Licurici de ianuarie februarie 2009 (2)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

delia a fost constipata cateva zile, dar acum si-a revenit.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Citat:
citat din mesajul lui Naty

cadia eu ii dau Sab Simplex inainte de fiecare masa. Asa mi-a spus dr. Culcer. Si vad ca are efect, nu prea o mai doare burtica.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Naty, chiar daca mananca din 2 in 2 ore???
Mii de multumiri

Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Naty

Nu pot sa accesez gmail-ul

NOI

nici eu, de vreo 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Venerata

Buna mamici,Alinuk, foarte frumos filmuletul si plin de gingasie si caldura. Multumim.Alina1976, multumesc pentru primire , am intrat in fiecare zi si v-am citit, deci am fost aproape de voi...dar de la distanta . Liviu e bine, a luat 750 gr. in 3 saptamani fata de greutatea de la externare. Doarme in general de pe la 12 noaptea pana pe la 5-6 dimineata, mananca putin san la fiecare masa, urmat de completare la biberon. Din pacate eu nu sunt prea bine cu operatia, de aici stresata, obosita, suparata, lapte am putin si nici nu cred ca va veni mai mult desi ma si mulg si ma stimulez cu Galactogil, ceaiuri pentru lactatie, lichide, etc. Dar stiu ca e foarte important sa fiu si linistita si asta e mai greu. Chiar voiam sa va intreb daca a mai avut cineva probleme dupa cezariana. Eu am facut un serom de fir (am fire resorbabile), si n-o sa va vina sa credeti, dar la aproape o luna de la nastere/operatie (am nascut pe 11 Feb) operatia mea nu este perfect inchisa. Mai am cateva puncte in care supureaza, iar eu mai am putin si iau campii . Dr mi-a spus ca daca pana saptamana asta care vine nu se inchide si inca mai supureaza, o sa imi puna fire din alea permanente. Asta ce inseamna, ca ma opereaza din nou???? Fetelor, imi spuneti si mie daca ati avut asemenea probleme, sau daca stiti de la alte mamici .Mi-e o frica de mor si m-am saturat. In primele 2 sapt am fost la pansat in fiecare zi lucratoare, apoi la 2 zile, si nasol este ca tb sa ma duc la spital dimineata pana in 8.30, si dupa ce ma scol la 5-6 sa ii dau papa lui bb, in loc sa ma odihnesc si eu dupa ce adoarme el, eu trebuie sa iau drumul spitalului. Maine ma duc si o sa vad ce imi spune.Sanatate bebeilor, papa bun, liniste si multa incredere mamicilor!Pe curand, si sper ca vin cu niste vesti mai bune.
Venera - mama de Vlad-Petru (25.06.2002) si Liviu-Stefan (11.02.2009)
Cica si eu am facut un serom de fir, desi am avut fire permanente pe care le-am scos la 9 zile. Si acum am o parte a operatiei umflata si f tare, ca un dul, dar nu supureaza. In schimb am alte simptome: imi amorteste un picior si buza de jos, dar pe partea cealalta. Cred ca de la anestezie, ca pe partea aia nici nu mi-a prins prea bine atunci. Si ma doare si piciorul f tare, uneori nici nu pot sa merg, simt durere in os, in dreptul fesei, in interior, intr-o articulatie, dar atat de tare ca merg schioapa.Mami de bebe Alexandru, 05.02.2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ttenzika
CADIA,eu ii dau Alecsandrei la fiecare biberon cate 15 picaturi le pun in sticla,asa scrie pe prospect si vad ca la noi functioneaza

mamica de Alecsandra
pentru IRINA si Ochila al ei
poze:http://picasaweb.google.com/ttenzika/BebeAlecsandra02#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Buna fetelor,

Intru 5 minute sa vad ce faceti si sa mai admir pozici de bebici.
Nu am timp de nimic, doar de bebe. Sunt singurica-singurica pentru ca sotul are o criza de sciatica si nu poate face nimic, nici sa isi puna ciorapii sau pantofii. Imi e asa de mila de el...

In alta ordine de idei, m-a apucat nebunia de a o cantari pe bebe, desi mai avem 10 zile pana sa facem 2 luni si fata de cantarirea anterioara, nu a luat mare lucru in greutate. Luna asta, pana acum, doar 460 g. E adevarat ca a fost bolnavioara si inca mai avem probleme cu burtica, dar am asa o strangere de inima...Bine ca i-am facut toate analizele. Faza e ca ea creste in inaltime (are deja 57 cm de la 49) dar in greutate...mai incetisor.

Diseara il rog pe sotul anchilozat sa imi faca o poza alaptand ca sa i-o trimit lui Alinuk. Alaptatul e tare important.

La noi bebe alaptata exclusiv creste mai greu si daca nu as avea lapte, nu stiu ce as face pt ca a facut o reactie urata la laptele de vaca (formula).

Din pacate, cred ca de la stress, cantitatea de lapte incepe sa scada si cred ca voi incepe sa beau si eu ceaiuri de stimulare a lactatiei. Mai stiti alte metode de stimulare a lactatiei?

Va pup si incerc sa mai intru sa mai stam un pic de vorba. Nici afara nu am mai iesit, nu pot face nimic pt ca nu pot cara caruciorul (liftul e mic). As putea sa il iau in brate dar asta ar insemna sa o las pe bebe singurica in casa...

Ati vazut la stiri cazul copilasului nascut la Ploiesti care nu putea sa isi miste membrele iar medicii au refuzat cezariana si i-au rupta o mana?

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Bee, eu mai mananc ananas si beau compot de mere, pentru lactatie, pe langa ceaiuri
Eu mi-am luat un sling si asa ies cu pitica afara; cu carutul iesim doar cu tati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Cadia, eu beau sucuri de fructe, facute din mar, portocala si morcov. De acum voi pune si ananas, ca e si foarte bun.

O sa cumpar si Galactogil si alte ceaiuri. Ca daca raman fara lapte...

Mi-am dorit atat de mult sa alaptez si am luptat atat de mult sa imi vina laptele si bebe sa suga...sper sa nu fi fost in van.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

hello si de la noi!

am citit pe diagonala, ca nu am timp deloc. m-au disperat colicii astia, care nu-l lasa nici sa doarma, e obosit, marait, urlaor, toata paleta de stari.
dc stergerea mail-urilor a fost facuta intentionat, rusinica! vreau si eu parola, va rog.
alinuk incerc si eu sa trimit cateva poze alaptand, acum nu stiu dc bebe sta "ca la carte" da' el se hraneste :) si sper sa foloseasca si altor mamici/bebei.
ledi - bebe e leit taticul lui. fff frumos Davidutzu', astept sa-mi spui ce culoare au okii.
naty - pregatesti party sambata, da?

Tudor de Roxy.
Iulia de jasmi

andreea si andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Fetelor ce poze frumoase am vazut cu bebelusi si cu alaptari, imi da asa o senzatie de afectiune

Noi ne-am laudat ca suntem cuminti si azi noapte nu am prea dormit. Bebe a fost cam marait, sper sa ne treaca...

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput