Transfer de embrioni congelati

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Eu in seara asta termin AC si de pe 3 incep estrofemul.Am emotii!Sper sa imi supravietuiasca puiutii!Pe 17 ii iau acasa!Sper sa ii iau pe toti 3 (dezghet 3 in prima faza).

Atrag energii pozitive, gratis !Accept si schimburi !Exclus aventurierii !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frank spune:

fetelor, hai k acum am alta paranoia: aveti idee cu cat timp intainte de FET sunt decongelati micutii?? eu am citit ca, de obicei, cu o zi inainte. iar la mine i-au decongelat dupa ce am ajuns la spital cam cu 30-45 min. inainte de ET. chiar am vazut butelia cu azot trecand prin fata mea in timp ce asteptam sa fiu "cazata". nu am intrebat pe nimeni la spital despre acest lucru, in general am incredere in medici, stiu k m-au asigurat k totul e in regula (dar pana la urma acolo toti te incurajeaza, normal); cu toate acestea ma roade 'problema'.
va rog, dak stiti mai multe, luminati-ma!
ellanik tin pumnii in continuare, rabdare k nu mai e mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

frank nu stiu ce sa spun....am intrebat-o pe dr. Cocei cat ii va mai tine sa se dezvolte dupa ce mi-i decongeleaza si a spus ca o zi sau doua....,poate se poate si asa sa ii decongeleze in aceeasi zi...Nu iti face griji,stiu ei mai bine decat noi ce fac.Tin pumnii!

Kora

CARPE DIEM!(Traieste clipa!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

FRANK, cand am facut eu punctia era o fata care facea ET cu embrioni congelati, si intr-adevar in ziua ET ii decongela cu cateva ore inainte(ea insa a facut punctie, ca avea un ovocit, l-a tinut 72 ore si i l-a transferat odata cu ceilalti congelati. Sper ca ai inteles .

Mergi la inceput

Si eu stiu ca se decongeleaza cu o zi inainte , ca sa se poata vedea daca supravietuiesc, daca evolueaza.Daca stau sa ma gandesc putin este esential sa se decongeleze cu o zi inainte.Daca ii decongeleaza atunci cand faci ET de unde stii ca ei au supravietuit?Exista posibilitatea sa nu supravietuiasca niciunul si atunci , material vorbind, ai pierdut trenul.Adica si cu bani luati si...fara pui.Cel putin la MNL cu o zi inainte se decongeleaza.Frank, poate ce ai vazut tu nu erau ai tai...

Mergi la inceput

fetelor, multumesc pentru raspunsuri! acum, sincer, sunt si mai nelinistita pt. k asa ma gandeam si eu k e normal sa fie tinuti embrionii sub observatie, o perioada, sa vada dak se dezvolta mai departe. ok, mie mi-au spus k au rezistat decongelarii 3 din 5 dar dak nu evolueaza?? eu raman exact cum a spus ellanik . si da, sigur au fost ai mei pt. k nici nu au vrut sa ma cazeze pana nu au primit confirmarea de la laborator.
kora, dak vrei, cand mai vb. cu dr. cocei, poate o intrebi si despre nebunia asta. embrionii au fost congelati la 72 de ore.
inca o data mii de multumiri!!!

Mergi la inceput

Frank, stai linistita.Eu cred ca nu esti nici prima si nici ultima care face ET cu congelati la Giulesti.Stiu ei ce fac!Stai linistita si alinta-i pe pitici.

Mergi la inceput

ellanik, ai perfecta dreptate. e tare stresanta asteptarea aceasta si omul cand nu are probleme si le face singur . multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Fetelor, decongelarea depinde de stadiul in care erau embrionii (la cate zile) cand au fost congelati. pe cei congelati in zi mica (la 24-48 ore) ii decongeleaza cu 1 zi, uneori chiar 2 zile inainte de ET. Pe cei evoluati, adik 72 ore sau blasto, ii decongeleaza inainte de ET cu putin timp, in aceeasi zi. Daca vor sa-i lasa sa ajunga blasto si pe cei la 72 ore, atunci ii decongeleaza cu 1-2 zile inainte de ET.
Cred ca se vede imediat daca au supravietuit sau nu, probabil ca cei care nu supravietuiesc au toate celulele atrofiate.

Ellanik, multa bafta!
Kora, Frank rezist, ca incerc si natural, poate cine stie? Vine concediul, mai multa relaxare etc...in plus de asta, daca sansele sunt mai mici in vara, de ce sa stric orzul pe gaste? poate ca septembrie e luna mea! nu ma mai grabeste nimeni acum, oricum diferenta intre copii nu mai poate fii aceea pe care mi-am dorit-o eu, asa ca...si daca sunt cateva luni in plus / minus tot aia e. Important este sa fie si bb 2 aici, cu noi.

Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

iazminn interesanta relatarea ta despre fata care a facut ET cu congelati,dar pentru ca avea si folicul natural i l-au punctionat ,apoi au tinut embrionul sa se dezvolte 72 de ore si atunci i l-au transferat alaturi de fratiorii sai. Exact asa am vorbit si eu cu dr. Cocei sa facem, asta in caz ca voi avea folicul etc. Stii cumva daca fata aceea a reusit sau nu? Doar din curiozitate....oricum fiecare cu sansa ei...

ingeras spor la treaba sa fie cu succes incercarile pe natural,relaxati-va si iubiti-va mult!!!!
Ma distreaza oarecum ideea asta fixa pe care o aveti unele dintre voi cum ca vara din cauza caldurilor sansele sunt mai mici. Vreau sa va zic ceva fetelor, sansele sunt la fel oricand, daca DD vrea se reuseste oricand ( cum zicea dr. T intr-o emisiune ca sansele sunt de 100% , adica ori reusesti, ori nu...), in orice conditii, cu orice fel de embrioni,daca nu vrea EL...putem face FIV programat in luna mai sau septembrie , cu blastocisti si endometru de nota 10 si tot degeaba. Aveti incredere in EL! In afara de asta....la ET cu congelati, asa cum ai spus tu ingeras , embrionii se decongeleaza in functie de stadiul lor la congelare,in laborator daca trebuie tinuti sunt creeate exact conditiile din mediul uterin, nu e prea cald si nici prea frig pentru ei, apoi se pun in burtica, de acolo eu una o sa merg acasa unde am toate conditiile,aer conditionat pe care il reglez la temperatura optima deci nu vad ce calduri insuportabile ar impiedeca o eventuala implantare si aer conditionat are cam toata lumea in ziua de azi. Ca sa nu mai vorbim ca FIV se face in toate tarile civilizate si unde e mult mai frig sau muuult mai cald decat la noi si totusi femeile raman gravide....

Kora

CARPE DIEM!(Traieste clipa!)

Mergi la inceput