Minunatele Scorpiute *66* Alaturi de Emma
Raspunsuri - Pagina 14
nastasie spune:
mai fetelor, tortul e cu blat din comert si crema de la dr oetker.desi eu nu il fac asa, ei au vrut numai cu crema de ciocolata(eu pun 2 feluri de crema) si cu fructe numai visine si piersici(din compot), eu pun de toate kiwi, porto, banane, visine.nu e reteta proprie, dar este usor de facut.pun un blat insiropez si crema si frcute, apoi urmatorul la fel numai ca eu pun altfel de crema si iar fruxte diferite de la nivelul 1, apoi ultimul blat insiropat, mau pun crema ca sa-l imbrac, frcute asa la ornat, frisca si la revedere.![]()
ma duc sa incarc pozele.
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
nastasie spune:
o sa pun poze si de la mama cand am facut gratar dar faceti abstractie de curte care acum a intrat la greblat si arat si sapat.![]()
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
nastasie spune:
fata din poze bruneta este fina cumnatei mele al carei baietel a fost coleg cu razvan de cresa, in aceeasi grupa.doamna mai in varsta e soacra-mea
.nepotul meu e cel cu ochelari.si cam atat.
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
nastasie spune:
http://s124.photobucket.com/albums/p28/nastasie_adriana/martei%202009/
poze calde.
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
Francisca spune:
minunate scorpiute! 
Nina, multumim
de intrebare
...acum Vlady este ceva mai bine, insa duminica am zacut amandoi in pat, am avut febra, frisoane, dureri de gat, eu dureri de cap...
Mie de mult nu mi-a mai fost asa de rau
sincer nici nu imi era dor, dar na...am luat si eu de la gradi
...ce numai Vlady sa ia? ![]()
Mi-am luat 2 zile de concediu (luni si marti) pt. ca nu puteam sa stau deloc in picioare, azi imi este ceva mai bine, cel putin pot sta sus...dar imi curg ochii si mucesc la greu ![]()
Cand am ajuns la servici, batea un vant...apoi a inceput sa ninga, dar acum a iesit soarele
sper sa o tina tot asa...pt. ca nu mai vreau zapada
Multi
Cristinucai din partea noastra
, iar tie multe
de primavara ![]()
Ana, ai mare dreptate
aici intram si noi sa ne binedispunem, ma bucur din suflet ca exista acest forum si ca avem ocazia sa intalnim multe mame/femei minunate

O pupam dulce pe Luanita
ca are o personalitate...![]()
Uite asa ne traduce si Vlady...intotdeauna obtine ce vrea...daca nu de la mine, atunci de la sot...daca nu de la el, atunci de la tatal meu
... pe sora mea o traduce la fel
ca ea e si nasa lui si ii face TOATE voile...si uite asa obtine tot ce vrea el ![]()
Fetele, sa stiti ca si eu aveam pasiuni filatelice...ce frumoase vremuri...![]()
Monica, multa sanatate Ruxitei si multi 
Adriana, La multi ani, nepotelului!
Cred ca a fost foarte
tortul
, poate ne zici si noua reteta ![]()
Gabi, zici ca bebelina face
de dimineata
?
Cred ca abia asteapta sa iasa 
Multi
lui Bodo si
Isabelle 
Mina, esti in parc, cu laptopul in brate?
![]()
Mira, gata bagajele?
Sa aveti o zi minunata!

Va
si va
cu mare drag !
Francisca
Anina_n spune:
Francisca,
ma bucur ca sunteti mai bine, mai ales fatza de weekend !
Bine ca ai reusit sa-ti iei 2 zile libere, sa te refaci.
Aiurea a fost si la noi, vremea, azi. Cand ninsoare viscolita, cand soare, cand iarasi ninsoare, cand iarasi soare si asa este si acum. Sper sa se tina tare primavara si sa-si ocupe locul odata !
Mina, si asa, te dai chitita la briose.
Eu in cursul saptamanii nu ma bag la deserturi, doar la cate o budinca Dr. Oetker la plic sau pregateste amam niste clatite sau gogosi.
Dar in weekend nu mai am scapare. Cum a fost si fratele meu acasa, de 2 sapt. tot budinca etajata am facut. E super gustoasa dar e o bomba de calorii, ca e tare dulce.
Adriana si noi care credeam, ca e cine stie ce reteta pretentioasa de tort.
Ciocolata, visine, piersici, toate suna delicios de gustos ! 
Asa fac si eu, torturile, cu blat cumparat si crema de tort de la Dr. Oetker, plus frisca si bilutze decorative. Cu fructe nu-i place Cristinei. Dar am mancat in weekend un tort cu fructe si...cirese din dulceata.
Gata, ca merg sa-mi cumpar un...fruct ceva(credeati ca tort
), imediat ! 
Am vazut pozele, Adriana.
Sa stii ca seamana pilotistul cu varu' sau mai mare.
Si am vazut si tortul !
Ce fain faceti voi gratarele la curte ! 
Noi mai avem de asteptat pana la un gratar afara, la padure.
O zi faina in continuare, fete minunate !

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, miercuri, de Bunavestire, la ora 12.

Emma INVINGE cancerul!
Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">pisicutza si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">dulcineea mea, la "Clipe de viata 2008".Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn
nastasie spune:
nina, doar stii ca nu ma bag la dulciuri migaloase ca nu am rabdare.doar ai vazut negresa ce repede se face.
cu voia lui Dzeu si sa fim sanatosi vrem sa facem in curte mult mai frumos:ceva de gradina su un cort d-ala mare, un gratar frumos din pietre, dar sa vedem.cand ajungem la mama orice avem punem pe gratar ca altfel are gust.
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
Anina_n spune:
Adriana, la fel si eu. Nu prea imi place sa fac prajituri cu foi, ca iau mult timp. Acum vreo 10 ani faceam cu surioara mea mai mica in fiecare weekend o prajitura. Preferata noastra era prajitura Kati. Ioooiii...acum mi-am amintit ca le-am promis fetelor ca le fac in weekend celebra prajitura a matusicilor lor.
No, m-am aranjat pe sambata ! ![]()
Iar la gratar....indiscutabil ca e mai buna orice frigaruie !
Asta e placerea lui Cristi. De si-a facut un gratar pt. acasa, pe aragaz. 
Bafta, sa reusiti sa amenajati curtea asa cum vreti ! 
No, iarasi s-a innourat... 
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, miercuri, de Bunavestire, la ora 12.

Emma INVINGE cancerul!
Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">pisicutza si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">dulcineea mea, la "Clipe de viata 2008".Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn
Dodo-pui spune:
Am crezut ca doar mi nu-mi place sa fac dulciuri pentru care sa stai "zece ani" in bucatarie

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2
100% Isabellegoblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
mina spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Dodo-pui Am crezut ca doar mi nu-mi place sa fac dulciuri pentru care sa stai "zece ani" in bucatarie![]() ![]() Blogul lui Bogdan-Andrei Varsta lui Donu' Bodo Varsta lui BB2 100% Isabellegoblenuri-relatii pe blogul Donului Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! Doamne ajuta! |
nimanuiiiii nu-i place. o fi treaba de scorpiute ;) da pt mine placerea gatitului e sa se vada si eficienta, nu sa stau juma de zi la un tort cu carlionti :)
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it