Gravidute&Mamici de IASI- A venit Primavara!(85)
Raspunsuri - Pagina 18
alynta27 spune:
Ella bravo pentru prajitura! Ma bucur ca Bia a fost cumintica! Aspirator cu putere mare si ieftin gasesti in bazar! Vecina mea si l-a luat de acolo si e foarte multumita- 3500W! Pe la magazine e 3-4-5mil, iar acolo il gasesti la2-2.5mil!
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 31+] cuMatei
Burtica 2
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Oana ai gasit cresa pentru mezin?!
Cred ca fiecare are momente de slabiciune si neputinta!
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 31+] cuMatei
Burtica 2
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
danyelle005 spune:
Neata!
Si eu sunt de parere ca 2 ani sunt prea multi; dupa mine 1 an e suficient. Nici eu n-am prea avut liniste de cand s-a nascut Ami: colici, treziri multe noaptea, pana adoarme trebuie sa se foiasca vreo ora, nu se joaca singura mai mult de 10 minute/zi. Cu mancarea in schimb n-am avut probleme, desi de vreo 2 zile cam face mofturi, fructele nici nu vrea sa le vada.
Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor
danyelle005 spune:
Oana sa ne spui si noua ce v-a dat homeopatul.
Ella spor la facut prajituri; bravo pt Bia cea cumintica.
Alynta ma bucur ca v -ati distrat la petrecere.
Anilansa si voi v-ati distrat ieri.
Mihharo cum e cu ochii?
Michelle pe unde v-ati mai plimbat zilele astea?
Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor
ella10 spune:
Oana cun merg antrenamentele de karate ale lui Stefan?
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
http://community.webshots.com/user/karateka_10?vhost=community
http://b2.lilypie.com/23Iqp2.png
Anilansa spune:
dany... noi asa suntem de cand ma cunosc cu sotul... 9 ani... in weend nu stam acasa.... daca stam inseamna ca avem musafiri....noi incercam sa ne incarcam bateriile in weend,
Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
Anilansa spune:
dany... noi asa suntem de cand ma cunosc cu sotul... 9 ani... in weend nu stam acasa.... daca stam inseamna ca avem musafiri....noi incercam sa ne incarcam bateriile in weend,
Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
mariussimiuc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alynta27 La petrecere nepoatei am intalnit o mamica fericita! Povestea ca ea a perceput cei 2 ani de crestere a copilului ca pe un concediu- a citit, s-a plimbat, s-a relaxat! Fiica ei nu a avut colici, nu a plans la dinti, pana la 1 an jumatate a adormit singura cu sticluta de laptic! Dupa varsta asta i-a spus povesti la nani! Ce ziceti?! Ati fost/sunteti in situatia ei?! |
Mie imi spune Robert povesti la nani. Adorm eu si el inca e fresh...
Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ella10 Ce vreme urata!Azi vreau sa mergem sa ne luam un aspirator cu o putere mai mare,avem unul de 1400 W si nici nu se cunoaste cind trag cu el,o sa-mi iaiu unul cui cea mai mare putere |
Oare gasesc vreun aspirator cu care sa aspir doar la inceput de saptamana si dupa aceea sa nu mai fie nevoie?
Eu daca o fi sa-mi schimb jaful pe care-l am o sa-mi iau de ala cu apa,ca m-am saturat de schimbat/scuturat saci. Si daca o mai avea si functia de spalare ar fi minunat.
Miha si comorile
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
Stie cine ce cresa este arondata pentru zona Nicolina-CUG?
Miha si comorile