Licurici de ianuarie februarie 2009 (2)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Alinuk - foarte frumoasa invitatia, cred ca se repeta ceva pe acolo, inainte sa o trimiti mai trage un ochi
Teo e "fenomenal" am vazut si filmuletul 'dansez pt tine' - super

Vreau si eu parola de la gmail - nu ma ia nimeni in seama????

http://picasaweb.google.com/ianfeb2009/Veronica#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Alinuk ma bucur ca ti-au placut pozele. Le-am facut cam pe fuga, nu sunt procesate deloc.

Flowerbee sa stii ca exista si formula pe baza de soy (soia). aici este foarte po****ra pt copii cu intoleranta la formula milk based. Desigur este de preferat sa alaptezi cat mai mult, dar in momentul in care te vei hotari sa nu mai alaptezi e bine de stiut ca exista si varianta asta.

www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Multumesc fetelor - eu am contul de pozici acolo si nu mai puteam sa adaug nik
Ma duc sa ma uit la pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Deci,
Am reusit sa citesc ultimele 7 pagini.

Vreau si eu pls noua parola la contul comun.

Daiopri - cnd ziceam ca am impresia ca il am pe Dav iar mic, ma refeream la faptul ca - nu constientizez inca 100% ca e Clara si nu David. Mie mi se pare ca seamana atat de mult, incat - ma trezesc ca o impac zicandu-i: "gata David! iubeste mama baiatul mic"

Leditia - am ramas masca! Doamne ce asemanare! Si nu esti geloasa? Eu cnd ziceau rudele sau prietenii: "vaaai ce seamana cu Cristi" le replicam repede: "da, dar ochii sunt de la mine"

Cineva intreba de stimularea lactatiei. Cum fac eu:
Galactogil 2 linguri de supa intr-un bol mare de lapte de 3 ori/zi.
suc de fructe - 2 cani mari/zi
lapte - minim 1l/zi
2 ciorbe pe zi
si minim 1l de apa (acu sunt la apa mineralizata ca sa o scot pe Clara la kk, insa degeaba)

Miere - saraca de tine ce te-au chinuit. Ar fi trebuit sa ii dai in judecata. Pe bune! V-a ajutat bunul Dumnezeu de s-a terminat cu bine. INsa.... of of! Groaznic.
Apropo de sucul de mere - mi-e teama sa ii dau. Ptr ca a mea printesa nu e efectiv constipata. Azi de ex i-am bagat iar un supozitor ca nu mai iesise de joi afara. Si cnd iese e moale moale - apos as zice.
Eu nu pot pricepe! Dureri de burtica nu pare sa aiba, burtica e moale, face super moale. INsa face rar! Mi-e teama sa o las acum sa ajunga si la 7 zile. Ma gandesc ca nu am de ce sa iau laxative (alimente laxative), ca la ea nu e kk pietroi. Chiar contrariul.

In legatura cu botezul, noi cica il vom face dupa PAsti, cred prin luna Mai. Desi eu duminica as merge cu ea la preot.

Am facut molifta de 8 zile. Ne-a citit preotul si mie si ei.
Ar fi trebuit sa facem duminica trecuta molifta de 40 de zile. Sper sa o pot face duminica asta, desi dupa amiaza am invitati ptr ziua lui David. Nu stiu cum voi face.

Apropo de fratii mai mari - eu ma simt super vinovata fata de David. Toata ziua sunt cu Clara in brate, bietul pui se joaca singur, se uita la desene.. Ma intreaba la culcare: "mami dar de ce nu mai faci nani cu mine". Zic: mami are rau de inaltime, d-aia nu pot dormi cu tine in pat" (ca are pat mezanin) . Ce sa ii spun? Mai ales ca ma vede ca dorm cu Clara.

Sincer - imi vine sa plang.
Acu ca am si probleme cu el la scoala, chiar as bate pe careva.

Mergi la inceput

Spiculet, eu i-am dat de doua ori pana acum suc de mere. Nici el nu era constipat, facea moale dar rar. Adica la 3 zile. Si se chinuia pt ca il durea burta, normal, o avea umflata. Din fericire la noi nu mai este cazul, s-a reglat baiatul si face in fiecare zi.
Nu cred ca sucul de mere e o solutie pe termen lung, in nici un caz. Dar ocazional la noi a mers f bine, in 10 minute a avut scaun copilul. Eu am fost reticenta la inceput, luasem sticla de suc de mere si o tineam in frigider, mi-era teama. Noua ne-au recomandat sucul de mere de la Gerber (fara conservanti si alte prostii).

An amazing journey

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Salutare fetele,

Cadia si eu ii dau Sab Simplex la fiecare masa. Dr mi-a zis ca pe asta pot sa-l dau mereu, in schimb Bonisanul de 3 ori/zi.
Ledi eu nu am reusit sa vad poza!! Foarte urat din partea prietenei pentru remarca referitoare la slabit, nu toate dam imediat...

Fetele eu am probleme cu Sanosanul, i-au aparut niste bubite asemanatoare ciupiturilor de tantari... nu stiu cu ce as putea sa-l spal.
dr, mi-a zis sa nu-i mai fac baie in fiecare seara, sa-i fac o data la 2 zile, am facut asa si i-au disparut, cand i-am facut iar baie i-au reaparut... clar face o reactie la produsele Sanosan..
Ma gandeam sa iau Nivea Sensitive sau Klorane... voi ce credeti ca ar fiu mai bun??

Poze ..

Stefan-Sufletelul meu grabit..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

multumesc fetelor pt aprecieri la adresa lui cristi. delia,am sa il rog sa scrie povestea nasterii
am vazut pozele de pe email,foarte frumoase

urasc colicii,imi e o mila de ea de nu mai pot,colic calm e apa de ploaie,parca o doare mai tare. stiu ca nu la toti copii functioneaza,dar la Ana nu merge nimicsi plange de mama focului seara cam 2 ore.sa treaca odata perioada asta de chin,ca ma dilesc si eu.
punem poze noi pe email si am sa fac si o poza pt alaptare.
o zi buna.

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Carmen_Marieta, incearca produsele Aveeno, sunt foarte apreciate aici.
Parca imi aduc aminte ca am vazut si in Romania.

An amazing journey

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Lisa incearca cu debridat.....dar de fapt...nu cred ca gasesti acolo nu??? Ai vazut ca la noi functioneaza.

Miere draga mea prin ce ai trecut

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Am vazut pozici fff frumoase

Lisa - wow bvooo, ff frumos

In alta ordine de idei...mie mi-a aparut mes asta" 6 attachments — Oops... the virus scanner has a problem right now. Download at your own risk, or try again later. View all images
" cand ma uitam la pozele de pe gmail...a mai vazut cineva???????????

Mergi la inceput