Licurici de ianuarie februarie 2009 (2)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Citat:
citat din mesajul lui CADIA

Citat:
citat din mesajul lui Naty

cadia eu ii dau Sab Simplex inainte de fiecare masa. Asa mi-a spus dr. Culcer. Si vad ca are efect, nu prea o mai doare burtica.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Naty, chiar daca mananca din 2 in 2 ore???
Mii de multumiri

Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

Da, Nadia aproape numai la 2 ore mananca, rar are intervale mai mari.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui eli

nu a vazut nimeni mesajul meu? voi ce saltele aveti la patul lui bebe? are cineva din paie sau a auzit de o astfel de saltea?botezul in ce zi il faceti/ l-ati facut? cumatria e in aceeasi zi? mama ma bate la cap ca botezul se face vineri dupa=amiza, sambata se face baita si sambata seara cumatria.
aa, si-mi mai zice ca s-ar putea sa trb sa duc apa calda de acasa.
hainutele trb sa fie neaparat albe?
pe bb il baga cu totul in apa?Selene, frumoase pozele de la botez. ce mi-a placut costumasul Dariei.vazut o gramada de bebei frumosi, okioshi, mici crestini. pupicei multi la toti!miere si celelate fete, succes la slabit. eu in sfarsit am trecut de pragul de 61 kg, ma blocasem acolo.stiu ca s-a mai discutat, in Rom ce banuti se dau pt bebe? alocatie, mama -pt concediu de maternitate, trusou nu stiu cum si ajutor nu stiu cum. mai scire cineva o data? multumesc!de maine ma apuc de facut bagajul. am emotii. nici nu stiu ce sa iau si ce sa las.O zi plina de bucurii!
Eliza & Florence Maria & Stefan Takeshi
Nasterea broscutei
PoZe CaLdE
Cica nu se fac nunti si botezuri in zilele de miercuri si vineri de peste an!Mami de bebe Alexandru, 05.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Andreea(Ciufik)nu i-au trecut nici acum colicii?
Si pe David il mai doare burtica,dar mult mai rar.Al meu e matzait cand nu-s cu el,daca indraznesc sa plec de langa el incepe..sau daca-l pun la el in patut.No,in rest suntem bine...am avut un weekend plin,am iesit la restaurant si sambata si duminica,am primit niste cadouri foarte faine de 8Martie,asta dupa ce i-am luat lui o gramada de chestii..
I-am schimbat si samponul si crema de corp ca am o gramada,dar nu-i mai priau..i se usca pielea,asa ca i-am luat sampon Klorane si crema de la Chicco.
Creste,gangureste,rade cu zgomot,plange..deh,din astea de-ale copiilor.
Astept weekendul sa iesim si noi in parc si sa nu ma mai invart prin jurul blocului aiurea..(parcul unde mergem noi e cam departe si e musai sa fie tati cu masina)
Citeam cate dintre voi ati slabit,vreau si eu..,mai ales ca-n weekend am primit si o remarca care nu mi-a picat deloc bine vizavi de burta mea si de greutate,asta din partea unei prietene..Insa nu scad frate,orice as face,nu scad in greutate.Si as vrea ca pana pe 2mai,de botez si nunta sa slabesc si eu,dar cred ca-s slabe sanse.Si-s tare suparata pe chestia asta.Ma apucasem de pilates,dar incepuse sa ma doara operatia si mi-a sarit barbata-miu si soacra-mea in cap sa stau potolita.
Cam astea sunt vestile despre noi..David imi ocupa tot timpul si nu prea mai am timp de nimic.
Aa vreau si eu parola de la cont,habar nu aveam ca s-a schimbat.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristi_2003

neatza

am aschimbat parola la contul comun - de acuma o sa o dam numai la cine e in lista de pe prima pagina si atat. i-o trimit lui alinuk acuma pe pm.

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)

http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wJzzMkE/weight.png

pls cristi vreau si eu parola noua
m-am chinuit mult ieri sa intru sa vad si eu mailurile si pozele mistrerioase despre care tot vorbeau fetele, dar n-am reusit nicicum sa ma loghez

multumesc

Jasmi - de Iulia scumpa (10 februarie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

bebe meu a fost un dragutz noaptea trecuta. a dormit de la 9 la 4! acum 2 nopti de la 9-3, si pana atunci de cateva ori 9-2. in ritmul asta, curand o sa dorm toata noaptea. singura problema ar fi ca in timpul asta...explodeaza tzitzi...

puiutzul meu are 9 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Pozele nu-s trucate,am facut-o pe aia asa pt a o folosii la un clip,la care se chinuie tati sa ni-l faca.(doar ca nu mi-a convenit mie ce poze pusese initial si tre' s-o ia de la capat.)Cand am primit poza aia(cu tati mic) am fost si eu socata de asemanare..se pare ca eu n-am fost prin zona cand s-a conceput David..Deh, de data asta am fost mama purtatoare..mai stiu eu pe cineva..Insa imi fac sperante ca la bb2 poate se schimba situatia..

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Ledi - nu ne-a trecut . De aseara luam debridat, ca sab, bonisan, gripe water nu au funcionat .
Lasa ca ai timp sa slabesti, nu-ti face griji, cand o sa vina caldura si o sa facem km cu carucioarele, se duc si kg. David are tot ttimpul sa se schimbe si sa se semene cu tine. Cica si Andrei seamana cu ta'su da' eu tot mai sper .

Andreea si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

scuzati
...

in mesajul anterior, am gresit linkul pentru invitatie de botez:
http://www.rockyou.com/my_gallery.php?instanceid=134141872

si sa va mai spun ce 'am patit azi' si ce va asteapta si pe voi...

noua preocupare a lui Teo...in afara de cea cu teatrul de papusi... este 'jocul de'a cumparaturile'!

Imi tot cerea bani din portofel cand iesea afara cu Bonita.
I-am dat trei hartii de 1 leu (pe care le-am spalat cu sapun inainte) sa fie ale lui. I-am dat si un portofel ..care sa fie al lui si sa-si faca el acolo cumparaturi cu Bonita, in camera lui ...cu jucarii, banutzi ..inclusiv un carucior gen ladou asa (arata cam ca o roaba) ..si se plimba cu ala prin camera, pune in el diverse...zice ca e la cumparaturi

In fine a mai fost si cu noi sau cu buni pe la supermarket si acolo da vanzatoarei sacosele cu legume, fructe si ii zice 'oftim duamna, sa cantariti" sau da banii la casa 'oftim duamna'

Azi tati se pregatea sa plece la serviciu... si in tirul de intrebari ale copilului auzim: 'ce face tati?"..'ne giucam tati?" eu dau sa-i raspund din alea ca ...tati pleaca la serviciu sa aduca bani sa putem merge noi la cumparaturi

ce credeti ca face??

se duce in camera lui, ia din banii lui (o hartie de 1 leu!!!...desi avea trei, nu toate..) si-i aduce lu' taxu spunand: 'poftim tati....acum ai ne giucam'

ufffffff

ar vrea astia mici sa stam si sa ne jucam mereu cu ei ...si pt asta ei chiar ar face sacrificiile lor...

Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik

nasterea - ca un cadou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Va rog sa-mi trimiteti si mie parola de la mailul comun. Multumesc.

Eli, da, termenul de cumetrie cu derivatii cumatru, cumetrii se foloseste mai in Moldova si are semnificatia pe care o dadea Alinuk.
Eu fac botezul lui Calin la Braila si acolo se spune la fel. Noi nu avem aceiasi nasi de cununie si de botez.
Am citit si eu despre ziua in care este bine sa se faca botezul si am gasit asa pe resurse-ortodoxe.ro:
Pentru Botezul pruncilor, nu exista zile sau ceasuri hotarate, pentru ca sa nu se intample sa moara nebotezati. Daca pruncul e firav si exista temere ca nu va trai, el poate fi botezat indata dupa nastere (Con. 38 al Sf. Nichifor Marturisitorul; Simion al Tesalonicului, Despre Sfintele Taine, cap. 61 si 62 (trad. rom, p. 72, 77); Rugaciune la insemnarea pruncului cand i se pune numele a opta zi dupa nastere, in Molitfelnic (editia 1984, p. 13-14)). Daca nu, Botezul se face de obicei la opt zile dupa nasterea pruncului sau in orice zi de sarbatoare dupa Liturghie.

Noi am intrebat clar preotul in ce zi a saptamanii este bine sa-l facem (eram in dubii dc sa-l facem sambata sau duminica) si a zis ca duminica dupa Liturghie, ceea ce coincide cu ce scrie mai sus. Intamplator noi am facut si cununia si botezul lui Petru tot duminica.

In ce priveste petrecerea de dupa precum si baita aceea pe care o face nasa pruncului, acestea sunt optionale, neavand nimic de-a face cu traditia ortodoxa ci sunt obiceiuri inventate de oameni. Insa am citit ca biserica le incurajeaza (daca nu deriva in betii, batai, certuri) pentru ca botezul este un motiv de bucurie, de intalnire a rudelor, de sarbatorire.

Asta am gasit eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

Buna fetelor!acum ca am citit tot capitolul, pot sa spun si eu ce mai facem noi. Pai facem progrese pe zi ce trece. Daca mami ne canta, cantam si noi cu ea si tuguiem buzitele asa ca sa iasa sunetele mai interesante..si incepem "lalalaluuuuuguuueeeeeghiii...o pauza sa imi trag sufletelul..apoi iara uuuuaguuuuaaaaaa" si pe urma ii tragem si un zambet de zile mari ca sa moara mami dupa noi si nu altaCe sa va zic mai fetelor?Sunt indragostita fara doar si poate de printesa noastra!E cumintica foc, dupa ce ne jucam si mai stam impreuna nu zice nici pas daca o duc la ea in patuc sa se culce, adoarme singura fara probleme, papa bine slava domnului, eu nu iau nimic pentru lactatie ca as da naibii pe afara..sunt fericita!Am avut vreo 3 zile cu dureri de burtica, dar le am potolit rapid cu debridat. Acum ne am trezit ca sa papam asa ca am fugit..puuup

Mergi la inceput