***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007**(94)
Raspunsuri - Pagina 8
ella_74 spune:
Miha,
La multi ani! sa fii iubita, multa sanatate si numai vacante exotice!
Elteka,
unde este vestea nr 2?
Poze cu Elias?
Petit Ange,
nu am ajuns sa cumpar leacurile.
carstea,
Multumesc de info; bine ca macar nu car chiloti pampers de aici.
miniuta spune:
elteka, esti o draguta ca m-ai strigat si deci scos din barlog. eu una nu sunt chiar bine, starea aia nasoala de care scriam in ultimul meu post pe aici nu a trecut, ba a dat in altele si mai urate, gen mancat compulsiv, reapucat de fumat.....cred ca am probleme cu mansarda. incerc sa ma trag din par din groapa asta...o sa si ies, dar parca e greeeeeeeuuuuu acum.
david e relativ ok, adica pare foarte bine, desi pe mine ma dispera. din octombrie mananca foarte prost, am pus intai totul pe seama maselelor si a caninilor ce dadeau sa apara, apoi a hotarat ca e cazul sa manance doar pilaf sau ciorba de pasare, si a ajuns de mananca acum doar ciorba. in fiecare zi, sau nici macar ciorba, in zilele foarte proaste. dimineata are o masa la care mananca o banana si niste cereale, ciorba pe la patru, intre mese mananca un mar si niste sticksuri, apa si foarte putin lapte seara sau noaptea. refuza orice fel de mancare, ii tot dau sa guste, il punem cu noi la masa, il duc la socrela poate poate....nika. nu tu iaurt, branza, prajituri, papanasi, gris cu lapte, paste cu lapte, chiftele...nu stiu zau. pentru ca nu mai stiam incotro l-am dus vineri la doctor, dar m-am dus bou si m-am intors vaca. l-a cantarit, are 10,500 kg, cica e in grafic, sa zic merci ca mananca si ciorba aia si sa stau linistita, ca nu a murit nici un copil de foame in germania in ultimii ani. haida de, halal raspuns. in trei minute a fost gata consultatia. am intrebat de o analiza pentru stabilirea unei eventuale anemii, de o analiza pentru depistarea viermilor intestinali...ce-i aia??? nu e cazul, e totul in regula.
nu m-as apuca sa ii dau vitamine dupa capul meu, mi-e sa nu dam in altele, dar nu mi se pare chiar normal. nu vreau sa manance mult, ci diversificat, asa ca nu-mi ramane decat sa gatesc des si sa arunc multa mancare. de disperare citesc despre copiii mai mari, astept si eu ziua in care o sa vorbim despre una alta...in fine.
in alta ordine de idei, el e foarte activ, jucaus, face tot soiul de nebunii, tot nu vorbeste prea mult, are vreo doua cuvinte in germana, vreo doua in saseste si altele in romana, dar nu cred ca sunt zece cu totul. si onomatopee multe, asociate in general cu animalele sau masinile si avioanele. asa ca atunci cand vad cam cat vorbesc ai vostri, ma fac mica-n scaun si incerc sa nu ma gandesc la tampenii.
de dormit dorm inca cu el in fiecare noapte, mai nou numai de pe la unu, ceea ce deja e o mare realizare, dar m-am saturat. ah, si miorlaie....mai, m-a zapacit de cap. miorlau ii zic, ca toata ziua, miorlau miorlau. cum nu obtine ceea ce vrea, sau i se strica un turn (e mare injiner, mai nou), sau nu poate ajunge undeva, gata, miorlauuuuu. si mor, orice dar sa nu il vad bazaind din orice fleac.
mie mi se pare ca tare greu se cresc copiii. ca sa nu mai spun ca ma intreb in ce lume l-am "lansat": in fiecare zi aud de copii maltratati prin diverse institutii gen gradinite, scoli, sau omorati de alti copii mai mari, azi a dat amokul in unul de 17 ani si a omorat nu stiu cati copii in scoala si altii pe strada, in total 15 persoane. mi-e rau, parca a luat-o lumea razna.
ca sa nu mai vorbim de mareata criza economica...sotul meu lucreaza intr-o firma ce are legaturi cu industria auto....zi de zi stam cu morcovul ca ajung si ei la faliment, ca asa se tot pronosticheaza, cica e doar o chestiune de timp. mda, imi creste inima.
m-am plans o gramada, dar nu pot altfel.
mi-e dor de arcadia, si mai ales ma tot gandesc la vali5, de cand ne-a spus ca e insarcinata parca nu a mai dat pe aici. o fi totul in regula cu ea?
mi-e si rusine sa postez acum, ca nu am mai scris nimanui, dar sa stiti ca va citesc si vizionez (desi nu cred ca prea intereseaza pe nimeni).
o noapte usoara sa aveti!
mamica lui david(21.05.2007)
bettyR spune:
petit_ange, Andreea e bine, dupa parerea dr cred ca si-a turtit un pic nasucul, dar cred ca e ceva in atmosfera ca si ea a inceput sa se trezeasca la 5 si se culca la 11-11:30, dar mai doarme ziua 3-4 ore, dar e tot aiurea. Acum e mai calduta si stranuta, cred ca am racit-o ieri ca sufla vantul tare. Sanatate Isei!
Miniuta, capul sus si fa ceva si pentru tine ca sa iesi din starea asta. Eu te inteleg ca si mie mi se pare ca greu se cresc copiii, cel putin mama mi-a zis ca nu asa greu se cresc copiii, dar vezi ca unii asa-s. Teoria mea ca se miorlaie din orice e, ca pe langa faptul ca asa e felul lui, e si flamand daca nu mananca. Asa mi-a urlat Andreea in cap de foame vreo jumatate de an, apoi a mancat mai bine. Il injuri tu pe dr, dar daca ii faci si analize ca mine si constati ca nu are nimic, tot acolo esti, si cu vitaminele la fel, doar poti sa ii dai un suc de portocale si la fel ii vine foamea, dar parca nu mananca de la cap, de incapatanare, nu is curiosi sa guste altceva...Eu am ajuns la un moment dat sa cred ca a mea are dereglat centrul foamei ca vedeam ca ii este foame si nu vrea sa manance, la noi a inceput mai devreme cu refuzul de la 3 luni. Avea zile cand nu mananca mai nimc, statea asa 3-4 dupa care manca 2, si tot asa, dar tin minte cat plangea, o data a stat tati cu ea in brate un ceas si s-a uitat la masina de spalat cum merge. Poate e si felul lui mai jucaus ca a mea si nu se poate desprinde de joaca sa manance, de asta o las si pe Andreea cu jucarii numai sa manance si sa-mi dea pace.
Mai incearca cu mancarea sa ii lasi un ou fiert,bucatele de snitel, de cascaval si du-te in alta camera, sa vezi nu are tendinta sa duca la gura. Sau mananca langa el la masa, dar nu ii oferi nimic, fa-te ca ploua, poate cere singur. A mea cand nu are chef de mancat deloc, ii fac un snitel , i-l tai bucati si o rosie si i le las pe o farfurie ori in scaunul ei de masa, ori in camera si ma duc, si isi ia si sa stii ca isi baga in gura mai repede si mai mult decat ii dau eu.
Te cred ca iti este greu, ar fi bine daca s-r putea ocupa o vreme cineva de david sau cateva ceasuri pe zi, sa te mai desprinzi din rutina asta si sa poti sa iti revii si tu. Altfel vezi lucrurile dupa ce dormi mai bine, te mai relaxezi. Pupici si ai grija de tine.
Betty 24+ , mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
Zapada
angiuta spune:
Miniuta asa am patit si noi cu Vladut cu mancatul. A inceput pe la 11 luni si l-a tinut pana in toamna. A inceput sa fie mai bine cand a inceput cresa, faptul ca vedea si alti copii mancand i-a starnit interesul cat de cat. Acum problema a revenit, cred ca la cresa asta unde e acum nu-i prea place mancarea iar acasa mananca foarte prost, uneori nu vrea nimic seara (8-9) cu toate ca ultima oara mancase ceva pe la 4-5. Lapte nu bea mai mult de 50ml pe zi. Cate putin iaurt sau quarq, doar atat.
Vladut are doar 10,100 kg si de la 11 luni cand au inceput problemele a luat doar 500gr.
Si noua tot asa ne-a spus doctorul ca e ok si ca nu sunt motive de ingrijorare drept pentru care nici un motiv pentru analize.
A, ce am observat ca atunci cand ii dau sa manance in oras si se mai uita cate o batrana la el si ii vorbeste mananca mai bine, e ocupat sa se uite, sa zambeasca si deschide gura automat .
Multa rabdare!
Mihamora
Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007)
mihamora spune:
Elteka - multumesc din suflet pentru urari! Cand pui poze noi?
Mica - multumesc foarte mult! Foarte frumoase pozele din austria.
Madaiulia - multumesc mult!
Ella - multumesc mult de tot!
Angiuta - multumesc frumos!
Michelle si DOMINIC
bettyR spune:
Miniuta, tot eu, mie mi-a spus dr mea ca sunt prea grijulie de asta nu mananca Andreea, si m-am gandit si sa stii ca au dreptate, mi-a spus sa fiu un pic mai indiferenta. Si eu cred ca ei simt ca noi vrem sa le dam sa manance, de asta poate nici nu functioneaza instinctul de supravietuire, tot de asta ma gandesc eu ca mananca mai bine la gradinite, crese. E usor de zis, greu de facut, daca poti da-l la cresa o vreme, sau mai lasa-l la soacra, sau mai ocupa-te de tine si mai uita de el.
Andreea nu se mai trezeste noaptea deloc, de cand am ramas gravida, sau ma gandesc ca nu am mai auzit-o pur si simplu cand se foia, poate vede ca dormim si se culca la loc, ca am mai surprins-o asa. Si asa fac acuma, daca se foieste, se scoala si zice ceva, nu ma misc si ma fac ca dorm si de multe ori se culca la loc.
L-am vazut in poze pe David, arata bine si e frumusel foc. Si cata zapada ati avut!
Mihamora, La multi ani! si din partea mea.
Noi ne-am racit toti 3, stranutam si ne doare capul, sper sa nu tina mult ca ce bine era inainte.
Betty 24+ , mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
Zapada
ckristina spune:
Fetelor, multumesc frumos pentru raspunsuri;
Petit cred ca saptamana viitoare ajung la bucuresti sa mi fac mamografia;
MIHAMORA, LA MULTI ANI! SA TI SE INDEPLINEASCA TOT CE TI DORESTI!
Ioana, bia are 82-83cm si 12 g(s a nascut cu 49cm)(eu 1.63m iar sotul1.80m)
Miniuta, un i o consolare dar cred ca toate trecem prin perioade grele; eu am momente cand imi vine s ama dau cu capu de pereti ca la parca un mai trece; cred ca se intampla asta pt ca incercam sa facem totul perfect... ca daca am fi mai “relaxate”….. dar un poti… eu am inceput sa am pb cu somnul;adorm foarte greu noaptea dupa ora 1 iar dimineata sunt zoombi;daca adorm devreme ma trezesc pe la 4-5 si umblu tot zoombi prin casa;cred ca nici un criminal care se caieste un are pb mele de somn; de doua zile parca i mai bine cu pastilutele recomandate de ella ; dimineata Bianca se trezeste inaintea mea cu o ora;se joaca mitifica singura si mai vine din cand in cand la mine si mi spune “besc mama”(te iubesc), doar,doar m oi trezi;asa ca stai aici cu noi si povesteste ne si atunci cand putem mai facem si haz de necaz
Elteka,astept si eu poze cu elias
Betty uite un pe nasuc pt andreea.
Alyna24, condoleante pt prietenul tau; viata pare uneori nedreapta
Ella, multumesc de info cu pass… parca e mai bine; iau de 2 zile(2inainte de cina si 2 inainte de somn,cum scrie pe cutie) ; au fost nopti cand dormeam si 9-10 ore si cand ma trezeam … parca dormisem doar o ora, sau la pranz dormeam 1-2 ore si un mi dadeam seama ca de fapt am dormit decat daca ma uitam la ceas si vedeam ca a trecut vremea;
Lavini cum te descurci?cine te ajuta? Cand ajungi in pitesti?
Mica, ce faceti?tu cand vii in pitesti?
an@, multumesc pt suportul de la schimbul 3
MI AU IESIT GHIOCEII SI ZAMBILELE IN GRADINA!!!!! E primavera si la noi!
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!
Monytza spune:
Buna mamici de capsunei si capsunici
N`am mai scris de foarte mult timp...nici nu mai tin minte...Azi a venit ziua cea mare,pentru ca de mult ma gandesc sa revin ....
Am sa scriu pt inceput cateva randuri despre Albastrel....
S`a facut mare....asta e concluzia mea in ultimile 6-7 luni de cand am inceput eu munca...Mananca singurica,vorbeste cat incape si e doritoare sa invete mereu cate ceva nou...La baitza are pretentia sa se spele singura si chiar o face...mai stangaci dar o face....e o incantare...Se bucura cand ma vede ca vin acasa si nu plange dupa mine cand plec la servici..ma pupa si`mi face pa pa din manutza la geam cand trec prin fata blocului.
A inceput sa devina artagoasa....vrea sa`si impuna neaparat punctul de vedere sia re diferite tertipuri la care apeleaza spre a`si atinge scopul intotdeauna...
Are 97-98 cm si 13-14 kg....e creatza creatza...observ cat i`a crescut parul doar cand o spal pe cap si se intinde,ca altfel sta ineluse buclate si pare ca nu i`a mai crescut parul decat in volum Avantajul aici e ca nu am probleme cu parul care intra`n ochi...dar dezavantaj e ca se incyrca buclitzele si avem, scandal la pieptanat
Ii plac "pii" la nebunie...intr`una ar sta numai printre copii....ii place sa ii priveasca ...sa`i studieze....si sa isi aleaga singura partenerii de joaca....nu se joaca cu orice copil ...ii trece mai intai prin "sita"
Ii place si acum foarte mult muzica....are 2 melodii preferate pe care le cere intr`una ...le numeste si incearca sa le fredoneze in timp ce danseaza si se zbenguie"pe ritm"
Bea doar shake de lapte cu banana.....alt lapte il refuza cu diplomatie initial,iar daca insisti iti da peste mana si te invita politicos sa`l stergi de pe jos
Prefera mancarurile cu legume celor cu carne...preferatele ei fiind mazarea,pilaful si fasolea verde...Ii place de asemenea si ciorba de pui.
O ador...ce sa mai....nici nu mai stiu ce sa scriu....am sa mai revin sa raspund eventualelor intrebari..
Va pupic dulce pe voi si pe capsuneii vostri! Ozi buna si insorita va doresc
Maria Antonia de Mone&Ionutz
(31 mai 2007)
mihamora spune:
Betty - multumesc frumos, multa sanatate va doresc!
Ckristina - multumesc frumos! Doamne ajuta sa fie bine cu mamografia!
Aici aveti poze cu tortul si ce am gatit la ziua mea si poze de la restaurant de 8 martie.
Michelle si DOMINIC