Licurici de ianuarie februarie 2009 (2)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

exact asa mi-a aparut si mie,nici nu mi-a deschis toate pozele,ceva e wrong cu email-ul nostru.

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Fetelor, va rog, vreau si eu parola de la contul comun.

Azi am mers sa comandam tortul pentru botezul de samabata. Joi vin nasii bebelui de la Constanta sa se obisnuiasca nasica cu bebe pana la botez. Invitatiile mi le-am facut singura, am cumparat plicuri, cartoane,fondita, am taiat cu foarfece ondulat si gata. Am adaugat si 2 poze cu bebita deoarece era invitatia de la el pentru lume.

Noi cred ca nu avem colici, doar dorinta de a sta cu sanul mamei in gurita cat de mult se poate. Noaptea doarme in mai multe reprize, asa ca va invidiez si eu pe cele care stiti cum e sa dormiti mai mult de 2 ore la o repriza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Gagigi,

Azi am avut o zi frumoasa (chiar daca afara e groaznic).
Am fost la shopping de gala pentru fete :-) adica toaletele de botez.
ENJOY!!

Mai jos aveti link-uri explicative :-)

http://alina1976.sunphoto.ro/Haine_botez_Sabina

http://alina1976.sunphoto.ro/ANA_la_PROBE

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Alina m-a dat gata. Hainutele Sabinei sunt superbe, iar Ana e o adevarata domnisoara...

Poze ..

Stefan-Sufletelul meu grabit..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Si acum partea mai nasoala
Au venit rezultatele la analizele Anei si ESTE ALERGICA la LAPTELE de VACA!!! . Imunoglobulina E este de 4 ori mai mare decat normal. Trebuie sa evit pe cat posibil sa-i dau lapte crud in diverse combinatii culinare..insa ce e bine ca pot sa-i dau alimente in care laptele este fermentat, gen iaurt, cascaval, etc...

Fete, vreau si eu parola noua de pe contul comun! Am ramas in urma cu poze de bebei frumosi! PLEASE!!!

Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Alina - chiar ai doua printese;

Am pus si eu pozici cu alaptatul la semnatura - sunt facute chiar in maternitate

http://picasaweb.google.com/ianfeb2009/Veronica#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Eu abia am reusit sa vad o sg poza cu miere alaptand si inca una cu Alina..si m-am chinuit ca-mi tot dadea eroare.Pana la urma l-am inchis.Credeam ca-i de la mine,deci se pare ca nu e asa...

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina1976

Gagigi,

Azi am avut o zi frumoasa (chiar daca afara e groaznic).
Am fost la shopping de gala pentru fete :-) adica toaletele de botez.
ENJOY!!

Mai jos aveti link-uri explicative :-)

http://alina1976.sunphoto.ro/Haine_botez_Sabina

http://alina1976.sunphoto.ro/ANA_la_PROBE

Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

superbe!
ai un model de nota10+. sa iti traiasca

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Alina, f. frumoase toaletele fetelor, eu vreau sa vad si ce ai luat pentru tine.
Nu i-ai dat pana acum Anei lapte de vaca? adica pana acum nu ti-ai dat seama ca ar avea vreo problema? cum se manifesta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Hei! Fetelor asteptati-ma si pe mineeee!!! Ati fugit la 'scutece' si m-ati lasat singura la 'odisee'! :)

Cred ca sunt ultima care zice prezent in noua locatie :)
Nu am timp, va citesc putin si cand sa raspund ba se trezeste Filip, ba vrea Ioana sa ne jucam, ba tre sa fac de papa, calcat,etc..Acum am zis ca fie ce-o fi, trebuie sa va zic 2 vorbe macar...

Alinele, m-ati impresionat tare cu predarea stafetei si filmuletul despre noi. Nu am avut cuvinte, excelente!

Sa nu uit! Vreau si eu, va rog, parola ptr contul comun. Acolo am ramas in urma rau cu pozicile. Sar'mana!

O sa trimit si eu poze mai noi cu Filip.

Noi am fost raciti, inca mai are baiatul mucisori dar suntem pe drumul cel bun. Apropos, multa sanatate lui Andrei al Irinei. In rest facem progrese remarcabile. Rade foarte mult sau zambeste smechereste. Gangureste si si-adescoperit pumnisorii pe care-i suge cand nu -i da mami titi.
Partea proasta e ca e ca dependent de mine...Citeam posturile lui Ledi si ma regaseam in ele 100%...Ieri a dormit 3 ore legate si nu-mi venea sa cred. Ma tot duceam sa-l verific,mi se parea anormal.
Partea buna e ca doarme ffbine noaptea.De la 22.30 pana la 4, apoi pana dimineata la 7-8. In scimb in timpul zilei e varza programul...

Mai citesc si revin

Pupici

Anuc cu Ioana mica si BB Filip

Mergi la inceput