Minunatele Scorpiute *66* Alaturi de Emma
Raspunsuri - Pagina 16
Anina_n spune:

Aici sunt, fetelor !
de
! Chiar e bine-venita, la ora asta.
Si la noi s-a aratat soarele dis de dimineata, dar afara erau -11 grade C, nu se simtea caldura soarelui defel.
Unde esti, primavara ?
Ana, m-am gandit la tine si soarele tau de Timisoara si de aceea ti-am trimis acel sms, de afara, din ninsoarea viscolita ce era, dupa acel soare stralucitor dinainte de ora 12. ![]()
Bravo, micutei desenatoare(sau pictorita ?) !
Ce tema are desenul ? Poate ni-l arati si noua, Ana !
Mira, asa face si Cristina, cand plecam in calatorie. ![]()
La Timisoara nu e nevoie de schiuri, se pare. Poate la Carasseverin. ![]()
Francisca, aveti zapada ?
Cum iti mai e spatele ? Sper ca mai bine. ![]()
Insanatosire grabnica, ca vine primavara si te gaseste bolnavioara ! ![]()
Mina, eu daca prajituresc fara chef nu-mi iese si mai bine nu ma apuc. ![]()
Ce a zis Matei de...nevazutele briose de ieri ? ![]()
Adriana, care ciocolatiu l-ai folosit, de la care firma ?
Baga poze, sa-ti vedem noul look ! Si Ana, la fel ! ![]()
Raluca, asa-i cu micutii, nici sa zaci nu te lasa ! 
Cum ti-au iesit cozonacii ?
N-am incercat, nici eu, niciodata sa-i fac.
Dar toate au un inceput. ![]()
O zi faina, in continuare, fete dragi !

Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002) Copilasi din 2002
Scorpiutze
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.

Emma INVINGE cancerul!
Ana68 spune:
Adriana,pfuai...ce-mi place mie nuanta asta,ciocolata
...m-am facut si eu o data si din cauza ca am tenul alb,ziceai ca-s Frankestein.In plus aveam o moaca de ziceai ca-s traseista fantomatica...![]()
Francisca,multumesc mult de aprecieri!

Sa sti ca fiecare copilas are cate un talentel acolo.Luana nu e talentata la desen...face niste desene de-ti vine s-o iei la fuga.Poate nu am eu chemare ca arte si d-aia critic,insa ma gandesc ca ,totusi,aia i-au dat un premiu ca au apreciat abstractul lucrarii....![]()
Ninocika,pai tu crezi ca io am desenul?Nope...a fost predat la doamna educatoare,doamna l-a pus in plic cu altele si plicul l-a trimis la adrisantul cu concursul.
Asa ca nu am...dar daca insisti tu neaparat sa vezi talentul abstract ascuns in mandra mea,o pun sa iti faca tie unul special,il pozez si ti-l arat...e bun asa?![]()
Cu noul look...rabdareeeee...asa le-am zis si la mandrele alelalte,ca-s la lucru...dupa ce ajung acas'...![]()
Raluca,hai bine ai revenit...te cozonacesti de Paste.Sa ai spor,fata draga!Io m-am lasat de mult de sportul asta fara spor...muncesti ca negrul pe plantatie si in 24 de ore au disparut ditamai cozonacii,de nici frimituri nu mai raman...asa ca cumpar,d-aia de Dobrogea...sa vezi ce buni sunt...si inca ii framanta masina,nu manutile mamutzii si tatutzii...![]()
No,fete,azi mi-am descoperit un nou talent:sunt poiata!
Mai scriu pe un forum,de masini si toyotisti,si unul a avut inspiratia sa postam in versuri...a iesit...bestial.Razi cu lacrimi...de unde se trage concluzia ca aia care au Toyota,is dusi cu pluta...![]()
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
Pi casa nou
Amalgam de ganduri
Francisca spune:

Nina, multumesc

Spatele e ok acum, nu mai am dureri mari
... ma mai supara, dar suportabil ![]()
Zapada nu avem, este soare
acum la Resita, dar e inca frig ![]()
Ana, ti-ai schimbat look-ul si nu zici nimik
ha?
Ia baga ceva poze sa te vedem ![]()
Adriana, e valabil si pt. tine
![]()
Raluca, cum ti-au iesit cozonacii? Poate ne zici si noua reteta ![]()

Francisca
remiclea spune:
Nina, pai nu ma lasa fata asta un minut sa stau, da-i asa de dulce cand vine sa-mi dea pupa
. Si eu am facut acum pentru prima data cozonaci si au iesit nesperat de buni.
Ana, asa-i, chiar am muncit ca un negru pe plantatie
si acum mai sunt vreo 2 feliute
poate voi incepe sa cumpar si eu... pana acum imi trimitea bunica-mea da' imi este mila sa o pun pe ea la lucru. Spor la rime
Francisca, reteta am luat-o de aici :
http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/18605/Cozonaci-BABANI-nu-gluma/ si sa stii ca sunt f buni si usor de facut.
Va
pe toate si va urez o seara placuta
Raluca
de
Adelina-Mihaela(08.01.2008)

poze
poze Ada
cat am crescut...
Povestea nasterii Adelinei
nastasie spune:
ana, francisca, fetelor,mi-am luat ciocalata de la garnier ala cu galben si verde(eu de obicei il folosesc pe cel cu rosu) dar nu avea nuanta asta.am vrut sa-mi iau loreal, dar nu avea unde m-am dus ca au astia niste nuante de maron de-ti cade fata
.pai sa fac niste poze dar sa mi-l asez un pic ca acum zilele astea nu m-am ingrijit deloc.plus ca maine ma duc la cosmetica, asa ca dupa incerc sa fac niste poze.
m-am tuns la o fata de la noi de pe forumul de constanta.are fata asta o mana, mi l-a asezat prima oara de ziceai ca nu sunt eu, dar tuta de mine daca nu stie sa-l aseze.mai am de cumparat o spuma si un fixativ ca sa ma chinuie talentul.
ana, auzi la ea traseista

.pana nu scoti tu o perla
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
monica-elizabet spune:
scorpiutele frumoase si ciocolatoase 
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.
Dodo-pui spune:
Buna minunatelor,
Azi am implinit 38 de saptamani de acum e liber la nascare desi stiu ca o sa rezist poana cand avem intalnirea oficiala cu dr,moasa si cine o mai fi prin preajma
.
Sunt ok dupa ziua de ieri cand m-am chinuit toata ziua cu o durere crunta de cap si miscari ff vioaie in jos
ale Isabellei.
Astrele spun:
Problemele tetratate pot reaparea.
Daca ai suferit de afectiuni de sanatate in ultima vreme si le-ai ignorat s-ar putea sa ai o surpriza neplacuta.
Mergi la doctor si urmeaza-I sfaturile intocmai. O raceala acum iti poate da planurile peste cap.

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2
100% Isabellegoblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
mina spune:
Salut,
Adriana, te facusi culoarea ciucalatei zici? Mai si pe mine va trebui sa ma chinuie talentu in curand ca au inceput sa se cam inghesuie firele albe..Sotu ma consoleaza si zice ca asa ce par stralucitor am ca nu se vede , mai ales ca daca nu-l chinui io cu legatul imi sta ondoleuri ondoleuri...dar de la o vreme tre sa isi accepte omu varsta si sa ia calea magazinelor de vopsea...Treaba e ca eu in primul rand is antitalent intr-ale vopsitului, si dupa ce ca-mi creste parul repede de se vad radacinile, mi-e si o leneeee de coafoare de nu se poate. Poate unde am parul cret si raaaar tunzator care sa se bungheasca ce tre sa imi faca. Ultimu soc mi l-am luat asta vara cu un baietel de-si zicea mare stilist care vruse sa-mi faca breton si sa ma vopseasca blond cenusiu. Ptiu, zau asa...la coloarea mea, va dati seama ca era pielea mai colorata ca parul.
Breeey, azi e vineri bre. Mie mi s-a deblocat sistemul de dimineata de la gradi. Cred ca e politica lor sa tina copiii ocupati cu muzica si dans, ca de cele mai multe ori cand nu au o activitate anume, rasuna pe acolo niste muzici de-ti vine ori sa stai la dans, ori sa te ghemui pe canapeaua din living si sa te faci mic poate nu te vede nimeni.
Azi dimineata de ex, dupa ce ca e un soare de stiti voi ce-mi vine sa fac cu leptoapa, in gradinita rasuna melodia aia cu "let-s twist again" iar doamnele dansau intr-o mare verva cu copii, astia mici erau care incotro pe acolo, care pe jos care pe perne, fro cativa misunau prin bucatarie, cautau ei ceva dar nu ii baga nimeni in seama...ce sa mai, dezastru organizat. Fi-miu nici pa mami nu mi-a zis, si-a aruncat haina si s-a dus in living ca era pretena lui (una din ele) intr-o casuta de plastic si dansa fata singura pe acolo, se poate?
No, si io acu cica tre sa muncesc?
Nina, Matei a aprobat pozitiv briosele. Numa ca reteta era pt tava de aia mare sa iasa briosa ca alea clasice (cum sunt la McD de ex) da io nu aveam decat cosulete de hartie pt briose mici (ca madlenele). Ei, si era sa o comit, ca in reteta zicea sa le tii 30 min, si noroc ca i-a mirosit sotului usor a ars dupa 10 min, ca numitele briose erau gata. Fuseara ele cam uscate dar aveau chiar si aroma de banane care trebe. In we cre ca recidivam la unele de portocale, daca ajung sa cumpar forme mai mari. Ce face Cristinuca, ce planuri aveti pentru we?
Ana, pupam mica picasso.
Mai sa stii ca asa e, bunul Dumnezeu in mare mila sa ne-a daruit pe fiecare cu ceva, treaba e sa avem intelepciunea sa ne dam seama si sa pretuim. D'aia eu la gradi am dat liber doamnelor sa il puna la orice vrea/ii place/cred ele ca i se potriveste. Ca si eu la varsta lor jucam tenis de masa cu mare drag dar m-au retras ai mei in clasa a 2-a sa ma pot tine de invatatura si zau ca regret si in ziua de azi ca aia o fi fost sansa mea.
Monica, ce mai face Ruxi?
Remiclea, bravo pentru cozonaci.
Stiu cum e cu pitici care nu te lasa deloc, ca asa am ajuns eu de am cooptat vizigotu la gatit, ca doar nu puteam sa stau permanent dupa funduletu lui. Vrei atentie permanent? te implici in treburile casei, eeeee
Eu cozonaci nu am facut niciodata. Asta intra la capitolul n-are rost sa fac, impreuna cu sarmalele. La toate sarbatorile si maica-mea si soacra-mea se pun frate de fac la cozonaci si sarmale de ne dau si-n traista cantitati apreciabile. Oricat le zic io sa faca mai putin ca ma doare sufletul sa arunc mancare stricata facuta de manutza lor....neeee. n-ai cu cine.
Gabi cum esti?
Fetili, azi promit ca pun niste poze noi si va dau link. Mi se pare ca nu am mail de la Francisca si Remiclea, imi dati pe pm?
Pupam in grup organizat si la munca fratilor!
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
Ana68 spune:
Salutare...
Aseara am vrut sa pun poze cu new look al meu si...stupize,stupize!,
nu ma lasa sa intru in pi casa...f**k!Asa ca musiu mustata s-o dat prin note book-ul meu,nush ce i-a tot facut el p-acolo,cert este ca a reinstalat tot si acuma nu mai am explorer,ci mac...program in care eu imi prind nu numai urechile,ci si maini,si picioare si nas si tot ce mai am eu de prins...drept pentru care m-am enervozat de am facut spume la gura si m-am dus la culcare bashicata...Si io-te asa,abia amu va dau sa videti cum arata mandea in zilele noastre...luati de AICI
Francisca...uita-te mai sus...nu bate la mine
,ca io n-am nici o vina!![]()
Raluca...io mai calc prin strachini si dau cu mucii-n fasole,dar cand le scot pe gura,nu le scot 'geaba![]()
![]()
....asculta tu la baba,ca ii dusa si cu neuronii injumatatiti,ca stiu ce spun...nu te mai chinui,ca nu se merita...daca faci calculeaua,tot la banii aia ajungi,ca ii faci ,au ba in casa
....si s-ar putea sa iesi chiar mai ieftin daca cumperi...Iaca te pup
si spor la treburi!![]()
Adrianaaa....mama draga,m-ai pierdut pe drum cu esplicatiile de nuante si colori![]()
![]()
...ca io i-au ce-mi pica pe mana din magazin,daca scrie negru,negru este si folosim...nu conteaza firma.No,ma bucur ca te-am distrat
...Nu uita de poze,da?
Monicuta...pupam
si noi la matale
...da' sa sti ca doar unele este ciocolatoase,altele este negroase...![]()
![]()
hahahahahaha...
Ce mai face Ruxi???
Ooooo,Dodoliciule...deci Isabelle a trecut de la exercitii la sol,la exercitii la paralele si se angajeaza la iesirea din exercitiu
...No,Doamne ajuta!Ca iasa sigur campioana!

![]()
Ninocika...ce faci?
![]()
Mah gagicile,noi maine o taiem la Medias...si tragem o fuga la Danes,se intalnesc toyotistii...iupiiiii!!!

Se lasa cu chef,ma manca in calcaie...uliuuuuuu!
zici ca am bomba atomica...sa vezi fugareala pe european cu masinica...si ma bucur ca va fi vreme frumoasa...

yes,yes,yes!
Nah,daca nu apuc sa mai intru,va pupez
si va doresc week end bestial!
Album pi casa
Pi casa nou
Amalgam de ganduri
Ana68 spune:
Minaaaa....ne dadeam amandoua o data hutza in sobect,bre...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bay ce frumos scri matale de gradinita...si rad,ca parca si vizualizam cum e la Luana...tot asa,cu muzica,dans si veselie la maxim...amandoua doamnele educatoare is "duse",bay frate!
Cat se pot distra femeile astea doua cu copiii...fantastic!Si copiii le iubesc la nebunie.Sincer!Si una e foarte tanara si cealalta mai in varsta,femeie sarita de 45.Insa au niste fetze frumoase,senine...o piele intinsa,ca nu le dai varstele lor.Chiar le admiram o data si le spuneam ca am eu impresia ca lucrul cu gorobetii le fac asa...si recunosteau ca e munca grea,dar care le ofera niste satisfacii extraordinar de mari si frumoase...
Exemplu:acu' doua zile,merem noi la gradi si abandonam fata,intram in clasa si...era alta doamna.Si se pune mandra pe plans,bay frate...de i se innodau lacrimile in barba...ca sa o iau de acolo,ca ea vrea cu mine la servici,ca sa raman cu ea la gradi...
Ce ai?ce ai?Ce sa aiva fata?Nu era doamna ei si aia era de la alta grupa.Cu chiu,cu vai,am convinso si eu si doamna aceea ca educatoarea ei o sa vina la gradi,numai ca intarzie putinel si ca nu sta toata ziua cu acea doamna...
Sar'na de aprecieri!
Azi la 13 mergem la premiu,sa vedem ce-o fi!![]()
Uitasem sa va zic:
Uraaaaaaa....azi e vineriiiiii!!!!![]()

Mina,pupici!
Sa ai week end super!
Album pi casa
Pi casa nou
Amalgam de ganduri