Mamici de Ghiocei Marti-Aprilie 2009(88)
Raspunsuri - Pagina 9
chatonel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simina_kin AM 2 LINIUTEEE CLAREEESUNT MULTUMIM DOAMNE PT ASA CADOU!! FAC CINSTE FETELE!! DAU DE BAUT, CEVA DULCE , SI LA FIECARE!!! Poze |
Wowwwwwwwwwwwwwwww, Simina mosica e graviduta!! Felicitari! Mi-au dat lacrimile de bucurie pentru bucuria ta! Sa fie cu noroc, sa ai o sarcina buna, un BB sanatos!
Io ma-nscriu la un suc de fructe si un covrig (io-s moarta dupa covrigi, nah, ziceti si voi ce-mi lipseste mie din romanica: covrigii cu sare ).
Fille du Sud 37 cu Dragonbella
J- 20
Toulouse, la ville rose
malta spune:
Buna dimineata, mamici si burtici!
Am primit azi acest frumos mesaj pe care doresc sa-l transmit si voua:
Bunul Dumnezeu a binecuvantat femeia prin acest miracol ce se numeste dragostea de mama. Tot El, prin minunatele noastre comori, ne da puterea de a ne avanta tot mai mult, cu fiecare zi, in ceea ce putem numi fara sa gresim, dar cu bucurie si zambetul pe buze "aventura de a fi mama". Eu va doresc sa aveti parte de o "misiune" cat mai usoara si, privind in minunatii ochisori ai pruncilor, sa-I multumiti Domnului pentru ca a facut posibil acest miracol.
La Multi Ani !
Malta 36+ Vincenzo Stelian
Ayla21 spune:
citat din mesajul lui simina_kin AM 2 LINIUTEEE CLAREEESUNT |
Felicitari, Simina!
Ce frumos cadou de 8 Martie!
_
I love you so much my tiny princess
Ayla21 spune:
citat din mesajul lui inapreda Danonique, LA MULTI ANI fetitei tale si sa aveti o zi minunata |
La mult ani, printesei de Danonique!
_
Ayla21 spune:
citat din mesajul lui chatonel Wowwwwwwwwwwwwwwww, Simina mosica e graviduta!! |
Chatonel, s-o fi molipsit nasica, daca a stat tot printre burtici.
_
chatonel spune:
Ia sa punem niste majorete la incalzire!
Sor3lla tinem pumnii sa vii cu BB acasa
Ayla, sint profund impresionata de puterea pe care o ai, sa te ridici din situatii disperate! Jos palaria!
Fille du Sud 37 cu Dragonbella
J- 20
Toulouse, la ville rose
simina_kin spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ayla21
Chatonel, s-o fi molipsit nasica, daca a stat tot printre burtici. _ I love you so much my tiny princess |
Mosica , AYLA, ca am mosit
Cand s-o termina odiseea o sa trag linie si o sa vad cati bebei am mosit!!!
Chatonel si eu sunt moarta dupa covrigi, sarcina trecuta numai covrigi ci gogosari murati in otet am poftit. Si acum ma opresc in drum spre munca la covrigarie cel putin o data pe sapt
4+
malta spune:
Daca n-ai fi,
Daca n-ai zambi,
De n-ai exista,
Daca n-ai canta,
Nici viata n-ar fi,
Nici noapte, nici zi,
Nici prunci pe pamant,
Nici soare, nici vant,
Nimic nu ar fi,
Fara tine
Sa stii!
Malta 36+ Vincenzo Stelian
IliesClara spune:
Din partea lui tati de fete rebele din burtica
http://picasaweb.google.com/clara.acs/Desktop?authkey=Gv1sRgCKC6xaT0oLOJFQ#5310739449542853586
pt toate mamicile, burticile, fetitele din clubul ghioceilor... si un special din partea noastra pt mosica ghioceilor care a demonstrat ca daca iti doresti ceva f f mult, tot Universul isi va da concursul pt visul tau!
Sa fi foarte optimista si sa crezi puternic ca totul va fi perfect.
Mami Clara, 36+, cu Antonia si Iulia la purtator
Ayla21 spune:
Celelalte pagini web sunt facute de Alex, va rog spuneti-mi cum e mai bine sa pun pozele Luanei? Le pot micsora sa incapa 2 alaturate dar sunt prea mici. Una sub alta se vad greu? Adica fiind mari se incarca sau merge greu pagina in jos? Accept sugestii.
_