GRAVIDUTE/MAMICUTE DIN BACAU(4)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Alina eu sunt in reparatii.Calculatorul il folosesc dar pe forum intru mai rar.Sunt necajita ca aveam maine eco morfo de trim 2 si m-a amanat pana saptaman viitoare....sunt dezamagita ca nu ma pot baza pe doctor....e aiurea...aiurea tare..in fine sper sa nu depasesc termenul necesar...in rest de la progesteron m=-am dublatam dureri cumplite de talpi....greturile si voma imi revin perioadic,ca in seara asta de exemplu.....Eva miscoteste si topaie pe vezica mea..nu atat de des cat as vrea eu,dar probabil o simt numai in anumite pozitii.Imi controlez cantarul am izbutit sa nu cresc decat greutatea copilului....de vreo 5 saptamnai....dar oricum de la 65 la 84 cat am acum....in doua luni.....
Tot ce imi doresc e sa fie fetitza mea draga sanatoasa.
Va pup si asteptam vesti...

Madalina 22+Eva-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karmen_ spune:

Sweetdropita, eu sunt la 35 de saptamani si nici bebitza mea nu s-a intors. Am fost aseara la dr. si a zis ca e ok, ba chiar ca deocamdata e foarte bine ca nu se grabeste sa iasa.

Pupici dulci tuturor!

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karmen_ spune:

Alina, pe mine deja m-au apucat tot felul de ganduri despre felul in care o sa nasc si, in plus, ma feresc sa stau la calculator macar acum, ca la serviciu, 9 ore pe zi numai la calculator lucram. Ce mult imi doresc sa fiu si eu ca tine si sa-mi vad printesika.

Madalina, ce nume deosebit ai ales pentru bebitza ta!

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Fetelor mele Bacaoance si nu numai ...
Maine dimineata tre` sa ma prezint la doctor si sa-l scot pe micul piton din cuibarul lui de 9 luni. Azi intru in 39 sapt.iar doctorita m-a programata mai devreme pt.ca pleaca joi la Buc.si nu ar vrea sa aiba surprize, spurpize de la paciente.
Sunt un pic bagata in priza desi am pregatit totul, parca tot mai gasesc cate ceva de pus la bagaj.Cu siguranta o sa mai lipseasca ceva...
Vad ca sunt prima ce da startul la nasteri din cate am citit aci` voi mai aveti 4-5 sapt.
Doamne ajuta sa fie sanatos si sa iesim cu bine la aerul de Romania !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Buna ziua fetili
Vad ca s-au mai inmultit randurile

Sweetdropita fata s-a instalat din prima cu capul in jos si asa a stat 9 luni de zile, poate din cauza asta e si mai capoasa

Iulia 2 scumpici de copii

Eu am fost ieri la control si bebita meu facea balet, ba ridica mainile, ba picioarele, ba statea ca boierul in hamac.Oricum totul e bine si are cam 13 sapt si 4 zile...

O duminica placuta in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Am uitat sa intreb... cand sa dau banii la dr., inainte sau dupa operatie ??? Nici macar nu stiu cat sa dau... uffff !!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramona7575

Fetelor mele Bacaoance si nu numai ...
Maine dimineata tre` sa ma prezint la doctor si sa-l scot pe micul piton din cuibarul lui de 9 luni. Azi intru in 39 sapt.iar doctorita m-a programata mai devreme pt.ca pleaca joi la Buc.si nu ar vrea sa aiba surprize, spurpize de la paciente.
Sunt un pic bagata in priza desi am pregatit totul, parca tot mai gasesc cate ceva de pus la bagaj.Cu siguranta o sa mai lipseasca ceva...
Vad ca sunt prima ce da startul la nasteri din cate am citit aci` voi mai aveti 4-5 sapt.
Doamne ajuta sa fie sanatos si sa iesim cu bine la aerul de Romania !!!

Deja m-au trecut toti fiorii
HAI RAMONA

Eu am dat inainte si parca asa se da dupa cate stiu eu.

Multa bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2700 spune:

Buna fetili!
Ce ma bucur sa vad ca sunteti aici,si ca nu ne-ati uitat!
Karmen si Sweetdropita eu stiam ca BB se poate intorca chiar si in ultima sapt de sarcina,deci nu trebuie sa va stresati pe tema asta!Voi sa aveti grija sa fie bebicii ok si voi sa fiti sanatoase ca restul le aranjeaza cel de sus!
Eumada nu te stresa cu eco morfo de trim 2, cred ca e ok si sapt viitoare,important este sa fii cu moralul sus,si eu am pus muuulte kg dar cand vad ce comoara am....uit de toate...pina si de regim.Imi pare rau ca ai atatea simptome si totodata sper sa treci cat mai repede de ele.Iar despre forum...ce sa zic macar o data pe sapt sa intri si sa ne dai cate o veste
Ramona FRUNTEA SUS!SA DEA DUMNEZEU SA TE REFACI CAT MAI REPEDE SI SA FIE BB DE NOTA 10!!!Cat despre bani(mama lor de bani),procedezi cum crezi tu ca e mai bine pt psihicul tau.
Noi scoatem agitatele si te asteptam cu vesti bune si pozici multe!

Noi ieri am fost in plimbaruri la Keukenhof Park o splendoare in toata puterea cuvintului,a fost super,doar ca eu sunt alergica la polen asa ca nu am putut sta prea mult!punem pozici sa vedeti milioanele de flori!
Va pupik!

http://community.webshots.com/album/570110551mxvPBV?start=12
David Luca Povestea Noastra http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=132371&whichpage=15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2700 spune:

Gata fetili am pus pozici muulte cu flori frumoase aici :http://family.webshots.com/album/571448379hIHPJi
Pupici la toate !

http://community.webshots.com/album/570110551mxvPBV?start=12
David Luca Povestea Noastra http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=132371&whichpage=15

Mergi la inceput

Buna dimi.
Va invit la o ceasca de cafea sau o cana de ceai, dupa preferinta.

Ramona nu a mai dat nici un semn de viata aseara sper sa se fi dus azi la spital cat mai linistita.

Alina vreau si eu in parcul ala, cu toate ca si eu sunt alergica la anumite polenuri. Cat despre strengarel, imi plac la nebunie pozele cu sapcuta asa mai smecher pusa
Super misto parcul, cate flori si cate culori, nu-i de mirare ca ai facut atatea poze

o saptamana placuta.

Mergi la inceput