* * * Bazar pentru Mihaita * * * (2)
Raspunsuri - Pagina 14
Nicoleta spune:
Vad ca nu se baga nimeni la ghetutele Chicco. Le puteti dona atunci cui are nevoie de ele.
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
kid spune:
Cu acordul Nicoletei, am pus ghetutele chicco la oferta.
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
Emma INVINGE!
Bazar pentru Sonia, Andrei, Mihaita
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
Eli30 spune:
Buna
As dori sa licitez
de la diverse:
229. Primul jurnal - 5 lei
222.Cartea bebelusului - 10 lei
Bazar adulti:
13. Carti cugetari - 8 lei
72. Cos cu ou - 8 lei
preety spune:
Dragele mele,
Atasez in cele ce urmeaza dovada transferului contravalorii acvariului donat de mine si castigat de Dianarus78, respectiv suma de 370 lei pe care am considerat oportun s-o impart intre cei trei copii unde am licitat acvariul:
Mihaita
Andrei
Sonia
Dianarus78 sa-l stapanesti sanatoasa!
Le rog pe mamicile lui Mihaita si a lui Andrei sa verifice intrarea banilor, ptr ca la BRD azi nu mergea soft-ul si nu mi-au operat OP-urile in momentul in care mi-au pus stampila.
Goghosarul meu drag!!! (22 octombrie 2008)
Mamica fericita de Sorina Gabriela
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita!
Bazar pentru Sonia si Andrei!
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui preety Dragele mele, Atasez in cele ce urmeaza dovada transferului contravalorii acvariului donat de mine si castigat de Dianarus78, respectiv suma de 370 lei pe care am considerat oportun s-o impart intre cei trei copii unde am licitat acvariul: Mihaita Andrei Sonia Dianarus78 sa-l stapanesti sanatoasa! Le rog pe mamicile lui Mihaita si a lui Andrei sa verifice intrarea banilor, ptr ca la BRD azi nu mergea soft-ul si nu mi-au operat OP-urile in momentul in care mi-au pus stampila. Goghosarul meu drag!!! (22 octombrie 2008) Mamica fericita de Sorina Gabriela Ticker Sorina Gabriela Bazar pentru Mihaita! Bazar pentru Sonia si Andrei! |
preety,multumesc din suflet!am verificat contul si au intrat banutii!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
madaluta spune:
preety: astazi am pus si eu coletul cu produsele pe care le-ai castigat la licitatie..scuze de intarziere, dar piticii mei ma tin in priza non stop
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu
Bazar pentru Mihaita
babytza spune:
Saryta am pus fustita la posta azi . Scuze de intarziere . Sper sa va placa si sa ii vina bine iedutei
Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit
nona_denis spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kid nona_denis Felicitari pentru licitatiile castigate. Te rog sa iei legatura cu babytza pentru produse. |
Nu am ajuns inca la banca, dar sper ca ajung zilele astea.
Ieri am luat rochita de la Laureta. Este absolut superba si imi vine perfect. Multumesc
Mami de Denisache
AnnaBaby spune:
Madamebovary am primit ieri pantalonii, multumesc mult!
Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">poze in concurs ann1 si ann11
Leditia spune:
In sfarsit am primit si eu coletele...Mersi fain Joy,Delphinas...
POZE CU NOI
de David Christian