***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007**(94)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Prezent, prezent! Nu ca ma las eu strigata, da' nu mai razbesc din nameti, aici a nins si ieri, o tona, apoilapovita, nu se mai termina

Da' am ratat ceva evenimente..

Ancamari, Chiqui, Ella sa fiti fericite si sanatoase!

Mihamora
LA MULTI ANIIIIIIIII! Azi e ziua ta! Sa-ti fie zilele luminoase si usoare, precum concediul in Mexico! Arati minunat si peisajele sunt suberbe!

Liviana
Felicitari pentru casuta! Ai doi baieti minunati si tu esti o mamica deosebita! Frumoase pozele!!

Lavini
Doamne ce minunata e Teodora, sa aiba o viata frumoasa! Felicitari si tie, esti grozava, radiai la spital, cum spuneau si fetele.

Ralu' mamii
Te-ai intors? Ti-au dus fetele lipsa, imi amintesc ca ti-au scris frumos de ziua ta. Vazut minune de Maria, e delicioasa!

Mica
Frumoasa vacanta, poza cu tine si cu Maya zambind e deosebita, cred ca deja o ai pe desktop?!

Miniuta
Pai tu m-astepti sa te strig literalmente? Ca io nu mai prididesc p-acilea cu treburi, da' m-am gandit la tine, vaz insa ca gandurile nu te scot la vorbitor. Ce mai faceti voi?

Ankaa
Ce bine ca mai scrii, chair ma gandeam la tine cand citisem pe aici. Mare flacau ai

Corap
Multumim de cafea, eu o savurez in mod deosebit esti tare draguta ca mai arunci un ochi si pe la noi.

Poohy
Mai un pic!!!!
Ceva pozici cu Manucu ati mai facut?

Doxinu
Imi pare rau de problemele cu sanii, sper ca a trecut totul definitiv? Nici la mine n-a fost usor, am scos in prima zi 500ml, si aia era cam jumate din ce aveam eu, am redus apoi cantitatea in fiecare zi,si intervalele orare, am avut niste noduli pe care i-am masat sub dus sa iasa laptele, n-am luat pastile, dar am reusit. Acu' am o nostalgie...

Betty
Nazdravana Andreea, cum scrie ea peretii! Poza cu soarele e frumoasa tare.

Ella
Felicitari pentru Bobita,e o baietel grozav . Poate ca soacra ta are si ea un merit in asta? Maica-mea l-a invatat o groza intr-o saptamana cat a stat cu elias, a inceput sa vorbeasca in propozitii, a invatat sa cante Capra cu trei iezi, ma uimea in fiecare seara, la 8 cand veneam eu acasa... Din pacate saptamana cu bunica s-a terminat tare repede,acum ii ducem dorul Da' vine vacanta de primavara saptamana viitoare, vine soacra la noi Adica "de primavara" se numeste sa fie ca la altii, ca aici e iarna din plin..

DidiAlex
Mamica grozava, cum mai sunteti?? Rochia am purtat-o [;] da'pozele nu le-am vazut..

Ninutza
Unde esti, n-am vazut nimic de la tine dupa Craciun, mi-a sarit mie???

Petit Ange
M-am uitat la pozele Isei, e asa de frumoasa! Imi pare rau ca aveti probleme

Alyna
Curajos Davidutz cu gaina, ce bine ca are unde sa se bucure de altfel de viata decat cea din apartament, imi amintesc de bunicii mei, de copilaria la tara, din pacate ai nostri bunici sunt oraseni si Elias nu a vazut animale decat la gradina zoologica...

mai scriu, mai scriu..

Mamica lui ELIAS ( 31.05.2007)

De sarbatori, decembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

LA MULTI ANI MIHAMORA, sa ramai tanara si frumoasa mereu si sa te bucuri de Domi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Poohy, Liviana multumesc de raspunsuri, m-am linistit, am fost si pana la dr si am vorbit doar cu asistenta. A zis ca sigur si-a turtit un pic nasucul, eu nu vazut momentul in care a cazut ca eu eram in camera si ea in capatul holului.

Poohy, mai ai pic si gata. Daca poti sa stai acasa, nu te mai du la lucru, americanii astia asa is ei mai porcisori, si noi lucram cu ei. Si a mai fost o faza care a scos-o seful nostru, a zis ca de eram in america, Andreea sigur primea niste calmante, ca urla prea tare.

Liviana, si eu astept si imi place primavara si copacii inmuguriti, dar aici inca nu este urma de primavara, numai de zapada.

Elteka, mai scrie-ne si arata-ne poze cu Elias.

Trebuie sa culc fata, moare de ras cu taica-sau, nu stiu ce fac acolo, ma duc sa vad.

Betty 24+ , mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
Zapada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Tot eu, Liviana ca tot veni vorba ca la noi e inca frig, mi-am amintit de o faza de cand lucram si a trebuit sa vin la Bucuresti sa tin niste cursuri, era septembrie si la Cluj frig rau, am ajuns la voi imbracata cu costume de lana si lumea mergea inca in maneca scurta, zici ca eram badea coborat din munti, a trebuit sa ma duc sa imi cumpar haine.

Betty 24+ , mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
Zapada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Citat:
citat din mesajul lui ELTEKA

Doxinu
Imi pare rau de problemele cu sanii, sper ca a trecut totul definitiv? Nici la mine n-a fost usor, am scos in prima zi 500ml, si aia era cam jumate din ce aveam eu, am redus apoi cantitatea in fiecare zi,si intervalele orare, am avut niste noduli pe care i-am masat sub dus sa iasa laptele, n-am luat pastile, dar am reusit. Acu' am o nostalgie...

Mamica lui ELIAS ( 31.05.2007)

De sarbatori, decembrie 2008

Si io am multe momente din astea.Sunt bine acum desi sanii mei sunt mai mici ca inainteNu cred sa-si mai revina.Bine ca nu am nici o vergetura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Tot io
Am uitat sa multumesc fetelor care mi-au raspuns la intrebarea cu inaltimea si greutatea piticilor.Se pare ca STEFAN este cel mai mic.Si io nu cred ca lungimea de la nastere influenteaza lungimea de acum(MADI)

SUNT SIGURA CA O SA AIBE SI EL ZILELE LUI DE GLORIE CAND O SA CREASCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Poohy, multumesc, fii optimista, sunt sigura ca veti reusi sa va luati si voi o casuta. Intr-adevar gretoasa replica aia... daca seful cel mare e din US, atunci e clar de ce nu intelege cum e cu maternitatea. La ei dupa cca o luna de la nastere, femeile se intorc la munca. Bafta multa la eco, eu tin pumnii ca nasterea sa fie safe pt tine si bebe, indiferent de metoda. Cu ce dr nasti? Tot la Municipal?
Lasa Betty ca vine si la voi primavara, o grabim noi de aici.
Multumesc Elteka, sunt sigura ca si tu si fetele sunteti la fel de grozave! Elias ce face, zi-ne si despre voi te rog.

Pt Elteka ca mi-a sugerat si pt restul daca aveti un pic de timp, va invit sa vedeti un film de scurt metraj deosebit:
http://www.spiritualcinemacircle.com/scc/ecs/public/main/validationMovie.html

Tot pt voi, cu dedicatie:

MAMA
(de Lucia Olteanu)

Am vazut-o pe mama
cu ochii in lacrimi
si i-am strigat:
"Mama , hai ,
uita de necazuri.
Ia-le de pe frunte
si baga-le in buzunar.
Si pentru ca buzunarul tau
e plin cu cheile casei,
cu banii
potriviti pentru paine si lapte,
sau cu nasturii pierduti
fie de mine,
fie de tata,
uite, arunca-ti necazurile
in buzunarul meu.
Am o multime de buzunarase,
Mama.
Sunt cusute de tine.
In ele pot sa adun
supararile tuturor.
Si, cand o bate vantul
mai tare,
eu o sa-mi scutur hainuta
ca sa ia vantul cu el
tot ce e rau.
Hai mama,
da-mi mie necazurile tale!"

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Febr-Martie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Liviana, multumim! superb filmuletul...inca mai zambesc.
Si poezia mi-a placut, dar putin trista..pt ca eu imi doresc ca nici un copil sa nu simta necazurile pri care trec (uneori) parintii.

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

Elteka ne-a fost dor de tine, imi pare rau ca iar sunteti inzapeziti, eu de-abia astept VARAAAAA! tu pe cand o fetita? un pupic la Elias
Betty cum mai e Andreea?
Ckristina ai fost la dr? imi pare asa rau ca iar ai probleme.
Liviana merci pt filmulet pt poezia dedicatie
eu ma duc la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

LA MULTI ANI MIHAMORA!!!
Ma bucur cand mai apar mesaje de la mamici care nu au mai scris de multa vreme.
Elteka vine ai revenit. Mai arata-ne poze cu Elias in zapada.

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput