Transfer de embrioni congelati
Raspunsuri - Pagina 10
KoraPop spune:
Luca iti doresc si aici muuuulta bafta! Doamne ajuta! Azi ai fost la prima eco,nu? Te asteptam cu vesti bune!!! 
Eu doar pe la jumatatea lui septembrie voi avea prima eco din ziua 10. Sper sa fie totul bine si sa pot pune si eu cei doi micuti ai mei care ma asteapta....
Kora
CARPE DIEM!(Traieste clipa!)
LucaLuca spune:
Multumesc, Kora.
Am fost azi Z11 CM la monitorizare, am pe OS un folicul maricel, de 17 mm si unul secundar, de 11 mm (OS a fost intotdeauna productivul meu, mereu il ia pe fletzul ala de OD); endometrul este de 9 mm (fara stimulare)- va mai creste in contextul ovulatiei. Dupa analiza de sange, rezulta ca mai bagam stimulare lejera azi si maine, joi declansez cu ovitrelle, sambata ovulez (ZO), duminica incep sa pun utrogestanul, luni se decongeleaza micutii (la ZO+2, ei avand doua zile) si transferam, daca avem ce - marti, 1 septembrie.
Am DNP pe 22 mai 2010! 
ellanik spune:
Luca ,si embrionii mei aveau 2 celule la 48 de ore de la punctie .Au fost congelati, 7 la numar si in ziua transferului au fost decongelati .Au supravietuit 4 care au avut 6 (2 embr) celule si 8 celule(2 embr).I-am pus pe toti, endo a fost de 10 si uite ca s-a prins unul.Deci la 48 de ore aveau 2 celule si in aceeasi zi decong au ajuns rapid la 6/8 celule.Eu zic sa speri pt ca, asa cum spunea si Many_bani se poate.Noi am facut ET una dupa alta la MNL: ea in februarie cand eu faceam FIV si cand nu am ramas gravida si eu apoi in iunie cand am reusit.Doamne ajuta!Trebuie sa reusiti , tu si Kora si toata lumea!
12+
Eu si bebe il iubim pe tati !
KoraPop spune:
Luca dupa cum vezi ai toate motivele sa fii optimistaaaaaa! Toate merg perfect nu-i asa? Tin pumnii stransi si te astept cu vesti la fiecare pas! Abia astept sa iti decongeleze micutii, sa reziste si sa iti iei bolovanul de pe suflet. Eu te incurajez acum, dar stiu ca exact aceleasi emotii le voi avea si eu, e normal....totusi, repet, chiar trebuie sa fii bucuroasa ca totul merge ca la carte si asta e semn bun! 
P.S. Dozare de progesteron si estradiol nu trebuie sa faci? Mie mi-a spus ca voi tot doza progesteronul si pana nu va depasi valoarea 1 trebuie sa puna embrionii ( asta tine de endometru). Dupa cum vad eu schema ta, sambata cand va avea loc ovulatia s-ar fi putut face punctie si pana marti ar fi avut timp sa se dezvolte unul sau chiar doi embrionasi pe langa fratiorii congelati. Deci se poate si asa. Bafta maxima!
ellanik multumim pentru incurajari!
graviduta norocoasa si fericita!
Kora
KoraPop spune:
Se mai pregateste cineva pentru transfer cu embrioni congelati sau am ramas singurica pe aici?
Kora
Sperantza_eu spune:
KoraPop,
Hello - sunt nou venita.
Eu sunt in z12 de la ET (fiv1) si maine fac bHCG-ul. Ieri dimineata am facut un test barza - negativ.
Am 3 embrioni congelati si probabil ca asta va fi urmatoarea optiune. sunt de tip 2B (2 celule).
Tu cand urmeaza sa faci ET-ul si cu cine?
ellanik spune:
Kora cand incepi?Succes!
Speranta testul de urina Barza ,poate ai mai citit pe aici, este slab.Ia-ti Sure Check sau Clear Blue.Eu am facut SureCheck la 10 zile dupa ET si a doua liniuta a iesit pal.Nu iti pierde speranta!
13+
Eu si bebe il iubim pe tati !
KoraPop spune:
Speranta eu iti doresc sa reusesti acum si cu embrionii congelati sa il faci pe bebe nr. 2! Dar cand faci bhcg? Se poate face si in zi 10 -11 dupa ET ( considerand ziua ET = zi 0 ). Te asteptam cu vesti bune! Eu sunt la dr. Cocei si prof. Marinescu. Bafta! 
ellank sper ca luna aceasta sa pot face transferul. Nu am cum sa stiu inca sigur, depinde de endometrul meu cel "nabadaios"
, dar promit ca va voi anunta cand voi stii ceva sigur 
Dana bebe muuuultaaaa baftaaaa! 
Kora