Gravidute&Mamici de IASI- A venit Primavara!(85)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihamora

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
Eu am fost la cumparaturi cat a dormit copilul,am cheltuit o gramada de bani mi-am luat mixer de ala fix cu tot cu bol, ca cel pe care l-am avut l-a arucat copilul si nu mai functioneaza, bine ca era cel mai ieftin posibil.

Si eu tot de asta vreau sa-mi iau,cand o veni vremea investitiilor. Acu e criza!
Cat a costat?

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Puteam sa jur ca ai de asta, cum povesteai ca in timp ce faci mancare pui si de ceva dulce
Am luat din carrefour nu am studiat piata , erau 2 tipuri , l-am luat pe cel mai ieftin, 70 ron.

Michelle si Dominic

70 ron???
Of, oare ce motiv sa invoc ca sa primesc si eu bani de unul? Vine ziua maica-mii...Oare merge sa cer eu cadou?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iulia-stefy

Salutare!

Eu astept sa merg la doctor, ca .... ma omoara raceala sau infectie urinara ce o fi. Nici n-am putut sa dorm.

Poze din ianuarie-februarie 2009

Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Lacra. Si eu ma lupt cu asa ceva. Si ma crizez, ca dupa 7 zile de antibiotic (luat asa, inteligent, dupa antibiograma) a recidivat infectia la nici 2 saptamani.

Mergi la inceput

Byu, felicitari pentru stagiu!!!

Fug ca Victor se urca pe dulap.

Sper sa revin azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Ani ,chiar nu ai de ce sa-ti faci griji,noi cam la 8 luni si un pic am avut primul dintisor si am auzite de copii care au avut chiar mai tarziu.Tu astepti cam de mult asta si ai pus tipetele lui pe seama dintilor prea devreme.Ai rabdare ca apar si dintisorii cand nici nu te astepti.Si o sa iasa unul dupa celalalt de nu o sa fii bucuroasa

mami fericita de Vladut Dominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Multmim Celia,cele mai mare emotii le am pt zbor ca e cam lung,plus ca ne insoteste si sora mea care e insarcinata cu bebe 2 in 12 saptamani.
Alynta,ce faci?Cum e David?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
Puteam sa jur ca ai de asta, cum povesteai ca in timp ce faci mancare pui si de ceva dulce
Am luat din carrefour nu am studiat piata , erau 2 tipuri , l-am luat pe cel mai ieftin, 70 ron.

Nu mey...cu o mana amestec in mancare...cu una tin mixerul...
Glumesc mey...le fac pe toate in aceeasi zi sau ora,dar nu in acelasi timp...

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Citat:
citat din mesajul lui moldoveanca

Ani ,chiar nu ai de ce sa-ti faci griji,noi cam la 8 luni si un pic am avut primul dintisor si am auzite de copii care au avut chiar mai tarziu.Tu astepti cam de mult asta si ai pus tipetele lui pe seama dintilor prea devreme.Ai rabdare ca apar si dintisorii cand nici nu te astepti.Si o sa iasa unul dupa celalalt de nu o sa fii bucuroasa

eu una imi fac griji... ca il cam deranjeaza demult timp... si cand tipa si urla noaptea ( ca acum nu ii mai dau nici panadol pt febra ci o tratez cu ceai) si il dau cu gel gingival la 5 minute se poteleste si adoarme...

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byu spune:

SALUTARE

Byucu CASIAN ANDREI

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

LA MULTI ANI MICHELLE!!
Iti doresc ca de ziua ta sa ti se implineasca toate dorintele, sa fii fericita, iubita, sa ai parte numai de raze de soare in viata!

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page

Cristina si Alessia Stefana
Craciun 2008
Februarie 2009
Hainute pe comanda

Shopping pt.copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!

Va ofer o si va doresc o zi linistita.

La multi ani, Michelle! Sa fii fericita alaturi de cei dragi.

Fetele s-ar parea ca urarile voastre de sanatate au dat roade. Azi ma simt ceva mai bine, am inceput tratamentul. S-a confirmat diagnosticul de infectie urinara... e groaznic de durerosa... dar scap eu si de ea. Apoi trec la tratament pentru imunitate, ca parca prea se tin toate scai de mine.

Michelle, multumesc.

Daniela, multumesc. Ce dulce e Amalia. Asa facea si Stefy cand era mai micuta dar acum s-a mai pototlit.

Kriss, multumesc.

Ani, un lui Darius sa se linisteasca. Multumesc.

Teo, drum bun si distractie placuta.

Celia, multumesc.

Poze din ianuarie-februarie 2009

Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput