***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007**(94)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

La Multi Ani, Michelle! Sa fii sanatoasa, fericita si sa te bucuri de baiat toata viata! Am vazut pozele, m-au incantat bunataturile si tortul. Ce fel de rulouri erau cele feliate?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Febr-Martie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Citat:
citat din mesajul lui lbelciug

La Multi Ani, Michelle! Sa fii sanatoasa, fericita si sa te bucuri de baiat toata viata! Am vazut pozele, m-au incantat bunataturile si tortul. Ce fel de rulouri erau cele feliate?

Febr-Martie 09

Multumesc tare mult Liviana E aici reteta , chec aperitiv.

Michelle si DOMINIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Merci, o s-o fac si eu, banuiesc ca e si f bun, nu numai aratos.

Febr-Martie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miniuta spune:

buna! azi incerc sa vin cu temele facute.

in primul rand, cu iertare, LA MULTI ANI! mihamora, sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta. scuze, aseara nu stiu ce am avut, probabil eram cu capul de nu am fost in stare sa-ti scriu felicitarile de ziua ta. noroc ca-mi luam pranzul cand m-am uitat la pozele cu banatatile de tort.

petit ange, vad ca si voi o trageti cu somnul. la noi calma baby nu a avut nici un efect, si nici nurofenul sau panadolul date la disperare. daca nu doarme, nu doarme si basta. eu astept nopti mai bune.

ckristina, pupici, ai rezolvat pana la urma problema cu sanul? ai tras pentru o viata cu problema asta. ai dreptate, si mie imi vine uneori s urlu rau, sa fug, sa trag usa dupa mine si sa nu ma mai uit in urma. la ce bun insa??? ma abtin cu strasnicie insa, ca sa nu aibe david de unde invata sa urle (urla el si singurel, dar daca ii mai arat si eu ca se poate???).

doxinu, esti curajoasa daca il lasi pe stefan sa se bage in faina. david are voie sa-mi rascoleasca toate castroanele de plastic, asta e ocupatia lui cat gatesc, dar nu i-am dat inca orez, zahar, faina pe mana. imi ajunge cat striveste din cand in cand sticksuri prin casa. sau napolitane. eu nu l-am masurat in inaltime pe david, dar o sa o fac, ca tot sunt curioasa. oricum, el e slabut si micut, desi in poze pare mai buflici.

ella, sa ne spui te rog si noua daca isi revine bob cu somnul dupa cura asta de stamonium. eu sunt curioasa, pentru ca ma tot gandesc sa ma duc si eu la un homeopat aici sau in iunie cand mergem acasa.

liviana, tu i-ai facut tortul lui matei??? super arata, indiferent de unde era. ce-mi place de tine ca esti mereu asa o prezenta tonica, ne indemni mereu sa revenim la sentimente mai bune. super atitudine! intre timp am vazut ca era de la cofetarie tortuletul. frumos oricum.

carstea, bafta multa la slabit! ce tii, scarsdale din nou??? eu sunt pe nicaieri cu kilele, slabesc trei-patru kile, apoi da strechea-n mine si mananc toate prostiile posibile, le pun la loc, o iau de la capat. trebuie sa rup cercul asta vicios...intrebarea este cand???

poohy, esti pe ultima suta de metri...moama. o sa faceti pastele in patru, nu? va fi cu siguranta cel mai plin paste de pana acum. sanatate multa, sa ajungi la termen, si pana atunci sa-ti mai tragi si tu sufletul.

betty, multumesc mult pentru incurajari. sa stii ca pe mine m-a deranjat atitudinea doctoritei, asteptasem o ora si in trei minute ne-a expediat. da, ok, e in grafic cu greutatea, dar poti lua in greutate si de la porcarii mancate (gen sticksuri cu apa). pe mine ma ingrijoreaza ca nu vrea sa manance nimic din ce manca inainte cu placere, adica nu facea mofturi la nimic. ah, si replica doctoritei ca in germania nu au murit copiii de foame m-a dat pe spate. ce sa zic, asta ar trebui sa ma concoleze? adica m-a luat in zeflemea, de parca eu nu mai aveam ce face si m-am dus pe la ea. in fine.

am citit si eu ca nu trebuie sa ne enervam cand nu mananca copiii, sa nu tipam, plangem, reprosam, ca sa nu asocieze masa cu ceva stresant. nu am facut asta, dar ma ingrijorez. am incercat si sa-l las la socrela sa manance cu ea din farfurie, fara succes. cred ca or fi numai bazdacii din capul lui, ca din cand in cand mai gusta din una alta, dar putine chestii. i-am facut intr.o zi paste si il loc sa le manance le numara, le plimba din farfurie pe scaun si invers. cred ca e mai interesanta joaca decat mancarea. acum ma chinui sa-l invat sa bea cu paiul, sa-i fac shake-uri de fructe cu iaurt sau lapte. si ma mai gandesc si la budinca cu cacao, facuta in casa. pana la urma laptele ala are calciu care s-ar asimila. nu stiu insa cat de recomandata e cacaoua.

ah, si cu mancatul singura si ignoratul lui: pai eu asa mananc mereu, sau aproape, poate poate o fi si el curios. dar nuuuu, nu e. sau se uita si se stramba si se scutura cu multa scarba si fuge. de unde fitele astea???? eh, i-or trece (sper) cand o fi mai mare si i-oi face fluturasi in farfurie.

cat despre mine, trebuie sa am rabdare, sa il dau la gradinita si sa incep munca de-a binelea, probabil voi avea alt tonus atunci. pe david nu i-l pot lasa decat lui taica-su, dar el e des plecat, si socrela munceste, nu o pot hingheri nici pe ea in exces (acum ca david e asa jucaus si te mai intelegi cu el sta si ea mai mult si mai cu drag cu el decat acum un an). cred ca daca se incalzeste si o sa stam mai mult afara o sa fieŽoricum mai bine, ca suntem cu totii satui de statul asta in casa.

sanatate multa! sa va treaca repede raceala.

angiuta, . mai mergi la scoala?

monytza, bine ai revenit!

no, acum ca am scris un cearsaf, ma pot duce sa ma culc. daca nu s-o trezi tero, care azi dimineata la sase ne-a dat trezirea.

mamica lui david(21.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

miha ce de bunatati ati avut .

ckristina chiar nu stiu cand mai ajungem. Poate cand mai pleaca tati vreo sapt din tara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Miniuta, recunosc in ce descrii comportamentul Andreeiei perfect. Dar are totusi mancarurile ei care le mananca, dar vine cu o jucarie la masa, 'pape pisica, pape orga', pana acum ma enervam ca vine cu ele si intr-o zi apasa la orga si dadea volumul la maxim de imi venea sa ii trag una. Azi e racita, are febra, habar nu am cat, ca nu sta, dar se joaca si e vioaie, a si dormit un ceas, in schimb nu mananca nimic. Mi-am amintit de cum era acum un an cand nu manca, e super enervant, dar sa zic cinstit nici nu am nervi sa insist, ia 2 linguri cand cere ea in scaun si o dau jos, treaba ei, cand i-a trece raceala probabil va manca.

Betty 24+ , mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
Zapada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

Miniuta nu mai merg la scoala deocamdata. Am terminat de B1 si de luna viitoare incep B2. Ieri am primit si un plic pentru recunoasterea Bacalaureatului, tre sa platesc 50 de euro si apoi urmeaza sa primesc inca un plic cu recunoatsterea, scrie ca pot studia la orice facultate, orice domeniu. Ma bucur pentru ca incepusem sa fiu strseata, o colega de curs poloneza a primit recunoasterea si poate studia doar la facultati tehnice, acum se inscrie la Studienkolleg ca doar asa poate studia ce vrea ea.

Nu mai pot cu Vladut..se trezeste in fiecare dimineata la 5.30-6. Si se culca destul de tarziu...macar dupa-amiaza doarme aproape 3 ore.

Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miniuta spune:

buna dimineata, si-o cafea sa taie greata!

angiuta, ne putem lua de-o mana. david la fel, se trezeste la cinci jumate-sase. din cauza asta pe la 11 deja este ametit, mofturos, marait, si a trebuit sa luam o pauza de la mersul la krabbelgruppe. facea niste isterii pe acolo...de numa. ma gandesc sa caut o grupa care incepe mai devreme de zece, sau daca nu, sa incercam sa ajungem iar la aia la care am mai fost, poate revine la sentimente mai bune. si dupa vacanta de pasti vreau sa merg cu el la sport (mutter-kind turnnen cred ca ii spune).

sa stii ca am incercat si eu varianta cu mancatul pe strada. i-am incalzit mancarea, am pus-o in termos si am mers in parc. nu are mai mult succes decat mancatul acasa. l-am pacalit de cateva ori cu mancatul pe geam sau cu mancatul in timp ce se uita la baby einstein. ieri am fost asa de fericita: a mancat tocanita si carne. pentru noi e o maaaaaaaaare realizare.

o zi minunata va doresc.

mamica lui david(21.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Miha,

am salvat si eu linkul; poate incerc in weekend; arata foarte bine.

si m-am uitat pe pozele voastre de la Londra; dar stiu ca ati facut maraton; noi n-am apucat sa vedem foarte multe desi am fost pana acum de mai multe ori si fara copil.
N-ati ratat British Museum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Liviana- da, e tare gustos si usor de facut,seamana putin cu gustul de pizza.

Miniuta - multumesc foarte mult!

Mica - n-au fost multe, doar mai deosebite

Ella - astept sa-mi spui daca ti-a placut Da, maraton asa e, sper sa mai avem ocazia sa ajungem din nou.

LA MULTI ANI IOANA! Sa fii fericita si implinita!

Michelle si DOMINIC

Mergi la inceput