Gravidute&Mamici de IASI- A venit Primavara!(85)
Raspunsuri - Pagina 19
ella10 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Oare gasesc vreun aspirator cu care sa aspir doar la inceput de saptamana si dupa aceea sa nu mai fie nevoie? Eu daca o fi sa-mi schimb jaful pe care-l am o sa-mi iau de ala cu apa,ca m-am saturat de schimbat/scuturat saci. Si daca o mai avea si functia de spalare ar fi minunat. Miha si comorile Vreau sa nu mai fiu diferit De la lume adunate si-napoi la lume date... Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
si eu vroiam aspirator cu apa,insa am discutat cu diferite persoane care au si nu sunt multumite deloc de el,asa ca o sa-mi iau tot de asta fara apa dar cu o putere mai mare,abia astept sa vina sotul de la serviciu sa mergem la cumparaturi;si vreau sa mai iau cite ceva de mincare si vreau sa fac si ceva dulce,am gasit la Miha pe blog citeva retete mai usoare asa ca pentru o incepatoare in ale "prajituritului",
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
http://community.webshots.com/user/karateka_10?vhost=community
http://b2.lilypie.com/23Iqp2.png
mariussimiuc spune:
Ella,care sunt minusurile la cel cu apa?
Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
ella10 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mariussimiuc Ella,care sunt minusurile la cel cu apa? Miha si comorile Vreau sa nu mai fiu diferit De la lume adunate si-napoi la lume date... Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
Nu stiu sa-ti spun exact,cumnata mea si-a luat si-mi zicea ca nu e multumita de el dar nu mi-a dat prea multe detalii asa ca nu stiu ce sa-ti zic, dar tu nu te descuraja poate tu vei fi multumita de el
alynta27 spune:
Spor la cumparaturi Ella!
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 31+] cuMatei
Burtica 2
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
iulia-stefy spune:
Alina, am citit ce fac cei doi cavaleri.... eu a trebuit s-o dezvat pe Stefy de adormit in brate, ca la cresa nu o tine nimeni si sa stii ca a renuntat usor. Sper sa faca la fel si David.
In ceea ce priveste cei doi ani.... cum a zis Oana, depinde de la copil la copil si de la mama la mama. Eu nu pot spune ca Stefy nu e cuminte, dar nici prea cuminte, a avut si ceva probleme de sanatate.... Deci nu se pune problema de citit... relaxat. Da, de plimbat m-am plimbat cu ea in carut.... de ma dureau picioarele, ca a avut o perioada cand la pranz dormea doar in carut afara si doar plimbata....
Ani, sa va fie de bine iesirea.
Ella, asa am patit si eu la inceput.... Felicitari pentru cumintica mamii.
Miha, prietena mea, care sta la al doilea turn dupa biserica catolica, a dus fetita la cresa de vis-a-vis de Gara Nicolina, ca acolo i-a zis ca trebuie sa mearga. Chiar nu mai stiu ce numar are, parca 19, dar zice ca nu te sfatuieste.....
Poze din martie 2009
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
alynta27 spune:
Lacra eu raman la parerea ca un copil se creste cu sacrificii! Sacrifici timp, tabieturi, odihna, mese regulate, timp liber s.a.m.d.! Dar trebuie sa privim si partea pozitiva- cresti un suflet de copil!
Nu deschide nimeni un nou capitol?!
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 31+] cuMatei
Burtica 2
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
mihamora spune:
Buna seara!
Ce faceti fetelor?
Daniela - in weekend am avut musafiri si am fost musafiri, putin la mall la cafea, cam asta... Cum se simte Amalia?
Lacramioara - foarte frumoasa poezia
Alynta- interesanta intrebare, nu stiu ce sa zic, ideea e ca programul lui a fost dupa al meu, nu invers...inafara da trezitul noaptea si faptul ca am fost o lunga perioada doar eu cu el, nu pot sa zic ca am facut mari sacrificii, asta fara sa pun adevaratele sacrificii pe care le-am facu sa il amE drept ca si eu am vazut f multe filme si am citit destul in perioada asta...mai vreau...
Ella -ti-ai luat aspirator?
In seara asta Dominic mi-a facut o criza de isterie la mall de se intorcea toata lume sa vada cine zbiara ca din gura de sarpe.. Se face din ce in ce mai obraznic si mai razgaiat trebuie sa cobor militaria din pod
Michelle si DOMINIC
ella10 spune:
Neata!
haideti la o
Michelle mi-am luat aspirator,sunt multumita de el deocamdata
V-am spus ca de pe 3 aprilie intra sotul in concediu ,si plecam unde vedem cu ochiiNoi asa suntem nu facem rezervari pe undeva anume pur si simplu plecam si vedem noi pe unde ne oprim;in principiu am zis ca prima data mergem pana la carei ,avem noi niste prieteni dragi acolo si apoi...cred ca o sa trecem granita sa vedem pana unde ajungem,sotul vrea in franta....dar cine stie.Asa am facut in 2007 cind am intrat amindoi in concediu si in ziua respectiva m-a sunat sotul si mi-a zis sa fac bagajul caci plecam la turci si zis si facut,am plecat pe la 11 noaptea si la ora 13 eram la granita turcilor,am fost in Istambul,a fost foarte frumos
Cred ca azi am chef de povestit
Mi s-a stricat si calculatorul,placa de baza,noroc ca era in garantie caci e cam greu cu banii,acum scriu la laptop,e mai bine
Hai ca va pup,v-am facut capul calendar cred
mihharo spune:
'Neata ... azi, dupa cum se vede, ma simt mai bine, n-a trecut raceala insa macar pot sa vorbesc si sa respir cat de cat, ce mai... alta viata!
Michelle, la fel am patit eu cu Albert cand era de varsta lui Dominic ... nu vreau sa te descurajez da' n-am avut ce-i face , am asteptat sa treaca de la sine si ... a trecut
Mihaela - mami de cel mai dulce baietel
mihamora spune:
Neata!
Uite am venit cu cafeluta facuta de sot
Vad ca Lacra azi nu s-a prezentat cu cafeaua ca de obicei, asa ca o sa savureze una de la mine
Ella - sa folosesti cu placere aspiratorul! Plecati in formula de 3 de data asta? Foarte frumos asa cum faceti voi, sa aveti un concediu placut va doresc!
Mihaela- nu ma dezamagesti , stiu ca asa se intampla, dar nu ma asteptam sa mi se intample mie
MERGEM SAMBATA LA TEATRU CU COPIII? nu stiu ce piesa e, ne interesam .
Michelle si DOMINIC