Gravidute&Mamici de IASI- A venit Primavara!(85)
Raspunsuri - Pagina 17
iulia-stefy spune:
Salutare!
Kriss, stiu cum e... Pe mine ma i-a durerea de cap daca nu ies din casa... asa ca am iesit singura vreo jumatate de ora, ca pe Stefy n-am avut curaj sa o scot, ca bate vantul....
Noi ne-am jucat impreuna... citim povesti...
mihharo, multumesc de idee, pe asta n-am incercat-o, dar cred ca o pun in practica. Multa sanatate.
Poze din martie 2009
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
alynta27 spune:
Mihharo multa sanatate!
La petrecere a fost frumos! David s-a simtit bine! S-a prelungit statul la vara mea deoarece baiatul a tras si un pui de somn! A ajuns si tati la petrecere!
In seara asta am ajuns acasa, de la Targu- Frumos! E asa rece afara! Vad ca si voi ati "amortit"!
Ma puteti ajuta cu poza unui tort in forma de masina?! Ma gandesc sa-l facem la ziua nepotului si finutului!
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 30+] cuMatei
Burtica 2
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
iulia-stefy spune:
Salutare!
Va ofer o fierbinte si va doresc o saptamana usoara.
Alina, ma bucur ca David s-a simtit bine. Matei ce mai face?
In ceea ce priveste masinuta.... la MIha toata baza, eu....nu stiu.
Poze din martie 2009
iulia-stefy spune:
Alina da cautare pe Google tort masinuta. Eu am gasit asta: http://lilysblog-lily.blogspot.com/2007/10/m-am-gandit-ca-ar-fi-interesant-sa.html vezi in josul paginii e si masinuta.
Mai erau si alte link-uri.
Poze din martie 2009
alynta27 spune:
Buna dimineata!
Lacra multumesc!
Matei e tare miscaret! Crescand a inceput sa-si scoata cate o mana, un cot, calcai in evidenta! Deja "raspunde" la vocea lui tati! Cu buchiselile fratiorului s-a obisnuit deja! AM inceput sa-l percep ca pe un omulet! Adica il simt prezent in familia noastra, chiar daca nu l-am tinut inca in brate!
David are un obicei prost- se trezeste mofturos- are un canin iesit si un al-2-a e gata sa sparga! Si vrea leganat in scaunelul de masina sau carut! E naspa tare- la 7 dimineata apuca-te sa legini- adio somn, adio liniste! Trebuie dezvatat urgent, ca nu stiu cum oi reusi sa legan 2!
Burtica 2
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Tocmai imi beau cafeaua-ceai cu voi! Ce ati facut in weke-end?!
La petrecere nepoatei am intalnit o mamica fericita! Povestea ca ea a perceput cei 2 ani de crestere a copilului ca pe un concediu- a citit, s-a plimbat, s-a relaxat! Fiica ei nu a avut colici, nu a plans la dinti, pana la 1 an jumatate a adormit singura cu sticluta de laptic! Dupa varsta asta i-a spus povesti la nani! Ce ziceti?! Ati fost/sunteti in situatia ei?!
Eu NU-nici pe departe!
Burtica 2
David
Cum a aparut Printul!
Anilansa spune:
buna dimineata
iulia mersi de cafea si de raspunsuri....
multumim mamici pt raspunsuri in ceea ce priveste aerosolul si taierea motului....
noi suntem bine, in general, dar avem multe mofturi....sambata am stat la bucatarie... iam facut supita lui Darius si... pt NOI am facut: varza, ciorba radauteana, fripturica de pui si fasole.... si niste clatite care au fost gata in 10 minute ( le-a pa-pat sotul)... iar duminica... am plecat la manastiri cu nasii si niste prieteni... SIHASTRIA -SECU..... am cules si ghiocei, ne-am batut cu zapada... a fost fff frumos.
azi dupa ce imi beau cafelutza ... cu voi... ma duc
va doresc o zi buna
Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
ella10 spune:
Neata si de la noi!
Ce vreme urata!Azi vreau sa mergem sa ne luam un aspirator cu o putere mai mare,avem unul de 1400 W si nici nu se cunoaste cind trag cu el,o sa-mi iaiu unul cui cea mai mare putere
Alina eu pot spune cam acelasi lucru despre primul an de concediu de crestere cu mici exceptii...Bia s-a comportat foarte bine la aparitia dintilor,nu am avut probleme cu ea,iar colici...nici nu a avut sau nu am stiut noi ca-i areiar cam de la 5 luni doarme toata noaptea ,suntem norocosi cu ea
Acum ma gindesc sa strig tare la fete poate,poate intra sa ne mai spuna cite ceva de ele si de comorile lor,deci:MICHELLE,MIHA,KRISS,CELIA,DANIELA,OANA,RALUCA,BYU,TUSCUT,CRISSINTIBUN(despre care nu mai stim cam de mult nimic de ea)
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
http://community.webshots.com/user/karateka_10?vhost=community
http://b2.lilypie.com/23Iqp2.png
ella10 spune:
vreau sa va spun ca simbata am incercat sa fac si eu o prajitura,negresa,prima compozitie am aruncat-o caci am gresit ceva ,insa nu m-am lasat si am mai incercat o data si a iesit foarte buna;poze nu am facut caci nu am avut timp si cum;o sa mai incerc si alte retete
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
http://community.webshots.com/user/karateka_10?vhost=community
http://b2.lilypie.com/23Iqp2.png
ghinetz spune:
Ella eu aici sunt. Putin pe fuga, ca trebuie sa plecam la doctor. il duc si pe Victor la homeopat, sa ne pregatim bine pentru anul de cresa ce va veni in toamna.
A! Si sa te incurajez in ale prajituritului. Nu spun decat: mama, daca ai fi vazut primele mele experiente culinare..... Spor si musai sa ne faci, de acum, poze. Da? Bia cea cuminte.
Alina, referitor la intrebarea ta. Stii ce cred eu: ca pana la urma e o stare de spirit pe care o ai sau nu. Adica e in fuctie de cum esti construit si tu ca om. Sigur, pot fi copii cuminti, sau nu. Pot fi copii bolnaviori. dar starea mamei e cea mai importanta Uite, [uteam sa jur ca Ella e recunoaste in descrierea ta. Nu e cazul meu. Eu sunt croita altfel. Eu trebuie sa ma plang, sa ma agit. sa va povestesc voua...Dar pana la urma, pentru fiecare din noi, cei doi ani sunt unici. (desi, sincer, pentru mine sunt prea mult doi ani; am chef sa mai fac si altceva. Dar...nu am curajul sa las copilul cu altcineva, o bona, de exemplu. Mama nu ma poate ajuta prea mult, socara nu se baga, asa ca...Sunt aici pe baricade. Stii tu cum ziceam: o mama invata sa functioneze nu doar cu bateriile consumate, ci si fara baterii. Chiar daca ne plangem, ne e greu...mergem mai departe)