* * * Bazar pentru Mihaita * * * (2)
Raspunsuri - Pagina 15
kid spune:
Eli30 Felicitari pentru licitatiile castigate. Te rog sa iei legatura pe PM cu cristina_26 pentru cartea bebelusului si cu Delphinas pentru cosul cu ou.
Cartile si jurnalul bebelusului oferite de preety sunt la mine. Te rog sa-mi spui cum facem sa ti le dau.
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
Emma INVINGE!
Bazar pentru Sonia, Andrei, Mihaita
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
titi143 spune:
Vreau sa licitez un articol de adulti . Articolul 102 (compleu gravide)la care licitez 30. Merci
preety spune:
Madaluta multumim ptr colet
Goghosarul meu drag!!! (22 octombrie 2008)
Mamica fericita de Sorina Gabriela
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita!
Bazar pentru Sonia si Andrei!
denisamada spune:
Am primit coletul, Joy. Super dragutze! Merci.
Denisa-Madalina 37+ cu Adela-Marisa
AMR 3 saptamani (teoretic)
Anul acesta Iepurashul ne va aduce cel mai pretios cadou
Joy21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui denisamada Am primit coletul, Joy. Super dragutze! Merci. Denisa-Madalina 37+ cu Adela-Marisa AMR 3 saptamani (teoretic) Anul acesta Iepurashul ne va aduce cel mai pretios cadou |
Ma bucur ca a ajuns si iti plac
Victoria, binecuvantata de Anna Sofia
mA fAc MaRe
David Lloyd George
Eli30 spune:
Buna, am lipsit trei zile din localitate si nu am avut net. O sa platesc in contul lui Mihaita maine si apoi va contactez pentru a va arata confirmarea si va dau adresa. Multumesc!
mistral spune:
Licitez pentru nr. 237-15 lei de la "diverse".
Debi,mami de Bianca(11.06.1999)si Andreea(10.08.2001)
saryta spune:
babytza - am primit astazi fustita ... ii vine f bine Andrei(are 10 ani) si ii place f mult ... multumim
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)
babytza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui saryta babytza - am primit astazi fustita ... ii vine f bine Andrei(are 10 ani) si ii place f mult ... multumim Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06) |
Ma bucur mult ca ii vine si mai ales ca ii place. Sa o poarte cu placere
Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit David
Eli30 spune:
Kid, Cristina_26, Delphinas aveti PM.
Am depus ieri 50 ron in contul lui Mihaita, vreau sa va trimit pe mail scanarea cu plata.
Multumesc!
Multa sanatate, Mihaita!