Gravidute&Mamici de IASI- A venit Primavara!(85)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihharo spune:

Daniela - multumim

Mihaela - mami de cel mai dulce baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Neata!

Multumesc din suflet pentru urari Kriss, Lacramioara, Ella, Mihaela, Oana,Daniela.

LA MULTI ANI STEFAN!!! Sa fii sanatos si norocos!

Tortul inca nu l-am asammblat, de acum in colo

Am avut ceva probleme cu gelatina din nou

Michelle si DOMINIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna ziua si de la noi....

LA MULTI ANI MICHELLE !!!!! cu intarziere, ca am vazut ca deja ai multumit fetelor... iti urez sa fii fericita alaturi de cei dragi, sa fii sanatoasa ca sa poti sa-i indeplinesti toate visurile

LA MULTI ANI STEFAN sanatate, sa creasca mare si voinic si sa va aduca numai bucurii in casa

iulia mersi de si de incurajari... chiar ca aveam nevoie azi

multumesc mamici de incurajare... aseara Darius a adormit la 3 dimineata.... pina atunci de la 10.30 pina la 3 a dormit in reprize de 5-10 minute... si mai mult in brate cum il puneam in patut la el sau in pat cu noi( ca nu mai rezistam sa stau in picioare) incepea urletele si tipetele.... asera a cedat si sotul.... adica a coborat jos si a dormit pe canapeaua mica... pina la 3 cand lam chemat sus.... era si el frant...

va doresc o zi buna... si iesiti la o plimbare ca e frumos afara

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

LA MULTI ANI MICHELLE!

LA MULTI ANI STEFAN!

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia-stefy
Azi ma simt ceva mai bine, am inceput tratamentul.

Multa sanatate!

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

La multi ani Michelle sa fii sanatoasa ,iubita si fericita alaturi de baietii tai

mami fericita de Vladut Dominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Fetele eu v-am pupat acusi plecam la aeroport sa ne auzim cu bine.Byeeee

mami fericita de Vladut Dominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

La multi ani, Michelle!
Viata sa iti daruiasca numai bucurii si cer senin iar implinirile sa iti lumineze sufletul!

La multi ani, Stefan!
Sa cresti mare, sa fii sanatos , sa ai numai bucurii si impliniri!
Oana sa va traiasca baiatul si sa va bucurati de el.

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Michelle
Stefan
Va doresc tot binele din lume.Sanatate in primul rind, noroc, si tot ce va mai doriti voi.
Va cu mare drag pe amindoi.

Multumesc pentru urarile facute lui Vlad. Noi duminica am sarbatorit acasa si luni la gradi. Iar la gradi la noi e cu tort, suc, coifuri si mai ales mare veselie.

Durerea de spate nu mi-a trecut inca dar e pe duca(sper). Iau tratament si pe zi ce trece e mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui byu

Salut gagici
dis de dimineata, m-am dus la spital...7.30, am venit la 3, am intrat in stagiu ......apoi tre sa dau examen

ieri am primit si eu f;ori numai ca eu am stat in bucatarie de dim pana seara, am facut ciorba radauteana, pui cu legume la cuptor, piure cu piftelute si o placinta cu branza, apoi am mers pe la so cri si pe la ai mei,,venit acasa pregatit pe azi si nani.

Byucu CASIAN ANDREI

Poze

Bravo! Ma bucur pentru tine! Mult succes!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 30+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput