***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007**(94)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Ckristina, eu am facut mamografie la Medssana, au un sediu in Cotroceni si unul in Primaverii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Cristina,

uite aici link; sper sa se deschida:
http://www.naturaplant.ro/produse/252/Passiflora

eu iau de ani buni; nu da dependenta fiindca nu e somnifer.
merge si pentru stari de anxietate, nelinisti sau pur simplu daca vrei sa dormi fara sa te trezesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Fetele vreau sa va intreb:

CE INALTIME SI GREUTATE AU PUII VOSTRII?

Stefan are 80 cm. si 11.500kg
Mie cm.-trii mi se par putini.Cica un copil la varsta asta trebuie sa aibe de la 86cm. in sus?Nu ma stresez sanatos sa fiedar asa de intrebare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Citat:
citat din mesajul lui doxinu

Fetele vreau sa va intreb:

CE INALTIME SI GREUTATE AU PUII VOSTRII?

Ioana mami de Stefan Bogdan 13 iunie 2007

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Ioana, Ana are 82 de cm si vreo 12 kg. Sa stii ca si eu sunt stresata rau de inaltimea ei, pentru ca si eu am vazut ca ar trebui sa aiba cu vreo 4 cm mai mult. Dar pe de alta parte ma gandesc ca Ana si Stefan, din cate tin eu minte, au avut mai putin de medie (in cm ) la nastere. Dar tot sunt stresata!

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

neata, fetelor!
mii de multumiri pentru sfaturi si informatii.

eu sunt suparata ca andrei a facut o viroza respiratorie si tre sa stea 1 saptamana acasa, tocmai saptamana in care e doamna preferata lui de dimineata :(

va pup, sa aveti o saptamana frumoasa!

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

margele, zorzonele si briz-brizuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Ioana, Andreea avea 86cm si 12.200 acum o luna. Dar ea s-a nascut cu 54cm, probabil daca iei in calcul inaltimea de la nastere au crescut cam acelasi nr de cm. Daca voi sunteti inalti nu cred ca aveti motiv de ingrijorare, mai ales ca baietii cresc mai mult in timp fata de fete. Eu nu cred ca Andreea va fi inalta ca nu prea are cu cine sa semene, mi-ar placea sa aiba macar 1.60, ca eu am 1.54 si is mica, dar nu am fost complexata de asta. Cred ca seamana cu mine ca eu am crescut repede, eram printre cei mai inalti in 1-4, apoi tot mai putin.

Toata ziua ma innebuneste cu 'chioti', 'mama pune chioti', iar i=am pus, iar s-a pisat pe ea, si nu sta pe olita numai 2 minute. Ma duc sa o sct afara ca imi scoate toate hainele din dulap.

Betty 24+ , mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
Zapada

Mergi la inceput

mai, de ce va suparati ca puiutii vostri nu cresc in inaltime. copiii care cresc mai lent au o tinuta mult mai corecta atunci cand cresc, mult mai putine probleme cu coloana, nu au dureri de crestere (care, credeti-ma, sunt cumplite). scheletul se dezvolta armonios, in general nu au probleme cu asimilarea calciului.

eu am doua palugi, andrei usor adus de spate (adica tinuta dreapta nu-i e la indemana), cu dureri de crestere, anais cu probleme (la 1 an si 6 luni ea avea dezvoltarea osoasa pt 1 an si 2 luni) tocmai din cauza cresterii rapide. si eu ma rog sa nu mai creasca atat de rapid. (anais are deja 98 de cm - singurul avantaj ar fi ca mi-o primeste la locul de joaca din ikea )

lasati-va copiii in pace

Mergi la inceput

mai, de ce va suparati ca puiutii vostri nu cresc in inaltime. copiii care cresc mai lent au o tinuta mult mai corecta atunci cand cresc, mult mai putine probleme cu coloana, nu au dureri de crestere (care, credeti-ma, sunt cumplite). scheletul se dezvolta armonios, in general nu au probleme cu asimilarea calciului.

eu am doua palugi, andrei usor adus de spate (adica tinuta dreapta nu-i e la indemana), cu dureri de crestere, anais cu probleme (la 1 an si 6 luni ea avea dezvoltarea osoasa pt 1 an si 2 luni) tocmai din cauza cresterii rapide. si eu ma rog sa nu mai creasca atat de rapid. (anais are deja 98 de cm - singurul avantaj ar fi ca mi-o primeste la locul de joaca din ikea )

lasati-va copiii in pace

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Doxinu, Andrei avea la 1 an jumate 85 cm si 11.200g.De masurat nu l-am mai masurat, dar l-am cantarit acu o saptamana si avea 11.260.Mie mi se pare cam putin, fiindca atunci cand il iau in brate simt ca ma rupe si la spate si la maini.Dar e acelasi cantar pe care l-am cantarit de cand s-a nascut...nu imi fac probleme, sanatos sa fie.Asa si cu Stefan, o sa recupereze...

Betty, te-am vista ieri noapte, jucam volei impreuna

Luni am si eu programare la dr Simu, pt tusea lui Andrei si problemele mele cu constipatia.Sper sa ne rezolve pe amandoi.Eu am mai fost la el pt o rinita alergica si mi-a placut omul..om vedea luni ce va fi.

Lavinia, Andrei (11 iunie 2007) si Teodora (14 februarie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana spune:

Toni are 87 cm si 10,5 Kg. Este inaltut dar slabut. Eu pe Alin il am micut pentru varsta lui...asa a fost tot timpul>nascut prematur cu 46 cm si tot timpul era in urma cu 4,5 cm. (si eu am doar 1,56).
Corap, Anais are 98 cm???!! Oau!! Va fi un fotomodel de succes!!
Betty, eu am fost complexata de inaltime...fiindca pana in clasa a 6/a eram printre cele mai inalte din clasa ca apoi sa devin printre cele mai micute...Nu prea mi/a placut...
Fetelor, am si eu o maaare rugaminte la voi...De unde pot lua si eu filmuletele Baby Einstein fiindca mi/a formatat cineva calculatorul si le/am pierdut.... E adevarat ca atunci Toni nu prea se uita la ele dar poate acum a revenit la ganduri mai bune...Sunt cumva pe mailul comun? Sau le pot "downloada" de undeva? Va rog...Poate sta si el intr/un loc macar 5 minute...
Va pup

Mergi la inceput