Transfer de embrioni congelati

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Fetelor dupa cum ati citit la FIV am trasn ferat embrionii.Intrebarea mea este:Daca embrionii aveau 8 si 6 celule in a cata zi s-ar face implantarea?Just curious!

Atrag energii pozitive, gratis !Accept si schimburi !Exclus aventurierii !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Pot face transfer de embrioni criogenati in luna imediat urmatoare unui fiv esuat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Da, Luca, poti face imediat. pe mine m-au intrebat la giulesti daca vreau imediat, dar am preferat sa astept cateva luni.
pup si bafta multa!

Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!

Mergi la inceput

Fetelor care se pregatesc de ET cu congelati le urez succes.Se poate!

Eman energii pozitive, gratis !Nu accept refuz !Exclus aventurierii !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Ellanik, felicitari, sa fiti sanatosi si fericiti si sa va bucurati de o viata frumoasa !
Ai inceput topicul punand o intrebare.
Acum ca ai reusit, care crezi ca ar fi secretele si sfaturile pentru succes ?
Data trecuta, e clar ca a fost gripa de vina, nu-i asa ?

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

ellanik felicitari si aici!!!!

ingeras eu am retinut ca ellanik a pus 3 embrioni de data asta,nu stiu daca am inteles bine,dar intra ea si ne spune...Tie iti doresc spoooooor la treaba vara asta !

Fetelor ce ziceti,nu ar fi frumos sa fie pe prima pagina si la acest subiect o listuta cu reusitele prin ET cu embrioni/blastocisti criogenati?

Kora

CARPE DIEM!(Traieste clipa!)

Mergi la inceput

Kora, ba da, ar fi o treaba.
Eu nu stiu ce sa fac, am 4 blasto vitrificati, cate 2 pe lamela. Sa-i dezghet pe toti si cati se rezista atatia sa-mi pun? asa as face...ca e ultima mea sansa.
Sau sa dezghet pe rand, acum 2, data viit 2, daca va mai fi cazul? evident si daca rezista toti...

Voi ce ziceti?

Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Septembrie e luna MEA!

Mergi la inceput

Am transferat 4 embrioni .Sambata am eco si pot spune (dar nu sigur) cati s-au prins.Cat despre sucesul reusitei...nu stiu nicio reteta.M-am odihnit, m-am hranit, am intrat in concediu si ...cred ca si puii au fost rezistenti deci nu e in totalitate meritul meu.Si puii au facut ceva.Numai bine!

4+ Eman energii pozitive, gratis !Nu accept refuz !Exclus aventurierii !

Mergi la inceput

Ellanik, in a cata zi de CM ti-au facut transferul? Tu ai facut la Giulesti, nu? Care este procedura, exact, la ET cu congelati?
Eco in z 11-12 si dupa aceea ce?

Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
Septembrie e luna MEA!

Mergi la inceput