***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007**(94)
Raspunsuri - Pagina 6
bettyR spune:
Lavini, ce bine ar fi sa avem timp si forma necesara sa jucam volei. Sanatate lui Andrei si tie! Din poze Andrei pare cam la fel cu Andreea mea care are un kil mai mult, si eu abia o mai ridic mai ales afara. Si eu am probleme cu constipatia si acum atata grija am, in fiecare dimineata cand ma scol iau o lingurita de miere, apoi lapte si suc de portocale, eventual si un kiwi, daca uit ceva nu ma mai duc la baie decat cu chinuri. Bors de putina mai are efect la mine, dar tu nici nu poti orice ca alaptezi.
Liviana, care primavara? Aici e lapovita si ploaie de vineri, aseara am iesit la 8 seara afara ca a stat un pic ploaia, azi am stat jumatate de ceas in ploaie din aia marunta dupa care s-a oprit si a suflat vantul, dar am stat daca tot m-am chinuit sa ma imbrac si eu si pe Andreea. Si din cate vad nu se intrevede vreme buna.
Am vazut poze de-ale voastre, ce tort frumos ai facut, imi place poza cu tine si baietii tai, si ce colectie impresionanta de masini aveti.
Si mie mi dor de Elteka, trebuie sa o strigam mai tare, poate apare.
Betty 24+ , mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
Zapada
lavini spune:
Addinell, ma bucur tare mult cand mai scrii.Si ma bucur sa aud ca din toamna ne facem si colegi de gradi, nu doar de maternitate .Per ansamblu sunt multumita de gradi, Andrei a progresat vizibil, acu vreo cateva zile facea baie si dintr-o data zice "albinele".?Noi ne uitam ciudat la el, il mai intrebam o data "albinele?" si el reaspunde asa dulce "ponit colinda".Se pare ca a retinut cantecelul de la gradi si ne punea in tema.Asa ca va asteptam cu drag!
Betty, te admir ca ai atata energie sa iesi cu Andreea, eu cand eram gravi si tati era plecat din tara abia imi facem curaj sa il scot pe Dei cate o ora dupa ce veneam de la serviciu si mai mult ma taram prin parc.
Legat de constipatie, trateaz-o bine de tot, mai ales dc nasti normal, io am avut niste probleme tare nasoale, ma infior cand imi aduc aminte...e cosmaru vietii mele de pana acum, asa ca urmeaza tratamentul in fiecare zi, daca te ajuta e perfect.
Elteka, te striga fetele, unde esti?Definitivezi cumva lucrul la fetita ta cu codite?
Lavinia, Andrei (11 iunie 2007) si Teodora (14 februarie 2009)
angelabv spune:
Va salutam si noi, sunt la zi cu cititul, dar cu scrisul imi iau mai grea avint ! Noi suntem bine, ies caninii si avem stari de nervozitate uneori...de dormit dormim bine, la noi s-a dat deja ceasul "inainte" dar tinem aceeasi ora de culcare 8 pm, dar ne trezim la 9 am( nu la 8am ca inainte...) , la prinz dormim cam 2 ore si avem multa, multa energie...Abia astept sa se incalzesca sa iesim mai mult afara.
Am citit acum citeva zile despre cit laptic beau copii, am citit ca 500 ml e cantitatea necesara, daca e mai mult, nu le este foame si pot avea deficit de fier- trebuie sa manince din fiecare grupa: legume si fructe, cereale, carne, lapte si produse din lapte. Eu ii dau lapte de 3,25% grasime, dupa 2 ani, aici se recomanda 1% sau 2%.
Despre inaltime/greutate noi suntem la 83 cm si 11 kg(imbracata), eu zic ca e OK, noi avem in jur de 1,70 m...
Liviana, ce-mi faci tu cu salata aia de boef !!!! Si snitel- pare de pui, si chiftelute...wow, e maioneza"adevarata"? Eu m-am lenevit de cind sunt aici, cumpar mayo, care e foarte buna, iipun mustar si zeama de lamiiie si gata...dar imi e dor de o maioneza" frecata" din galbenusuri...
Vazut poze cu capsunei artisti si capsunei la bucatarie, si fotomodele...Va pup, Nicole trage de mine ca am stat prea mult la calculator ...
bettyR spune:
Lavini, imediat implineste printesa ta o lunita. Cand ai vreme sa mai scrii cum e cu 2, te descurci singura, nu mori de somn? Eu o sa fiu cu amandoua acasa, va veni mama vreo luna la inceput, apoi sora-mea vreo sapt, iar mama, dar stiu ca tot eu is baza. Si seara sotul lucreaza si va trebui sa le fac baie, asta mi se pare cel mai complicat, dar ma gandesc ca puiul mic adoarme instant si ma pot ocupa de Andreea.
Cu constipatia mi frica si mie, data trecuta aveam timp mult si beam 2 litri masurat de apa, plus sucuri f multe facute la robot, acum fac aproape zilnic suc de portocala dar beau mai putin si fructe mananc mai putine. Daca respect asta nu am probleme, altfel e de rau.
Am energie mai multa ca stau acasa, tu mergeai si la lucru si te oboseai probabil mai mult. Dar in general am energie, conditia sa fiu si bine dispusa e sa dorm macar 6 ore legate. Merg afara zilnic sau chiar de 2 ori, dar de obicei ma ajuta tati, insa ies si singura ca stam la parter si mai pot ridica inca carutul. Mai iesim si fara, dar ma trezesc ca o apuca 'mama brate' si degeaba ii explic ca nu pot, pana la urma tot trebuie sa o mai iau si e mai greu asa.
Acum ca ma tot plang de Andreea ca nu are stare, e zbieratoare si crizata, trebuie sa recunosc ca cu mine seamana, tati e tare calm si intelegator, lasa de el, suntem cam opusul la toate. Sper ca a doua sa semene fizic cu mine si sa aiba caracterul lui tati ca mi-ar fi mai usor.
Zapada
corap spune:
neata, fetelor!
o de dimi, asa de trezire!
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
margele, zorzonele si briz-brizuri
petit_ange spune:
Merci mult fetelor!
Isa intre timp a si racit (iar), ca ii curge rau nasul, sau o fi numai rinita ei alergica de vina, asa ca acu are o scuza la somn...
Ella cum merge cu stamonium? are efect?
carstea spune:
Salutare
Intru si eu din an in paste sa va zic ca Rares cantarit pe cantarul nostru(se cantareste zilnic cu mami singurel) are 13,5 imbracat cum sta in casa deci vreo 13 cred.Cu inaltimea nu pot sa zic sigur dar cu centimetrul pe usa au iesit luna trecuta 86cm.
Si am inceput iar cura de slabire ca deja aratam insarcinata la 80 kg din nou.WISH ME LUCK!
Ella nu am vazut parmalat in tesco dar sunt pampers pull up.
bettyR spune:
Fetelor, dati-mi un sfat, Andreea a cazut pe gresie, dar nu fugea, din mers ca era in ciorapi, nu a plans mult, nu are nici un semn, se comporta normal, dar i-a curs un pic de sange din nas. Oare sa ma duc cu ea la medic? Nu inteleg de ce i-a curs.
Zapada
lbelciug spune:
ankaa, multumesc, dar tortul Thomas era de la cofetarie.
Addinel, si mie imi place primavara, chiar daca mai ploua (BettyR), semnele sunt clare! Au inmugurit pomii, au aaparut florile de primavara, pasarelele canta voiase dimineata, gata, e timpul Renasterii!
Angelabv, noi consumam exclusiv maioneza"adevarata"! Nu am increderea in cea din comert si nici nu e la fel de buna (in ro). De ce nu incerci sa faci de casa caci e simplu de facut.
Betty, eu zic ca nu are nimic fata, dar daca te linisteste psihic mai mult, mergi cu ea la dr sau suna un dr.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Febr-Martie 09
poohy spune:
Buna primavara capsunici si mamici de capsunici :)
Si multa sanatate capsuneilor bolnaviori!
Eu nu am mai scris de 100 de ani, am avut o perioada aglomerata la serviciu, iar acum sunt pe ultima 100 de m. Adica asta e ultima saptamana Am tras cat am putut, nu mai pot. Iar nu mai am chef, nu mai am rabdare etc :D
Ma si enerveaza astia, ma trezesc azi cu un mail despre un proiect care tine cel putin 1 saptamana - cu "if you are so busy that you can't work on this forward it"
Beeeeeeeeeehhhhhhhh
Si-au luat-o in cap de cand manager-ul meu (din Ro) e in concediu de maternitate :D La fel is o colega de-a mea. Eu am mai ramas... Nu ma asteptam sa se vada asa mult ca e managerul in concediu, dar adevarul e ca managerul asta nou din state e cam purcel. Si ne ignora total, noi nu existam. Eh, acum ca m-am racorit...
Maine ma duc la doctor sa imi dea verdictul final (fac si 35 de saptamani) - cam cand nasterea, daca cezariana sau nu (ca pe langa col mai e si o circulara urata la bebe). Nu stiu de ce mi-e asa de frica de cezariana...
In primul rand:
Lavini!!! Felicitari pentru frumoasa Teodora!!! Am reusit sa vad niste poze, mie mi se pare ca seamana cu mami :) La fel si Andrei. Acum nu il stiu pe tati :)
Cum e cu 2 puiuti? Cred ca esti atat de fericita!!! Mai am si eu cam 5 saptamani maxim probabil, ca nu cred sa ma lase sa depasesc pastele (adica sa fac 40+ ca la Manu). Plus ca acum am si cerclaj, si contractii. Ca tot nu stiam ce sunt alea de la sarcina cu Manu :)
Si zici ca sunt baba. Desi am mai putine kg ca la Manu, abia ma mai misc, ma dor toate etc pe cand la Manu zburdam
Of, si colegele mele de "suferinta" de la serviciu au si nascut, pe 28 feb si pe 8 martie, au trimis si poze cu baieteii... Nu mai trece timpul
Betty, si gogo a mea a cazut pe gresie saptamana trecuta... A avut un firisor mic mic de sange in nasuc cand i-am sters nasul dupa plans. A mai avut de 2 ori asa si inainte fara cazatura... Dar nu sange, o urma de firisor mai rosietic...
M-am speriat si eu, dar mi s-a spus ca daca e bine, vesela, rade, se joaca, nu varsa, nu e apatica etc e ok. Cu ea la doctor nu am ajuns inca, vreau sa ma duc saptamana viitoare, sa ii fac si prevenarul ca nu l-am facut pana acum
Liviana! felicitari pentru casuta!!!!! Vreau si eu :))))))
Chiar ma gandeam ca trebuie sa ne mutam in cativa ani, nu pot sta o fetita si un baietel in aceeasi camera de 10-11m^2 decat pana la o anumita varsta. Dar cu criza asta si la cum arata creditele... Mai asteptam, ca nici sa vand apartamentul actual nu cred sa reusesc (si nici nu e cazul acum cu bebe mic mic). Poate cand o sa creasca si bebe mic (fara nume inca) si o sa fie mare ca Bogdanel :)
Pai si gogo a mea e la categoria grea (13.200) dar piticlont. Adica nu cred sa aiba mai mult de 83cm (tb sa o mai masor)
Dar sunteti sigure ca la 1an si 9 luni tb sa aiba 86cm? Ce pot sa va zic e ca stiu 2 copilasi nascuti in ianuarie 2007 (o fetita si un baietel - nu gemeni) - si la amandoi puseul de crestere a fost intre 1an si 10 luni - 2 ani si un pic (2 luni acum :)). Dar au crescut muuult atunci, de la sub 86 la 90+.
Si in parc Manuca nu este printre copilasii micuti de varsta ei...
A! La Manu ce nu creste e parul. Cred ca ii creste cu 1/2 de cm la 2 luni. Desi am si tuns-o... Macar nu e mai e atat de pisicos parul de atunci. Dar vreau si eu plete si buclite lungi!
Promit ca mai scriu!
Anca 34+ & Manu 02.06.2007
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia