Gravidute&Mamici de IASI- A venit Primavara!(85)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Noi de pe la 11 luni nu am mai fost cu bebe la restaurant ca nu am avut curajul dar vom afla in curand cum se comporta sunt sigura ca nu foarte bine.Se vede ca voi aveti copilasi cuminti

mami fericita de Vladut Dominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Lacramioara sanatate multa ,ai grija de tine
Vad ca s-au rasfatat fetele pe la cosmetica,bravo voua .Eu m-am baricadat in baie ieri sa ma dau cu oja

mami fericita de Vladut Dominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Teo,drum bun, sa aveti o vacanta asa cum va doriti, fara peripetii prea mari din partea lui Domi.

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni

Mergi la inceput

Kriss, imi pare rau ca v-a stricat Alessia "dragaleala"...dar recuperati voi ...
Sper sa fie o iesire reusita astazi, sa repare ziua de 8...

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Celia pai pina acum nu a iesit nik... are gingiile unflate, rosii... il dor foarte tare... ca ar fi in stare sa iti rupa degetele cand le prinde... dar pina acum nik... eu una deja imi fac griji,,, are 7 luni si o sapt si nik.. dar mofturi, salivari, gingii unflate are de la 4 luni si jumatate

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihharo spune:

Buna, fetelor... ma bucur ca va distrati, eu am capatat de la ficioru-miu o raceala zdravana, nu mai dorm, nu mai respir, ce mai... sunt in forma

Si pe langa toate astea, mai e si aglomeratie la munca... off... Asa am un chef de

Mihaela - mami de cel mai dulce baietel

Mergi la inceput

Oana - am pus in tort niste esente, da' cu ele sau fara ele, tot nu-i dadeam, ca nu mai aveam de unde. Intr-adevar, la tratament homeopat nu are voie ciocolata, menta, musetel si condimente. Necazul e ca maica-mea a uitat asta ieri si i-a dat un drops Orbit mentolat ... s-ar putea sa fie nevoie sa repetam ultima transa de remedii.

Mergi la inceput

Ani, Andreei la 7 luni jumatate i-a iesit primul incisiv, asa ca ...cu cat mai tarziu, cu atat mai buni...(asa se spune, cine stie?).

Mihaela, sanatate multa , sa treaca cat mai repede raceala .

poze
intalnire DC Iasi

6 luni

Mergi la inceput

Daniela, Lacramioara, nici o grija, nu scap eu ocazia sa va fac asa, un pic de pofta ... numa' ca ajung seara acasa franta si nu stiu cum sa nimeresc mai repede patul, desi, daca stau bine sa ma gandesc, in ultima vreme ala nu mai e loc de dormit... e loc de tusit, sforait, invartit, miorlait...

Mergi la inceput

Celia, multumim... ar fi si cazul de acuma... numa' ca ieri a inceput si taica-su sa dea semne, asa ca probabil o sa ne mai intindem

Mergi la inceput