Strumfi de iul-aug 2007 (132)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Multumim mult fetele si Cati va pupa!!! Cand mai aveti chef si tim...mai bagati si voi cate un vot...se poate doar unul pe zi din ce vad eu! , 5 stele e perfect....ultima din dreapta!

Oana siCati mica (1 an si 6 luni)

NOI-CRACIUN SI REVELION, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI 2, CATI POZE NOI,

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Buna fetelor,

Eu sunt fericita pentru ca astazi am fost la eco la masurare de pliu nucal si alte chestii f importante si bebita mea e bine si e o ea! Stiam eu ca mai vreau o printesa si printesa este, cica 90% ca statea iubita mami cu picioarele rasfirate si nu se vedea nimic acolo, acuma sper sa nu creasca peste noapte ca daca ma obisnuiesc cu ideea si ma uit la hainute de fetita (am vazut niste blugi la next de bebe o poezie!) si se schimba... sper sa nu, si sa aiba Alessiuta mea o surioara sa se iubeasca mult.
Pliul nucal e super bine, e 1,67 mm si sub 2mm e superb, osul nazal prezent, (astea sunt anti-Down) are si 5 degetele la fiecare mana, stomacel, deja inghite lichid si il elimina si e foarte foarte zvapaiata! Se intorcea, facea tumbe, ne facea cu mana, se intorcea pe burtica, iar pe spate, doctorita radea si se juca cu ea.

Si deja simt ca o iubesc, e f ciudat, o iubesc complet separat de surioara de acasa pe care o iubesc pana la luna si inapoi de cateva ori. O iubesc separat si pe mica zvapaiata.

Plus ca am si atatea exemple de surioare dragalashe si scumpe, de la Anya cu Arina si Sarah cu Ines, Andreea cu Ana-Maria si Saby cu ?

Va pupam si o zi frumoasa

Clau 11+ si Alessia Maria 13 iulie 2007

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui claucia

Buna fetelor,

Eu sunt fericita pentru ca astazi am fost la eco la masurare de pliu nucal si alte chestii f importante si bebita mea e bine si e o ea! Stiam eu ca mai vreau o printesa si printesa este, cica 90% ca statea iubita mami cu picioarele rasfirate si nu se vedea nimic acolo, acuma sper sa nu creasca peste noapte ca daca ma obisnuiesc cu ideea si ma uit la hainute de fetita (am vazut niste blugi la next de bebe o poezie!) si se schimba... sper sa nu, si sa aiba Alessiuta mea o surioara sa se iubeasca mult.
Pliul nucal e super bine, e 1,67 mm si sub 2mm e superb, osul nazal prezent, (astea sunt anti-Down) are si 5 degetele la fiecare mana, stomacel, deja inghite lichid si il elimina si e foarte foarte zvapaiata! Se intorcea, facea tumbe, ne facea cu mana, se intorcea pe burtica, iar pe spate, doctorita radea si se juca cu ea.

Si deja simt ca o iubesc, e f ciudat, o iubesc complet separat de surioara de acasa pe care o iubesc pana la luna si inapoi de cateva ori. O iubesc separat si pe mica zvapaiata.

Plus ca am si atatea exemple de surioare dragalashe si scumpe, de la Anya cu Arina si Sarah cu Ines, Andreea cu Ana-Maria si Saby cu ?

poze cu noi

Claucia
, felicitari pentru fetita....inca un carucior roz!!!! sa fiti sanatoase amandoua..si ai grija de tine!

Oana siCati mica (1 an si 6 luni)

NOI-CRACIUN SI REVELION, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI 2, CATI POZE NOI,

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Citat:
citat din mesajul lui claucia

Buna fetelor,

poze cu noi

Uite, mai, maico cum ma faci tu pe mine sa lacrimez. Doamne, ce frumos ai descris, ce frumos ai spus cum le iubesti deja.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Claucia, felicitari pt fetita!
Este normal ce simti tu vis a vis de iubirea fata de ele... si eu la fel simt fata de fetitele mele, le iubesc pe fiecare separat, si foarte mult. Pe amandoua, si intr-adevar, iubirea nu se imparte la 2.

Ma gandeam zilel astea la gabiarama, cum o fi cu 3 copilasi, mie cu 2 mi se pare greu uneori, dar ea cu 3.... Chiar ati mai vorbit cu ea, eu nu prea am prins-o pe aici, decat f putin inainte de a numai scrie...

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Claucia, felicitari pentru fetita! Cat de devreme ti-a spus, bravo. Te cred ca nu vrei sa-i mai creasca ceva . Noi nu ne-am hotarat la numele surioarei, pentru baietel aveam nume de cand era Saby in burtica, la inca o fetita este mult mai greu.

Carla, s.25 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Multumesc pentru urari fetelor, acuma toata lumea ma intreaba si se mira cat de devreme mi-a spus totusi ca e fetita...daca ma agit si imi fac tot felul de planuri si nu ramane fetita? ce ma fac? Dar mai am o eco la 18 saptmamani (pare aproape dar sunt 6 saptamani, o luna si jumatate) si voi stii cu siguranta atunci. Ma bucur ca e bine, desi cam zvapaiata, tot facea tumbe. Alessia din burtica era tare cuminte, si acum la fel, merge de manuta, asculta, e o dulce. Nu pot sa o laud pe cat de cuminte si ascultatoare mi se pare ca e. Mai face una alta, mai e strengarita "sugubeata" dar per total tare e cumintica.

Pana una alta asa de harnica sunt, ca tot mi-au trecut urmele de greturi, si am mancare pe 3 ochiuri de aragaz: piure (cum zice Alessia pu-ie, cu accent corect pe "e"), pulpite de pui cu sos (asta e "pui") si pilaf cu legume. Asa ca pana la 10 termin tot tot.

Am si fost cu sotul la o reprezentanta Toyota ca tot au scazut astia preturile sa ne interesam cum ar fi sa ne luam o Toyota ca tot ne marim familia. Si toate bune si frumoase, insa mi s-a parut ingusta (desi e mare, dar si a noastra e maricica) si inafara de portbagaj nu e mare diferenta fata de acum. Si sa platim 5 ani (o luam noua ca are si garantie 5 ani, taman bine) pentru portbagaj? Asa ca ne-am dezumflat si mai stam poate si anul acesta...

Carla, eu tot supun nume spre aprobarea sotului, cand zice nu hotarat, cand mai da din cap ca n-ar fi rau...avem tot timpul oricum

pup

Clau 12+ si Alessia Maria 13 iulie 2007

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Claucia, si pe mine m-ar fi tentat Toyota, pentru portbagaj si pentru garantia de 3 ani, dar nu stiu daca au buy-back si masina noastra are doar 1 an. Eu insa m-am indragostit destul de iremediabil de Seat Exeo ST, am avut o Ibiza care a fost perfecta si au dat-o dupa 2 ani pentru ceva cu portbagaj mai mare.

Eu sunt fericita ca voi avea doua fetite, dar periodic aud "ce o sa aveti acum, baietel? eee, lasa, asta e, voi sa fiti sanatosi" .

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

claucia, felicitari pentru fetitza! sper sa ramana asa. sanatoasa sa fie, asta e cel mai important!

"cand iti ajung banii de la o leafa la alta.....s-a dus caimacu' vietii!!"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV

Claucia, si pe mine m-ar fi tentat Toyota, pentru portbagaj si pentru garantia de 3 ani, dar nu stiu daca au buy-back si masina noastra are doar 1 an. Eu insa m-am indragostit destul de iremediabil de Seat Exeo ST, am avut o Ibiza care a fost perfecta si au dat-o dupa 2 ani pentru ceva cu portbagaj mai mare.

Eu sunt fericita ca voi avea doua fetite, dar periodic aud "ce o sa aveti acum, baietel? eee, lasa, asta e, voi sa fiti sanatosi" .

Acum au garantie de 5 ani, si pe noi tot asta ne-a tentat. Si portbagajul mare. si nu, nu au buy-back, si noua ne-ar fi trebuit, desi iti dau un pret de..., dar altfel, e mai greu sa o pun la vanzare. Asa ca mai stam un pic...

Lasa-i Carlita pe cei care-ti spun ca o sa ai baietel...ai tu 2 copii? Ai. Mie imi place sa ma gandesc la "copiii mei" ce frumos suna, sa vezi ce frumoase or sa fie vacantele, bineinteles dupa anul de gratie 2009.

Pupici

Clau 12+ si Alessia Maria 13 iulie 2007

poze cu noi

Mergi la inceput