Strumfi de iul-aug 2007 (132)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Oanamada ti-am cautat pozele dar nu le-am vazut. poti sa ne pui un link direct aici ca nu e reclama. daca nu astept pm.

Nico, mami de Andra si Alex
poze

Poze in concurs Clipe de viata 2008 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=18" target="_blank">nm1 si nm2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

oanamada nu mai trimite PM cu linku. vad ca o considera reclama ilegala.................mai bine pe mail.

"cand iti ajung banii de la o leafa la alta.....s-a dus caimacu' vietii!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui nma

Oanamada ti-am cautat pozele dar nu le-am vazut. poti sa ne pui un link direct aici ca nu e reclama. daca nu astept pm.

poze

Poze in concurs Clipe de viata 2008 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=18" target="_blank">nm1 si nm2

Noi participam la un alt concurs, pe alt site...aici am trimis inscrierea ori prea tarziu, ori nu stiu...dar n-am primit confirmare de participare....ti-am trimis PM.

Oana siCati mica (1 an si 6 luni)

NOI-CRACIUN SI REVELION, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI 2, CATI POZE NOI,

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

am trimis pe mail....xerxe si Nma..ce mail aveti? Nu mi-am inchipuit ca si pe PM este reclama...scuze din nou moderatorilor...dar sincer, este doar un concurs nu fac reclama unui site.....

NOI-CRACIUN SI REVELION, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI 2, CATI POZE NOI,

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Oana, tare mi-e ca un moderator anume e "scrofulos la datorie" vorba lui Pristanda.

Mail-ul meu: ghinetz@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ghinetz

Oana, tare mi-e ca un moderator anume e "scrofulos la datorie" vorba lui Pristanda.

"cand iti ajung banii de la o leafa la alta.....s-a dus caimacu' vietii!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

Oana te rog sa-mi dai si mie link-ul, pt. vot. Mailul meu e pe yahoo cu acelasi user ca aici.

eu sunt putin suparata, mi-am facut un control la ochi si mi-am schimbat ochelarii, azi i-am primit pe cei noi si nu sunt buni, cu ochiul stang vad perfect dar cu dreptul nu, parca l-ar trage intr-o parte, i-am luat acasa, poate ma obisnuiesc, mi-a zis ca din cauza ca la stangul mi s-au schimbat dioptriile si la dreptul nu dar nu m-a convins ... cred ca-i voi duce inapoi, chestia e ca am dat o gramada de bani ... si cand ma uit la ecranul laptopului il vad deformat, in loc sa fie dreptunghiular parca e trapez

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ioanaiub

Oana te rog sa-mi dai si mie link-ul, pt. vot. Mailul meu e pe yahoo cu acelasi user ca aici.

eu sunt putin suparata, mi-am facut un control la ochi si mi-am schimbat ochelarii, azi i-am primit pe cei noi si nu sunt buni, cu ochiul stang vad perfect dar cu dreptul nu, parca l-ar trage intr-o parte, i-am luat acasa, poate ma obisnuiesc, mi-a zis ca din cauza ca la stangul mi s-au schimbat dioptriile si la dreptul nu dar nu m-a convins ... cred ca-i voi duce inapoi, chestia e ca am dat o gramada de bani ... si cand ma uit la ecranul laptopului il vad deformat, in loc sa fie dreptunghiular parca e trapez

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Ghinetz...acu' se trezi la "datorie"????? cand particip si eu la un concurs????
Ioanaiub, du-te cu ei inapoi ca nu e in regula...iti paradesti ochii mai rau.....

Multumesc fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Oana eu am votat, nu prea am priceput cum e faza cu stelutele. Eu am apasat pe ultima, crezand ca e cea mai valoroasa. E bine? (aveam cont acolo, dar habar n-am de cand, cred ca de cu ani in urma)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Votat puiul drag. Bafta multa!

Ioanaiub si eu zic sa mergi cu ei inapoi. Am si eu o pereche care au ajuns la o vecina dar macar nu au fost foarte scumpi. Mi-am facut o pereche mai buni dar a pus Andra mana pe ei si i-a cam strambat.

poze

Mergi la inceput