Gravidute&Mamici de IASI- A venit Primavara!(85)
Raspunsuri - Pagina 15
alynta27 spune:
Multumesc Danielle! Sanatate Amaliei! Cica e jale cu virozele- nu trec fara antibiotic!
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 30+] cuMatei
Burtica 2
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
iulia-stefy spune:
Salutare!
Va ofer o si ma uit cum ninge....
Michelle, ti-am admirat bunatatile... si familia... sunteti frumosi...
byu, se va obisnui. Asa a reactionat si Stefy la inceput. Felicitari pentru job.
Monica, e greu, mai ales cu doi. Eu mereu ma intreb cum reusiti voi mamicile cu doi sau trei pitici, ca eu cu unul si abia ma descurc.
Poze din martie 2009
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
Anilansa spune:
buna dimineata
iulia mersi de
am vazut ca ati discutata despre viroze ( adica sa inceput subiectul)... fina noastra care e mai mare decat darius cu o luna si 10 zile ... e jale... are viroza/ raceala de 3 saptamani... au incercat cu antibiotic si nu ia trecut... acum e la tratament cu aerosol... acasa.... cred ca pina la urma am sa imi iau si eu un aparat pt aerosol, sa fie in casa. ( care mai bun oare )
mamici... am o intrebare... ieri Darius nu a facut kk deloc... asera la durut burtica de parca avea colici... se strangea si era si marait... iam dat ceai de tei... nu am apelat la bonisan...dar lam tinut la caldurica(in brate pina ce se incalzea burtica) si se linistea (adormea la loc)... ce sa fie??????
ma duc sa imi termin cafelutza la .... o zi buna va doresc chiar daca e asa de urat afara.... A VENIT ZAPADA IAR
Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
ghinetz spune:
Hei! Ce-i linistea asta?!
Daca mai ningea ca dimineata ziceam ca ati iesit la bulgareala, dar asa?
Iuhu!!!! Trezirea!
(mai, voi stiti ca azi am, de fapt, zi de shmotru si vreti sa ma duc la si de astea...Ei na! ca nu ma duc. Sic!!!
mihamora spune:
Eu adorm copilul Oana, nu stiam ca a nins azi
Dupa-amiaza ma duc la un tratament facial sa-mi intineresc ridurile
Michelle si DOMINIC
mihamora spune:
Miha - tortul de somon tot nu a fost ok cu gelatina ,s-a pleostit tot cand l-am taiat...fleasca nu stiu ce sa zic....prea rapid,.... si am pus 2 plicuri, ori nu stiu sa o folosesc, ori nu am pus cantitatea buna..oricum gustul e super.
Alynta - tortul l-am facut eu , e reteta data de Oana. Reteta de la tort cu somon
Daniela - multumesc Multa sanatate Amaliei! Cum mai e?
Monica -te cred, si cu 2 copii si cu serviciu e greu, eu am doar unul si stau acasa, asa ca.... cand o sa incep serviciul sunt sigura ca nu o sa mai gatesc decat asa strictul necesar, cat mai rar... Dar tu esti o mamica puternica si te admir cum reusesti sa faci de toate, chiar daca nu incerci retete noi
Lacramioara- multumim
Mihaela - ce faceti? A trecut raceala?
Michelle si DOMINIC
Anilansa spune:
si eu azi sunt la smotru....... dar acum am luat [auza ,,, ca am vazut ca a dat ghinetz o ... si merge
darius e mofturos nu mai pot... numai in brate, numai cu mine, nu mananca cred ca o iau razna
azi mia promis sotul ca iesim afara...bineinteles dupa ora 7.30... fara darius
Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
alynta27 spune:
Buna fetelor! Ati baut cafelutza?! Va ofer si eu una, in caz ca nu!
Burtica 2
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Noi ne-am echipat! Plecam la ziua de nastere a unei nepotele- face 3 anisori! Merg eu cu David, ca tati e la munca si ajunge mai tarziu! Va fi o petrecere mai mult pentru copii! Abia astept sa-l vad "in actiune"! E a doua lui petrecere!
Burtica 2
David
Cum a aparut Printul!