***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007**(94)
Raspunsuri - Pagina 5
corap spune:
diana, eu am filmuletele. daca imi dai o adresa postala pe pm ti le trimit (nu sunt toate super-calitate dar merg)
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
margele, zorzonele si briz-brizuri
mica0307 spune:
diana daca dai search pe youtube baby enstein o sa iti apara toate filmuletele.
Maya are 86 cm si 11 kg.
monicoasa spune:
cine stie cand e KIDEX, as vrea sa merg si eu, am auzit ca am d eunde alege LEGO, ca vin firme de afara si sunt si mai ieftine?
De greutate si inaltime ce sa zic? noi suntem ultimii
vlad are 81 cm, in ultima luna a stagnat, si la kile doar 10,3kg, de cateva luni bune nu a mai luat in greutate.
Asa ca , vineri mergem la bucuresti la dr Stanciu Adrian, sa vedem ce ii mai da, ca ma chinuie rau cu mancarea
An@ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui corap mai, de ce va suparati ca puiutii vostri nu cresc in inaltime. copiii care cresc mai lent au o tinuta mult mai corecta atunci cand cresc, mult mai putine probleme cu coloana, nu au dureri de crestere (care, credeti-ma, sunt cumplite). scheletul se dezvolta armonios, in general nu au probleme cu asimilarea calciului. eu am doua palugi, andrei usor adus de spate (adica tinuta dreapta nu-i e la indemana), cu dureri de crestere, anais cu probleme (la 1 an si 6 luni ea avea dezvoltarea osoasa pt 1 an si 2 luni) tocmai din cauza cresterii rapide. si eu ma rog sa nu mai creasca atat de rapid. (anais are deja 98 de cm - singurul avantaj ar fi ca mi-o primeste la locul de joaca din ikea ) lasati-va copiii in pace c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07 margele, zorzonele si briz-brizuri |
mi-a placut mesajul tau...mai ales avantajul. Ana mea, din contra e prea mica (nu cred ca are inca 80 cm, nici n-are cu cine semana inalta), DAR avantajul e ca la locul de joaca din mall nu plateste , ca e "asa mica si scumpa" (zice doamna de acolo) - e adevarat ca acolo intra copii peste 3 ani, dar in cursul sapt cand e liber, ii lasa si pe astia mici, mici...mereu ne nimerim cu inca vreo 2-3 copii de max 2 ani.
mami de Ana (22 mai 2007)
ancamari spune:
11 kg si 87 cm la 1 an si 9 luni
Am migrena de 8 zile, bronsita e pe trecute dar ma misc cu incetinitorul.
Andrei e bine.
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct ; poze nov-dec ; poze ian-febr ; poze martie ; poze iun-iul ; poze mai-iun ; poze intalnire 11 mai ; poze vacanta corfu ; poze oct ; poze nov ; poze Craciun ; poze ian09
An@ spune:
Petit_ange, si noi am avut probleme cu somnul, cu multe treziri peste noapte si asta dintotdeauna...e adevarat fara crize de plans, dar suficient cat sa fiu zombi a doua zi. De 2 sapt e super: adoarme mai usor, mai devreme (max 23;00, nu 24) si se mai trezeste la 5-6 pt lapte (inainte de trezea poate la 2 si al 6 sau la la 3-4). Si asta in ciuda caninilor care tocmai ies. Ce am schimbat? A facut tratam naturist pt giardia si am reusit sa o fac sa bea seara ceai de tei cu putin miere (nu multa, ca nu-i place dulce). Ea dupa ce bea laptele seara, mereu cerea apa. Acum cere ceai si bea juma de biberon o data.
Edit, ca am dat send inainte de a spune ca nu stiu care din astea 2 au avut efect asupra somnului
An@ spune:
Tot io !
Liviana, mortal Matei la faza cu "prajitura cu ochi" . Asa imi place chestia asta la copii, cum iau ei sensul de baza al cuvantului, la ei e totul atat de simplu, nepervertit.
Acum cateva sapt, cand am inceput sa decupez si sa lipesc cu Ana, i-am spus ca eu decupez si ea sa puna lipici pe spatele desenului si sa lipeasca pe plansa. Se uita mirata la mie si ma intreaba:"pe pate?" (adica esti sigura ca pe spate). Ii spun:"da, pe spate". Si ia batonul de lipici si isi suceste mana la spate sa-si dea ei cu lipici pe spate . Asa ca a trebuit sa reformulez:" pe verso, pe spatele desenului, nu pe spatele tau ".
lbelciug spune:
Haha, ce tare a fost An@!Fain de tot!
Fetele, imi pare rau sa aud ca sunteti tristutze, suparate, cu probleme... va rog eu , fiti un pic mai vesele, a venit totusi PRIMAVARA! Toate se rezolva cu raddare si optimism!
Poze noi aici: http://picasaweb.google.com/liviana75/FebrMar09# (inclusiv tortul lui Matei)
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Febr-Martie 09
NE JUCAM
ankaa spune:
Salutare mamici de capsunei.Au trecut luni bune de cand n-am mai postat niciun mesaj,dar v-am urmarit din umbra.Acum,pentru ca am prins putin timp liber,m-am apucat si eu de tastat.
In primul rand vreau sa felicit mamicile de capsunei cu burtici.Sa aveti parte de o sarcina cat mai usoara si de bebei frumosi si sanatosi.
Noi suntem "ocupati" cat e ziua de lunga.Cu exceptia unei ore pe zi,in care doarme,Alex canta, dar mai ales danseaza,se urca pe masa si scaune si de cele mai multe ori se alege cu o "buba".Activitatea lui preferata e sa ma ajute sa intind sau sa pun rufele in dulap...Imi spune mereu "mami giut"(mami te ajut) si imi da si mai mult de lucru.
Cu somnul am avut si noi o perioada in care se trezea noaptea tipand...se linistea doar dupa ce il puneam in patul nostru,asa ca dimineata,primul lucru pe care il spune e "brate,pat"..Si-a mai revenit cu somnul,dar a inceput sa faca mofturi la mancare.Probabil e doar o perioada,am mai trecut prin asa ceva.Singurul fel de mancare la care nu face mofturi e supa cu "momoc si cane" (morcov si carne),pe care i le tai bucatele sa le vada el acolo.
Am vazut ca vorbeati de inaltime...eu cred ca depinde si de parinti.Eu nu l-am mai masurat,in schimb de cantarit se cantareste singur pe cantarul nostru.Ultima data avea 14kg,deci facem parte din categoria grea.
Am vazut si poze cu capsunei frumosi....si cu superbul tort al lui Matei de Liviana .Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii.
Corap-multa sanatate lui Andrei.Si Alex a fost bolnavior..2saptamani a stat doar in casa,tusea,a facut temperatura.Bine ca a trecut,e groaznic sa iti vezi puiutul ca sufera..
Se pare ca ora de somn se apropie de final...Sa aveti parte de o zi frumoasa.
anka, fericita de Florin Alexandru(23.06.07)
POZE
FILMULETE 4luni
addinel spune:
buna la mamici si capsunici... daca se vorbeste de greutate si inaltime, tzop si eu ca tare ma mai framant pe tema asta...
mariucu meu are doar 78 cm si 10.5 kg. acum ca am citit aici, m-am mai linistit, vad ca mai sunt capsunei cu greutatea asta. cat despre inaltime... eu am 1.51, asa ca nu sper la foarte mult. pe noi mereu ne abordeaza lumea pe strada sau prin parc "vai doamna, asa micuta si vorbeste atat de mult..." ca deh, dupa inaltime ii da lumea un an, un an si putin
am citit intr-o carte de dezvoltare personala ca la varsta de 2 ani copiii au jumatate din inaltimea ca adult. asa o fi? daca e adevarat, inseamna ca iuki o sa fie mai inaltutza decat mine.
sa stiti ca eu va citesc mereu, admir capsuneii in poze dar nu prea am timp sa raspund, sunt mereu pe fuga. mai ales acum, cu vremea asta frumoasa, trag tare la serviciu ca sa plec mai devreme acasa, sa mai iesim o tura la joaca.
lavini, m-am indragostit de teodora , e atat de frumusica... sa va traiasca! cred ca din toamna andreiu' va fi coleg de gradi cu mariuca mea. [am tot prospectat piata si e cea mai draguta si aproape de casa gradinita]
didi stii ca te admir foarte tare pentru cum te descurci cu piticii, nu? acum ca vad ca mai ai si timp sa scrii despre aventurile in trei... te declar super-mama. eu mereu imi propun sa scriu pe blog, dar niciodata nu am timp. de scrisul pe hartie, ca atunci cand eram tinerica si singurica... nici nu mai visez! desi tare mi-ar mai placea...
liviana, eu sunt de acord cu tine, a venit primavaraaaaaaaa! eu primavara parca renasc. m-am amuzat de matei cu prajitura lui cu ochi, cum sa pape el asa ceva?
An@ pai vezi ce confuzii creezi daca nu vorbesti mai... academic cu pitica? :P
mie mi-e dor de Elteka- unde ai disparut iar? si de monytza. si de andrada- tare as mai vrea sa vad ochisorii albastri ai lui antonio.
pupici la mamici si capsunici