Strumfi de iul-aug 2007 (132)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Daca n-au buy-back atunci mi-a trecut, imi astept Exeo-ul .
Ai mare dreptate, dar ma deranjeaza ca eu spun cu toata mandria ca vom avea doua fetite si lumea se uita de parca m-ar compatimi, asta e, daca n-a iesit si baiat... Eu inca sper la vacanta superba si in 2009, ca din iunie avem timp, cu Saby am fost de la 6 saptamani la mare si a fost mai usor decat mai tarziu.

Carla, s.25 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza
claucia,sa-ti traiasca,bb sanatos si felicitari.

multe n-am de spus,doar ca fii-miu este mult mai bine,azi sper sa aflu rezultatul la analize si sper sa nu ma plimbe doua saptamani cum povestea mychy.

slaba activitate,multe fete care nu mai intra...sunteti suparate sau n-aveti timp?nici eu n-am prea mult timp dar chiar imi face placere sa va citesc,ma relaxeaza,parca e timpul meu,doar al meu.

zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Eu am timp si sunt pe aici, va citesc, dar parca nu am nimic nou de spus...

Elena, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Claucia,felicitari pentru inca o printesa,se poate vedea atat de devreme ce e?si ce frumos ai vorbit de fetitze,adevarul ca iubirea nu se imparte si eu ii iubesc enorm pe amandoi.
Oanamada:oanavpopa@yahoo.com

In alta ordine de idei,noi am avut noaptea alta.Aaron are laringitai-a fost rau trei zile,asta noapte febra 39,1 scadea greu,si de panica dupa nurofen i-am dat si belladonna,acu nu stiu de la care i-a scazut la 38 dar la 4 dimineata avea iar 39,iar am repetat procedeul,l-am sters cu carpa uda...
Sunt atat de suparata,l-am intrebat pe medic,ce se intampla de Iosua ia mereu virusi,pt ca el era un copil sanatos.A spus ca asa e primul an de gradi,si el a acut copilul si in prima luna de gradi a luat tratament cat nu luase in 4 ani,asa ca nu l-a mai dat,dar asta era acum 20 de ani.eu nu pot sa nu-l dau mai ales in pregatitoare.
Sper sa mai vad si eu luminita ...desi mi-e greu ma ghidez dupa principiul:Dumnezeu nu-ti da mai mult decat poti duce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Scuze de greseli,eu nu vad bine de somn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Offf, oaana, multa, multa sanatate!! Mie mi-a zis dr de la 11-12 saptamani ca va fi baiat...deci se poate
Claucia, inca o data felicitari si sarcina usoara!
Georgi, multa bafta la rezultat!
Xerxe, da, si eu simt ca parca nu mai am nimic nou de zis, dar citesc cu mare placere ce scrieti voi
Carla, iti tin pumnii cu seatu' ala shmeker Ia uite ce pofte interesante are doamna in sarcina Asa, frate, ca prea i-am obisnuit cu capsuni si muraturi,care-s pe toate drumurile
Mychy,

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

buna dimineata,

sunt si eu pe aici, va citesc cu placere, cateodata scriu, cateodata nu prea am ce sa spun
azi am fost harnica, m-am trezit de dimineata sa merg sa-mi fac niste analize si o ecografie. acum o luna mi-au iesit transaminazele mari si am facut o ecografie pentru ficat, rezultatul a fost destul de bun. am luat hepatoprotectoare si acum am mers la un alt medic. dupa ecografie ficatul e ok dar am pietre la rinichi si se pare ca din cauza asta tot am dureri in partea dreapta. maine o sa am rezultatul si la analizele de sange si urina si vedem atunci ce fac mai departe.

in rest nu am de ce sa ma plang, ochelarii sper sa-i rezolv maine, cand merg la alte masuratori

Mara e bine, nu mai vrea sa stea in scaunul de masa, vrea sa stea pe scaunul meu , ieri a fost putin maraita, nu prea ii intrai in gratii, probabil se pregatesc sa iasa caninii.

la noi ploua de doua zile, nu stiu cand va veni si primavara aia odata, ca deja mi-a ajuns atata intuneric

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

Oaana, anul trecut si eu eram suparata ca David colecta tot de la gradinita. A fost foarte bolnav, a inceput cu enterocolita apoi cu bronsite, pneumonii, dai cu antibiotice, dai cu injectii . Am asteptat sa treaca iarna ca ma gandeam ca primavara va fi mai usor dar in primavara a tusit vreo 2 luni de zile. In timpul asta il duceam la gradinita 2-3 zile pe saptamana, apoi 2-3 saptamani acasa, tratamente. A fost foarte greu, eram disperata, nu stiam ce sa-i mai dau. In timpul verii l-am dus la mama, pentru cateva zile, si a ramas acaolo toata vacanta, pentru ca i-a mers foarte bine, nu a mai racit deloc. Apoi in toamna, cum a inceput gradinita au inceput iar bolile. In doua luni a facut doua bronsite complicate cu pneumonie, aluat iar injectii. Nu stiu prin ce minune, din noiembrie nu am mai avut probleme, decat acum in februarie cand a facut varicela. De fapt am incercat ceva naturist si vad ca a functionat.
Ce vreau sa-ti spun este ca trebuie sa te inarmezi cu rabdare pentru ca vor trece toate astea si se va cali cu timpul. Stiu ca e greu, mai ales ca se molipseste si cel mic. Am trecut si eu prin asta, anul trecut eram foarte suparata dar acum m-am obisnuit.

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

oaana, imi pare rau pt baietelul bolnavior. asa se intampla cand ajung in colectivitate. pupici si sanatate multa,multa! lasa ca o sa treaca. bine ca sunt sanatosi, in general. stiu ca suna naspa ce zic, in momente d'astea, dar e atat de important ca avem copii fara probleme............

violeta

ioanaiub, ma bucur pt rezultatele bune de la analize. o sa vina ea odata si primavara aia!!!!!!!!!

eu sunt un sac de draci! nu va spui de ce, ca ie poveste lunga! cateodata nu-i inteleg deloc pe barbatii astia. am tot zis eu ca mai bine eram lesbiana, ca ma intelegeam mai bine cu o femeie!!!!1

si mai am o enervare: duminica a fost soacramea cu andrei la biserica si asta mic n-a vrut sa ia sfanta impartasanie. mie mi se pare ok, ca doar n-o sa ia orice de la oricine, dar cica a avut preotul asa o reactie , ca vai "aveti grija"! ce pana mea sa ma grija??????? in loc sa zica ca lasati ca e mic, important e sa-l aduceti la biserica.........cred ca adca eram in locul soacramii ii ziceam ceva.........
gata m-am eliberat!!!!!!!!!!

"mai avem nevoie si de iarba......"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Vio, esti tare!!!
Uite ce mi-a scris Vivela despre Chamomilla ch200: "doua zile consecutive, de 2 ori pe zi, asta in decurs de o luna, dar aveam o schema cu mai multe remedii, astfel ca la 3-4 zile trebuia sa ii dau cate un remediu, tot asa, doua zile consecutive, de 2 ori pe zi. Un ciclu complet dura 32 de zile, apoi o luam de la capat." si daca dati o concentratie anume dintr-un remediu, sa nu reveniti la o concentratie inferioara, ca nu mai are niciun efect.
Vivela,

Carla, s.25 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput