Licurici de ianuarie februarie 2009 (2)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Miere mi-a fost greu sa aleg una dintre imagini
Toate sunt minunate...de fapt mamicile alaptand mi se par asa de aproape de ingeri...

am ales-o pe cea in care zambesti... transmite bucurie..

si cred ca alaptatul dincolo de legatura divina cu pruncul este bucurie, bucurie, fericire pura

desigur cand voi finaliza montajul veti fi primele care il veti vedea... si sincer astept de la voi critici constructive..

Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik

nasterea - ca un cadou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Filly am gasit acum si poza cu Arianna papand... o minune de privire. Mii de multumiri.

Aalina felicitari pt buricutz!
Poti sa mai picuri cate putin alcool alb dupa baitza.
Urmaresti locul sa se vindece.

Alinuk

nasterea - ca un cadou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

ledi e asa de frumos David ...

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

Citat:
citat din mesajul lui veronica75

La multi ani tuturor mamicilorMulta fericire si sanatate alaturi de puiutii vostri;

In sfarsit avem si noi zile si nopti mai bune uraaaaplangem mai putin, am reusit sa o invat sa doarma in patut, se pare ca s-au mai rarit colicii ...facem progrese

zi repede cum ai facut, ca ma intereseaza!! Macar la o metoda sa fiu consecventa si eu...

Mergi la inceput

am vazut si invitatia Lisei..

mei e poeta sotziunea lu matale???

brava, sa-ti traiasca, un sensibil!

ft dragutz si gingash scris

apropos...am incercat si eu o invitatie electronica pe care o voi transmite pe mail invitatilor (cred ca e suficient, nu mai am timp de invitatii pe hartie, alergatura... nebunie, de bani nu mai zic)

aici e si www.rockyou.com/slideshow-create.php?source=mse&instanceid=132938618" target="_blank">invitatia pt botezul lui bb Andu

Alinuk

nasterea - ca un cadou
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

multumesc pt raspunsuri.
cumatrie o fi regionalism? nu e nimeni din zona Moldovei?

Citat:
citat din mesajul lui alinuk

Citat:
citat din mesajul lui Naty

eli habar n-am ce e aia cumetrie. Noi stim ca botezul se face duminica, iar luni baita de mir. Asa am facut la Ioana si vom face si la Nadia. Probabil pe 24 mai o botezam.
Nu stiu ce sa zic de saltea. Noi avem cu cocos (parca) si e OK.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

cine n-are un batran sa-si cumpere

Am intrebat-o pe Bonita lui Teo ce e aia cumetrie
Zice ca se foloseste pt nasie..atunci cand e vorba doar despre nasit copil nu si nasit la cuninia parintilor.

Noi avem aceeasi nasi, si la nunta noastra si la ambii copilashi... deci nu e cazul de cumatru

hahaaaaaa... e o piesa la teatru "acul cumetrei Gurton"...
cred io ca se mai foloseste si in sens peiorativ apelativul
..'cumatra vulpe', un fel de facatura de nash...inlocuitor de nash!?

ce ti-e si cu limba noastra cea plina de semnificatii...

Alinuk

nasterea - ca un cadou
Nimic nu-i intamplator!

O zi plina de bucurii!
Eliza & Florence Maria & Stefan Takeshi
Nasterea broscutei
PoZe CaLdE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Am trimis si eu doua poze cu mine alaptand-o pe Nadia.
Nu pot sa accesez gmail-ul

NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Salut fetelor,;

Vreau si eu parola, vreau si eu sa vad pozici si invitatia ;

Fetita mea a dormit ieri toata ziua si seara a facut un scandal monstru....of.., cred ca ii trebuie mai multa activitate

Alinuk nu pot sa vad invitatia

Bily - ea adormea la san ...si atunci eu am inceput sa o pun in patut inainte sa adoarma, adica cand vedeam ca e aproape adormita...binenteles ca incepea scandalul...o luam iarasi in brate ii vb cu voce joasa si bland si cand aproape sa adoarma iar hop inapoi in patut...si tot asa...e un pic cam obositor mai ales la inceput, pt tine, dar si pt ea - da merita-
Si sfatul meu e sa o faci treptat, adik azi o pui de cateva ori, dupa care o iei cu tine...maine ceva mai mult, si tot asa...Bafta sper sa mearga
Fetita mea si acum mai protesteaza, adica tipa de cateva ori si dupa aia se linisteste.

http://picasaweb.google.com/ianfeb2009/Veronica#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ttenzika spune:

salut gagici
fetele sunte treaza de la 8 si nu am apucat sa fac nimic,nici macar sa ma spal pe dinti nu am apucat,Alecsandra are ce are ca nustiu nici eu,maraita,plange,papa,doarme 2 minute,sughite,da afara,face kk si daca am omis ceva,mai puneti voi,nu mai zic ca ieri a mancat asa: noaptea la 12,dimineta la 6,ziua la 12 seara la 5,am sunat dr.a zis ca atata timp cat pune in greutate sa nu imi fac griji,dar totusi sa manace o data la 6 ore????,am mai facut si niste cojite la sprancene si putin pe cap,dr.a zis sa ii dau cu acid salicilic 2%,un preparat de farmacie sa speram ca ii trece
CADIA,eu ii dau Alecsandrei la fiecare biberon cate 15 picaturi le pun in sticla,asa scrie pe prospect si vad ca la noi functioneaza
Vazut poze de bebe David,mamica Leditia,superbe, ce mult par are,doamne ce asemanareee,prima oara am crezut ca e tot David,doar ca ai prelucrat pozele
Bine ai venit bebe Maya,la clubul scutecelor,o scumpete
Miere,doamne cate ai mai avut,bine ca s-a terminat totul cu bine
Catisto,in legatura cu vaccinul la fel si la noi, am vrut sa il facem vineri(ca duminica dace 2 luni)si dr. a zis nu,facem luni, acum vezi si tu ce zice medicul
Veau si eu parola de la mail,am pus poze noi aici:http://picasaweb.google.com/ttenzika/BebeAlecsandraLaOLuna?authkey=Gv1sRgCNT3js7n_rbjRg#

mamica de Alecsandra
pentru IRINA si Ochila al ei
poze:http://picasaweb.google.com/ttenzika/BebeAlecsandra02#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

lisa, f f fain textul invitatiei! roaga-l pe sot sa scrie si povestea nasterii din perspectiva lui, mie mi-ar placea f mult sa o citesc!
naty, nu se constipa nadia de la sab? mie mi se pare ca pe david il constipa rau...eu ii dau sab si debridat.
ledi, ce sa mai zic? sigur nu ai prelucrat poza in photoshop? :)

puiutzul meu are 9 saptamani!

Mergi la inceput