Gravidute&Mamici de IASI- A venit Primavara!(85)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna dimineata.

Aly mersi de cafea si distractie placuta

noi azi stam in casa pina la 3.20 cand termina tati orele.... apoi vine mama mea in vizita si apoi la plimbare

azi dimineata Darius a dat trezirea la 4.15 si a stat pina la 6 ( cand a plecat sotul la munca)...e tare mofturos... si nici nu ma lasa sa ma apropii de gingii.

Mamici am o intrebare... pt nasi ... care taie motul unui copil ei cu ce trebuie sa vina ?????

va doresc o zi buna... chiar daca vremea e asa cum e.

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihamora

Miha - tortul de somon tot nu a fost ok cu gelatina ,s-a pleostit tot cand l-am taiat...fleasca nu stiu ce sa zic....prea rapid,.... si am pus 2 plicuri, ori nu stiu sa o folosesc, ori nu am pus cantitatea buna..oricum gustul e super.

Bine macar ca fu bun de mancat...
Chiar nu pot sa-mi dau seama de ce nu-ti iese. Sigur nu era Gelfix,nu? In mod normal 1 pliculet de 10 g is super de ajuns pentru 500ml de lichid.

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anilansa
Mamici am o intrebare... pt nasi ... care taie motul unui copil ei cu ce trebuie sa vina ?????

Un colac si hainute pentru copil.

Miha si comorile

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihharo spune:

... am intrat si eu asa pe fuga sa va salut, ca nu am voie sa stau la calculator ... am facut o conjunctivita (prima din viata mea) si imi obosesc ochii ingrozitor
Raceala nu a trecut, e inca tare pe pozitii, mai mult la mine decat la Albert... joi si vineri nici la munca nu m-am putut duce... nu ca mi-ar parea rau , dar...

Mihaela - mami de cel mai dulce baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:

Un colac si hainute pentru copil.

Miha si comorile

mersi de raspuns

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Citat:

La noi nasii au imbracat fata din cap pana-n picioare; colacii i-am luat noi ( noi am luat 2 pt ca am dat si colacii de la cununie).

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!

Any, eu de la pediatru stiu ca un virus nu reactioneaza la antibiotic. Prin urmare noua la viroza nu ne-a dat antibiotic, ca i l-as fi dat degeaba.
In ceea ce priveste burtica lui Darius, vezi ca e posibil ca medicamentele administrate pentru a combate diareea sa fi reactionat mai mult decat ti-ai dorit si sa-l fi constipat. La noi asa s-a intamplat si plangea de mama focului. Dupa doua zile pediatra mi-a zis sa-i pun un supozitor cu glicerina pentru copii si apoi s-a linistit. Si natural, compotul de mere e diuretic, sucul, dar dat imediat, ca dupa ce se oxideaza are efect invers....Daca inca nu s-a rezolvat problema ma mai gandesc ce remedii mai sunt si iti mai scriu.
Aparatul nostru de Aerosoli e OMRON, adica asta http://www.clubafaceri.ro/director/stand/23412/71642/Aerosoli+OMRON+C28+-+275+lei.html

Alina, distractie placuta cavalerului.

Ani, eu cand i-am luat motul finei mele, i-am luat jucarii si hainute de la chilotei, maieut pana la geaca si ghete. Asa mi s-a spus ca se face.... si la fel a primit si Stefy de la nasii ei.

mihharo, multa sanatate. Ai grija cu conjunctivita sa nu i-o dai si lui Albert. Eu am luat-o de la Stefy si tot prima din viata mea.... groaznic.

Mama da-ga te iubes
Nu ma bate can ghesesc
I-a adusi pusin amite
Ai fost copilas cumite?
Cate rele ai facut,
Bunicusa te-a batut?"
Cu asta a venit Stefy de la cresa joi... si o repeta fara oprire... Joi am reusit sa pricep doar primele doua versuri, dar dupa ce le-a repetat atat am reusit s-o inteleg pe toata....

Poze din martie 2009

Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

salutare
Pe pag 2 va gasesc?
Ma gandesc acum la Teo(moldoveanca) care face plaja si se bucura de calduravreau si euuu!!
Mihharo,multa sanatate!iti doresc sa treaca cat mai repede!
Ani, depinde de unde sunt nasii:)noi am avut surpriza sa nu vina decat cu cercei si o pereche de pantofi.ai nostri sunt din brasov.Dar asa stiu si eu, ca nasii imbraca copilul de la maieu pana la geaca/haina(dep.de anotimp).
Ieri nu am iesit nicaieri, am vegetat singura cu fata, sotul avand treaba toata ziua, m-am uitat la cateva filme:the curios case of BB si la o comedie..
Azi dupa ce se scoala fata vreau sa ies undeva, dar nu am idee..vremea asta imi da o stare foarte nasoala, fara chef de nimic..

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page

Cristina si Alessia Stefana
Craciun 2008
Februarie 2009
Hainute pe comanda

Shopping pt.copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Citat:

la noi nana i-a cumparat Biei de la body pina la geaca si caciula cu fular,adica body,hamletei,rochita pantofiori,geaca de iarna caciula si fular,pe linga astea i-a mai luat o bicicleta,vreo trei rochite,doua camasi,o pereche de pantofi,bratara de aur si cercei de aur.Si eu trebuie sa i-au motul la finul meu in vara si cam tot asa ma gindeam sa-i cumpar,doar ca eu stiu ca, colacii ii i-au parintii copilului.

pe unde sunteti,cam slaba miscarea pe aici...

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)

http://community.webshots.com/user/karateka_10?vhost=community
http://b2.lilypie.com/23Iqp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihharo spune:

Lacramioara, Cristina - multumesc, deja parca e mai bine de la picaturile astea, maine o sa fie testul - ma duc la munca si acolo stau toata ziua cu ochii in monitor
Am plecat la bataia cu ursi... ficioru-miu se plictiseste, asa ca am scos la iveala toate plusurile de prin casa si acuma urmeaza sa ne batem cu ele ... e distractia lui favorita

Mihaela - mami de cel mai dulce baietel

Mergi la inceput