Educatie
Raspunsuri - Pagina 5
Alexia27 spune:
Mi-ar placea sa-i pot oferi asa ceva fetitei mele. Culmea e ca pot, cel putin acum, dar:
1. e totusi prea mica. Macar peste 1 an 2, cand o avea 4-5 ani si eventual "portionata" calatoria pe perioade mai scurte
2. ambii parteneri trebuie sa fie pe aceeasi lungime de unda. Eu as face-o cu draga inima, dar venerabilul are o vorba: bisericile trebuie vazute de afara, muntele de la poale si restaurantele dinauntru. va dati seama, da? Sa- propun o calatorie in rulota, in Thailanda, nu in jurul lumii...ar face apoplexie!
3. parintii sa aiba o meserie care sa le permita ori o vacanta prelungita, ori munca de la distanta.
Conchita, pot sa te intreb cu ce se ocupa sotul tau? am vazut ca-ti da tarcoale ideea si ma gandesc ca puteti sa plecati fara sa renuntati la servici. Sau gresesc?
Fii TU disponibil cand vrea copilul, nu-l fa pe el disponibil cand vrei tu!
marius spune:
Am sa fiu scurt.... hmmmm - asta inseamna ca "rumeg ideea" - impresionant!
Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
dalina2x2 spune:
Ce mama curajoasa!... Ca tatii au, de obicei, simtul aventurii mai dezvoltat, asa.. Dar sa plec cu trei copii dupa mine asa... nu cred ca as avea curaj! (Cu tot cu bani! )
LindaZ spune:
UAU, e impresionant!
Ar fi interesant de modelat cel putin strategia lor de ... a-si face timp pentru atatea lucruri, cel putin din punctul de vedere al mamei cu 3 copii. Cand au timp sa conduca masina, sa manance (sa faca de mancare, sa spele vase?), sa spele hainele, sa se usuce,sa spele copiii, sa lucreze fiecare pentru serviciul lui, sa se joace cu copiii, sa faca fotografii, sa scrie pe site, sa stranga informatii, sa faca rost de vize, sa isi planifice urmatoarele trasee de vizitat, sa invete limbi straine, sa faca temele cu copiii, sa stea de vorba cu atatia oameni, sa cumpere alimente, haine,etc ...????
Eu nu am decat 2 copii si stau la bloc si ... cu timpul e cel mai greu. Oare ei cum fac de reusesc?
Sa aiba noroc in continuare!