Transfer de embrioni congelati

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Am fact ET in a 15-a zi de CM si am facut eco in z 8 si z 11.Et l-am facut la MNL nu la Giulesti.

4+ Eman energii pozitive, gratis !Nu accept refuz !Exclus aventurierii !

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Ce mai faceti fetelor, nu se mai pregateste nimeni de ET cu embrioni criogenati?

Ellanik eu nu refuz niste energie pozitiva de la o graviduta!!!O primesc cu cea mai mare placere, virtual o poti trimite?

Kora

CARPE DIEM!(Traieste clipa!)

Mergi la inceput

Kora ia de aici.Nu indraznesc sa iti trimit mai mult deoarece optimismul meu s-a amestecat de curand cu senzatia e greata specifica bubulinei haioase din mine.Lasa ce o s fie bine.Vei vedea!Stii se spune ca Dumnezeu ia pe o parte si da pe alta.Doamne ajuta sa ne fie bine tuturor!

5+ Eman energii pozitive, gratis !Nu accept refuz !Exclus aventurierii !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

ellanik multumeeeeeesc! Primesc si cu greturile de graviduta, as fi in stare 9 luni sa fiu numai cu wc-ul in brate numai bebe sa vina!!!!

Kora

CARPE DIEM!(Traieste clipa!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Luna asta voi face transfer de embrioni criogenati. Am doi, micuti, de doua celule la Z2.

Faza e ca eu fac stimulare inainte de TEC. Din ce citisem eu pe forum, nu retinusem detaliul cu stimularea, cred ca in Ro nu se face stimulare, nu?

Cum se intampla la clinica mea: stimularea se face cu 50 ui puregon (am intrebat de ce nu gonal, si mi-au zis ca pen-ul de gonal nu se dozeaza la 50 ui, iar 37ui, minimul de la pen, ar fi prea putin, dar ca in principiu G si P ar fi cam acelasi lucru), scopul este sa existe o ovulatie garantata/controlata si un endometru bine pregatit. Stimularea incepe in Z5 a CM - 50 ui de puregon in fiecare seara, pana la Z10 cand merg la monitorizare. Daca e cazul, mai pot continua stimularea o zi sau doua. Apoi se declanseaza ovulatia (ca la fiv, dar nu mai e cu ora fixa, caci nu se recolteaza ovocitele), iar dupa doua zile intervine ovulatia, zi numita ZO. La ZO+1 incep utrogestanul, iar la ZO+2 se face transferul. Cum embrionasii mei sunt mici, vor fi decongelati cu o zi inainte (blastocistii de decongeleaza in dimineata transferului). De fapt transferul se face la ZO+X, unde X e varsta embrionilor.

Voiam sa va intreb daca facut cineva TEC cu stimulare. Mentionez ca la clinica mea rata de reusita a TEC este de 19%, superiora mediei la nivel national. Dar asta este in cazul TEC, nu se precizeaza in cate cazuri nu se ajunge la transfer, pentru ca micutii nu rezista decongelarii (asta e spaima mea cea mare).

Kora, tu cum mai stai?

Cine se mai pregateste de TEC?

Mergi la inceput

Luca eu nu am avut blastocisti si cu toate astea in aceeasi zi s-au decongelat embrionii.Cat despre stimulare,nu stiu pt ca eu am luat cu o luna inainte AC si in luna cu ET am luat Estrofem care a avut influenta si asupra endometrului.Iti urez multa bafta .

11+
Eu si bebe il iubim pe tati !Si impreuna cu mami emanam energii pozitive!Gratis!!!

Mergi la inceput

Ellanik, norocoaso:) - da, tehnicile difera. De obicei se decongeleaza embrionii cu o zi inainte pentru a se vedea care sunt viabili, care continua diviziunea celulara. Bine, asta in cazul in care exista mai multi - la mine, avand doar doi, nu ar fi o mare diferenta. Ma rog la Dumnezeu sa am ce sa transfer!

Aseara am facut prima minidoza (50 ui) de puregon, continuu pana luni seara, iar marti dimineata am monitorizare. Probabil la sfarsitul saptamanii viitoare voi face transferul.

...am emotii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

LucaLuca, mult noroc si sa fie cu reusita, draga mea! Doamne Ajuta! Cred ca iti amintesti de mine, tot din decongelati este si voinicul meu!
Ai dreptate cred ca nu se face stimulare in Romania inainte de ET cu congelati. Eu nu am facut, a fost doar monitorizare de ovulatie/endo in acea perioada.

Miki, fericita de Andrei (11.11.2008)
www.stavila.ro/album_foto.html" target="_blank"> Poze cu voinicelul nostru iubit
Povestea puiului nostru

Mergi la inceput

Cum sa nu imi amintesc de tine, Miki? :) Ai reusit cu o saptamana inaintea mea. Si fetitele mele tot in noiembrie ar fi trebuit sa se nasca, ar fi fost de o seama cu Andrei....

Multumesc mult pentru incurajari. Nu am incotro, trebuie sa sper.

Mergi la inceput