intr-adevar DD nu te lasa niciodata, stie sa le randuiasca pe fiecare la timpul lor.Ma bucur ca ai prins ceva curaj, mai ales ca nu are rost sa iti fie frica sau sa ai emotii foarte mari pentru ca acestea nu te ajuta la nimic, iti fac doar rau si vei ajunge tot acolo.
O POVESTE MINUNATA
alina2700 spune:
Buna fetili!
Io nu mai pot spune buna dimineata!Azi am lenevit linga print pina pe la 10 asa ca vin cu intarziere!Pina si cafeaua am baut-o demult...am reusit si sa bag o masina de rufe la spalat...
Iulia mulumim de aprecieri!A fost intr-adevar o incantare.
Karmen e bine ca ti-ai mai facut curaj!Ai sa vezi ca o sa treaca asa repede... ca o sa-ti fie dor de perioada asta!
Anna ma bucur ca sunteti bine si va urez plimbare placuta!
Miha(sper ca nu te superi ca ti-am prescurtat numele) sunteti la perioada DE CE? Trebuie sa te inarmezi cu rabdare si cu raspunsuri muuulte
Pupici tuturor!
David Luca Povestea Noastra http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=132371&whichpage=15
mihaela amalia spune:
Buna...
Alina, stai linistita cum sa ma supar, da, intr-adevar suntem la perioada DE CE? si ma cam termina cateodata, la orice i-as spune sau m-ar intreba, urmeaza obligatoriu un dece???, chiar daca nu isi prea are locul
Dar asta e ma inarmez cu multa rabdare, mai strang din dinti, iar daca sunt acasa si nu mai suport intrebarile (de, si perioada e de vina ca ma enervez uneori mai repede) o trimit in camera la joaca si ii spun sa ma lase putin in pace ca sunt nervoasa si s-ar putea sa ma enervez si sa mai tip la ea.
Si uite asa mai trece o zi si incepe alta cu alte intrebari
O POVESTE MINUNATA
alina2700 spune:
Buna fetili!
Miha stiu cum e ...noi avem o nepotica care are acum 2 ani si 3 luni si e la perioada DE CE? Mie una mi se pare o scumpa (ca de' nu stam cu ea,o vedem doar pe net) ,dar pe maica-sa o inebuneste
Sper sa am rabdare cand va fi David de varsta asta,mai ales ca ma gandesc sa mai proiectam un bebic pe cand o avea David 2 ani.Cu Alex imi aduc aminte ca am trecut usor... de perioada DE CE? dar eram mai multi in jurul lui asa ca ai mai dadeau si altii raspunsuri.
Una peste alta sunt niste comori!
Asteptam vesti de la Ramona!!!
Poop la toati fetili !