Gravidute&Mamici de IASI- A venit Primavara!(85)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

LA MULTI ANISORI STEFAN!
La multi ani, plini de fericire si impliniri! Sa te pupe norocul si sa ai numai zambete si soare in calea ta!

OANA, sa va traiasca baiatul!

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page

Cristina si Alessia Stefana
Craciun 2008
Februarie 2009
Hainute pe comanda

Shopping pt.copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Teo, multumesc.

Ani, eu ti-am mai scris sa nu-ti faci griji. Stefy a inceput sa saliveze si sa-si roada mainile de la 2 luni si primul dinte i-a iesit la 8 luni si 2 saptamani. SI eu ma agitam si pediatra m-a intrebat daca am vazut oameni fara dinti. Se spune ca dintii iesiti mai tarziu, sunt mai sanatosi. pentru mami....

mihharo, pentru respiratie incearca lampita cu uleiuri aromate. Ori pui Eucalipt, Menta sau este ulei Raceala si Gripa de la Fares. Eu pe astea le folosesc cu succes si la mine si pentru Stefy. Ca altfel nu am putea dormi. Pun seara inainte de culcare, dupa ce aerisesc camera si dormim bine apoi. Multa sanatate.

Oana, medicul meu spune ca la 10 zile dupa tratament va trebui sa repet urocultura si apoi inca de doua ori la interval de o saptamana intre ele, ca de obicei recidiveaza.... Ieri am fost leguma. M-a sleit de puteri durerea, dar acum dupa o zi de tratament, parca sunt ceva mai bine. Ori m-am obisnuit cu durerea si nu mai reactionez....

Poze din ianuarie-februarie 2009

Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

La multi ani, Stefan!
Oana, sa-ti traiasca cavalerul, sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii.

Ani, si la noi durerile au inceput devreme si mai ales ca stiam ca la fina mea primii dintisori au iesit la 4 luni si jumatate.... Dar am coleg la care primul dinte al copilului a iesit la un an si jumatate. Sa mai scriu? Stiu cum e, sa-l vezi cum plange si sa nu poti face mai nimic, dar ai sa vezi ca o sa fie bine. Capul sus.

Poze din ianuarie-februarie 2009

Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

LA MULTI ANI MICHELLE

LA MULTI ANI STEFAN

Sa aveti parte de tot ce e mai frumos!

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)

http://community.webshots.com/user/karateka_10?vhost=community
http://b2.lilypie.com/23Iqp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Si Biei i-au mai iesit doi dinti,insa noi suntem foarte norocosi caci nu a facut febra si nici nu a plins,mofturici nu a fost....

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)

http://community.webshots.com/user/karateka_10?vhost=community
http://b2.lilypie.com/23Iqp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihharo spune:

LA MULTI ANI Michelle!
Sa fii fericita, iubita si sa te bucuri de tot ce te inconjoara! Pupici multi-multi-multi!

Mihaela - mami de cel mai dulce baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

LA MULTI ANI, MICHELLE!!!

Ei, cum a iesit tortul???

Eu nu am facut nimic special, doar bombonele si suc pentru gradi. Cred ca am sa gatesc sambata. Cred. Ca am o lene!!!!

Mergi la inceput

Oana, LA MULTI ANI pentru Stefan, sa creasca mare si frumos si sa va bucurati de el!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

La multi ani! Michelle

La multi ani! Stefan
Petrecere frumoasa azi.
Vad ca vremea tine cu sarbatoritii azi. Sa va fie viata asa frumoasa cum e ziua de azi.

Kriss si noi patim de multe ori asa. Lasa ca isi ia azi revansa sotul.

Ani tare greu e cu dintisorii astia, si pt noi dar mai ales pt cei mici...dar nu scapam noi si de asta?

Oana, Lacramioara, Mihharo sanatate multa.

Moldoveanca sa folosesti cu placere noile achizitii. Cand plecati?

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iulia-stefy

mihharo, pentru respiratie incearca lampita cu uleiuri aromate. Ori pui Eucalipt, Menta sau este ulei Raceala si Gripa de la Fares. Eu pe astea le folosesc cu succes si la mine si pentru Stefy. Ca altfel nu am putea dormi. Pun seara inainte de culcare, dupa ce aerisesc camera si dormim bine apoi. Multa sanatate.

Multumesc de sfaturi ... chiar asa o sa fac, ca nu se mai poate. Mi-e dor de-un linistit...

Mergi la inceput