Copil zdravan cu parul balai !!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana_geana spune:

zozela,ce poveste frumoasa!multumesc pentru emotiile pe care mi ai dat prilejul sa le traiesc......iti doresc sa traiesti fericita alaturi de cei doi barbati ai tai toata viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Multumiiim!! Va intorc inzecit urarile-sunteti minunate!

Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Mergi la inceput
Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

ela va pupam si va iubim si noi din tot sufletul!!!si pe cealalta olteancapupam burtica cu printesica pe aceasta cale

sa va traiasca sanatos marele blond !sunt sigura ca va face fiecare minunata!avem copii minunati si pt asta trebuie sa-i multumim lui Dumnezeu zi de zi!

de David
Poveste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelyna spune:

Zozela .

adelina si piticii
Noemi 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Multumesc Nusha!! Asa e-nu trebuie sa uitam de unde am plecat,si ce conteaza cu adevarat in viata!

Adelina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Germina spune:

Foarte frumoasa povestea! Mi-au dat lacrimile.
Va doresc sa fiti sanatosi si norocosi si sa va bucurati de minunea voastra balaie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Cat de frumos...fiecare poveste a nasterii e atat de speciala, niciodata nu ma pot abtine sa nu bocesc...de fericire pt fiecare proaspata mamica, ce fericire ca suntem femei, nu-i asa? Cu toate durerile facerii si chinurile sarcinii, de o mie de ori de m-as naste tot femeie as vrea sa fiu acum ca stiu cum e sa fii mama...
sa va traiasca, e superb!

--------------------

Andra si bebe Theodora Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Zozela- pe tine si pe Liana vas tiu de la mai multe subiecet ce persone deosebite sunteti.
Am citit povestea nasterii blondinului cu ochii ca marea si am plins si m-am emotionat teribil, e deosebita dar TU ESTI SPECIALA!
Prevad aceleasi sentimente si cand va scrie Liana povestea, va doresc multa sanatate si noroc si sa va bucurati la maxim de aceste clipe, caci timpul zboara si chiar dc calea de a ne creste si educa minuniel nue prea usoara e MINUNATA SI PLINA DE BUCURII!
Numai bine!

Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani

Mergi la inceput