* * * Bazar pentru Mihaita * * * (2)
Raspunsuri - Pagina 13
preety spune:
mihaela77O (umflatel) primit pachet dupa cearta cu posta romana... cica avizul nu era tip ci scris pe hartie alba drept ptr care nu mi l-au trimis acasa... dar acu doua zile am primit reaviz si ducandu-ma la posta aia mi-a zis ca n-am colet si mi l-a rupt in fata...
Azi am insistat si o tanti de prin posta auzind povestea si-a dat seama ca a mai auzit numele meu si scoate dintr-un sertar un aviz scris pe o foaie alba si evident coletul... dar mi-au perceput si taxa de stocaj ptr ca a stat coletul cica mai multe zile.... Sa innebunesti cu idiotii... ca doar fu greseala lor ca nu mi-au trimis aviz...
In sfarsit multumesc mult. Hainuta e dementiala
Joy21 primit aviz si ridicat colet. Multumesc mult
Goghosarul meu drag!!! (22 octombrie 2008)
Mamica fericita de Sorina Gabriela
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita!
Bazar pentru Sonia si Andrei!
mihaela77O spune:
preety,ma bucur ca s-a rezolvat...deja ma gandeam cum as putea rezolva situatia...ciudata treaba cu posta,doar asa am trimis la toata lumea....dar,traim in romania si orice este posibil...
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
saryta spune:
Salutare ... am reusit sa platesc si eu azi ... multumesc.
Dovada platii aici
Multa sanatate!
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)
Alex@Sara spune:
Joy,am scos coletul de la tine,daca nu imi scriai nu stiam ca l-ai trimis.Sunt faine lucrusoarele,dar stiam deja,ca set cocoon si jeansi are si Saruca,abia astept sa le imbrac pe amandoua bebeluncele la fel.Cum nu mi-ai raspuns la PM,nu stiam ce sa fac,dar maine mergem in oras(adica Bucalesti,ca in Voluntari nu este BRD) si depun si banutii.
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008
21sapt+
Joy21 spune:
Alex@Sara, ma bucur ca iti plac hainutele Despre plata, cel mai bine e sa o faci tu direct, ca altfel ne complicam Daca totusi nu reusesti, gasim cumva o solutie
Victoria, binecuvantata de Anna Sofia
mA fAc MaRe
David Lloyd George
kid spune:
Joy21 Felicitari pentru licitatiile castigate. Te rog sa iei legatura cu babytza sa stabiliti cum intri in posesia produselor.
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
Emma INVINGE!
Bazar pentru Sonia, Andrei, Mihaita
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
olishka spune:
Buna ziua!!!
Mai am de donat cateva lucrusoare de bebe pt bazar. Pot sa le fac fotografii insa nu pot sa ma ocup mai departe de trimiterea lor caci va trebui sa nasc in curand. Se ofera cineva sa se ocupe mai departe?
Olga 36+ David
kid spune:
olishka Multumim. Daca nu se mai ofera nimeni, le iau eu.
Emma INVINGE!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
olishka spune:
Multumesc Kid O sa incerc sa la fac diseara fotografii si maine poate stabilim cand sa ne vedem. Pot sa vin unde ne-am mai intalnit, doar sa-mi zici cand.
Olga 36+ David
kid spune:
nona_denis Felicitari pentru licitatiile castigate. Te rog sa iei legatura cu babytza pentru produse.
Emma INVINGE!