Mamici de Ghiocei Marti-Aprilie 2009(88)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Cam slaba activitatea pe aici!!!! Unde sunteti fetele?????

Mi-am actualizat semnatura.SE VEDE BINE??

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

se vede FF BINE!!! Special pt tine am intrat, felicitariiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!

Mami de fetita si de baietel 39 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

La multi ani, deja mamicilor si tuturor burticilor! Sa aveti o zi minunata!

Simina, inca odata felicitari! Tot cu gandul la tine am deschis si eu in aceasta dimineata calculatorul! Ma bucur ca ai primit confirmarea!

Sor3lla, scoatem agitatele!

Danonique, pentru domnisoara Vanessa!

Ayla, felicitari pentru prima baita acasa!

Las cateva agitate la incalzire daca e vreun bebe grabit s-o felicite pe mamica lui pana diseara! Intru mai tarziu, acum plec la mame sa le felicit!

mihaela

37+
Fii alaturi de noi si in saptamanile ramase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Buna dimineata!
La multi ani de 8 Martie! (pt www.antena1.ro/forum/principal/upload_here/8_martie_706.jpg" target="_blank">voi)

_
I love you so much my tiny princess

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Neata tufete! Ce bine am dormiiittt!!! :) In prima parte a noptii m-am tot foit, ba la baie, ba n-aveam pozitii fara dureri etc. De la 3 dimi incoace m-am mai trezit doar o data! Mummm, a fost perfect

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Chatonel, si io-s "frantzuzoaica", poti sa apelezi si la mine.

33Sophia
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M

Ilinca, am luat si numarul tau, mercic :)

Care-s noutatile azi? ma duc sa citesc!

Fille du Sud 37 cu Dragonbella
J- 20
Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malta spune:

Felicitari, Simina Kin, m-ai emotionat pana la lacrimi. Deja ti-ai anuntat rudele!...Extraordinar! Sa de Bunul Dumnezeu sa ai o sarcina fara greturi si varsaturi, sa te simti usurica, oricum vei pluti de fericire. Mie imi fusese asa de bine incat abia in saptamana a 9-a am aflat ca voi fi mamica. Fusesem in vacanta in Italia si aveam dereglari de ciclu, ma derutase si sangerarea de nidatie, aveam o energie cat pentru doi (pana la Craciun alergam impreuna cu elevii pe terenul de sport). Acum ma gandesc ce repede si frumos a trecut timpul. Astept in fiecare zi semn ca se apropie sorocul.Mamicile de ghiocei vor face sarbatorile de primavara (Pastele) impreuna, tu vei face sarbatorile de iarna. Sa fii sanatoasa!

Malta 36+ Vincenzo Stelian

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danonique

CHATONEL iti pot da si nr meu de tel.Daca vrei ti-l pot trimite pe PM.De 10 ani locuim in Paris si am terminat in tara facultatea de romana-franceza asa ca nu cred ca voi avea probleme in descifrarea mesajului de la sotul tau.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 35+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

hihihihi, pe tine te uitasem, nu ca as pune la indoiala franceza pe care o stii! Probabil pt ca nu apari asa des pe forum

J- 20
Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Simina de cand m-am trezit ma gandeam la tine, daca ai facut testul si am fugit direct la calculator sa vad daca ai scris ceva. Imi place multtttt semnatura ta

LA MULTI ANI tuturor femeilor

38+Ariana

poze

Mergi la inceput

La multi ani de 8 Martie, fetelor frumoaselor! Ghiocei frumosi va doresc!

Danonique, la multi ani fetitei!

Citat:
citat din mesajul lui PetraTudor

Chatonel, daca vrei, sa stii ca eu le am cu franceza, asa ca poate sa imi trimita (si) mie!

38+ cu

multumesc frumos, Petra dar acum am deja doua numere, cred ca sint deajuns. In caz ca e ceva, am vazut si numarul tau in listuta.

J- 20
Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui shasa

MONICAce ma bucur sa te vad pe forum!!!! Ce bucurie sa vad ca esti acasa cu printesa voastra! Imi dau seama ce emotii, sperante si fericire si teama trebuie sa fie acum in sufletul tau. Si ma bucur sa aud ca Alex se lupta sa isi revinaSunt tare bucuroasa pentru voi!
Am vazut si pozici noi.....sa o mananci nu alta. Este asa de micuta si frumoasa. Mi-a placut poza facuta la baita. Da o nota de normalitate dupa ce totul a fost asa de greu, vazand poza cu ea la baita iti dai seama ca de acum au intrat pe un teritoriu al obisnuitului, al normalului.
Inca o data felicitari.

Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Petru - 35+

Sasha iti multumesc! O sa iti fiu vesnic recunoscatoare pt cuvintele tale si pt increderea care mi-au dat-o.
Am sa adaug pozici cu ea in patut, abia acum am reusit sa fug de ei sa intru pe net. Nu am vrut sa tin laptop in camera ei. Claudiu e tot dupa mine, daca atata timp a stat fara mami si tati, acum recupereaza.
Sa iti spun cum a fost ziua de ieri. A venit dupa noi nasul Luanei, mie imi era frica sa ies singura cu ea, in masina, sa o las singura in spate. Si l-a luat si pe Clau. A fost in extaz, stiind ca vine fetita lui acasa, si mai ales mami. Am trecut pe la tati sa-l disperam putin, sa-si vada fata. Sasha, oare ti-am spus ca asa-i fac? I-am pus-o cu cosulet cu tot in pat, sa nu uite ca are copil mic, si avem nevoie de el. In fine, a fost un moment emotionant de tot, cum se uita tati topit la ea, si incerca sa-i vorbeasca, si Luana facuse ochii mari, auzidu-i vocea. Alex incepe sa redevina omul pe care il stiu eu.
Cu Claudiu nu am avut nici un fel de probleme in a o accepta pe Luana, la ce mai citisem, s-a bucurat, chiar el ii vorbea, i-am spus sa-i vorbeasca, desi e mica, il intelege. Ii spunea ca are camera ei, si ca el o sa vina sa vada cum doarme, si sa faca nani sa creasca mare, ca el o asteapta sa se joaca impreuna.
Sunt foarte linistita de o zi de cand sunt acasa, ciudat, ca mi-a crescut cantitatea de lapte, am facut aseara o baie calda cu sare de mare si ma simt rasfatata, mi-am spalat zulufii si mi-am pus masca in par, adevarat rasfat. Nu am mai facut toate astea de luni de zile. La spital dush pe fuga si strictul necesar. Am dormit pe porti, dar am dormit linistita. Am luat detectorul ala de apnee, ma mir si eu ca am dormit linistita, la ce panicata eram, ca nu stiu ce ma fac singura cu un prematur acasa. Nu ma tem ca trebuie sa am grija de un copil mic, nici macar greutatea ei nu ma sperie. Ma tem sa nu se sufoce, sa nu vomite sa se inece, ma tem de SIDS, sindromul mortii subite, care are un grad enorm de mare la prematuri. Ma rog neincetat pt puiuta mea. Cand stateam langa ea si era in incubator, i-am promis Domnului ca Ii voi multumi zilnic pt ea. Nu ca o negociere, ci ca o recunostinta, ma rog tot timpul langa patutul el. Dupa baita de aseara, infasata in prosop, am tinut-o putin langa mine in pat si am pupat burticuta ei micuta, si labutele la picioare. Am stat langa ea atatea zile in spital, dar acum simt ca e a mea si o descopar. Ma pufneste plansul cand imi amintesc ce zicea Alex, si cat isi dorea si el sa vina odata aceste momente. Dumnezeu stie de a fost nevoie de toate aceste incercari dar ii multumesc pt ca a rasarit soarele si pe strada noastra.
Timi si Manuela, am trimis PM, cine nu stie parola, a scris Alina pe mailul comun. Chiar, eu nu mai stiu datele nici de la mailul comun nici de la album. Am evolutia lui bebe pe saptamani dupa nastere, unde sa o scriu? O scriu aici? Mai am date ce mi-au dat ei din spital, poate va intereseaza, ce sa fac, unde sa le scriu? Teoretic si cu cresterea prematurului sunt bocna de carte, dar stiti cum e cu teria si practica. Am bona, care a stat si cu Clau, si care se ocupa de el cand nu eram noi, acum mai e mama cu mine, o s-o tin fortat cat mai mult, dar cred ca nu pot sa stau linistita daca nu sunt eu langa printesa mea.

_
I love you so much my tiny princess

Mergi la inceput