Mamici de Ghiocei Marti-Aprilie 2009(88)
Raspunsuri - Pagina 7
inapreda spune:
LA MULTI ANI FETELE!!!!
Denisa, multu'
Danonique, LA MULTI ANI fetitei tale si sa aveti o zi minunata
Gina 35+
Sper sa ajung cu bine in sapt. 37
bebe Ian Alexandru
Poze
AMR
PetraTudor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui chatonel aris :) am vazut ca stii sa le pui frumos in rang sa dantuiasca pe agitate, imi place cum le "manageriezi". Tufete, si io am o problema : nu stiu ce numar sa ii dau sotului ca sa dea mesaje cind o fi sa fiu la nascut! El stie ceva ro, da mi-e ca o sa uite atunci, emotionat si aiurit cum va fi... asa ca am nevoie de cineva care sa primeasca mesajele in franceza; m-am gindit io la Galushca, da vad ca ea nu intra chiar mereu pe-aci, iar numarul de tel nu e pe listuta. PM i-am pus, dar azi nu a trecut pe-aici. Mai e cineva la care pot sa apelez? Fille du Sud 37 cu Dragonbella J- 20 Toulouse, la ville rose |
Chatonel, daca vrei, sa stii ca eu le am cu franceza, asa ca poate sa imi trimita (si) mie!
38+ cu
simina_kin spune:
AM 2 LINIUTEEE CLAREEESUNT MULTUMIM DOAMNE PT ASA CADOU!!
FAC CINSTE FETELE!! DAU DE BAUT, CEVA DULCE , SI LA FIECARE!!!
Poze
PetraTudor spune:
La Multi Ani tuturor burticilor si mamicilor!
Iar tie, Simina, numai ganduri bune, imi dau seama ca esti in culmea fericirii, cred ca asta e cea mai emotionanta veste pe care o poate primi o femeie!
38+ cu
aris26 spune:
neatza
azi mi-am pus si eu o cafea indoita cu lapte, daca tot e tensiunea mica( bine stiu ca nu prea are legatura, dar...)
Simina dragutza...normal ca ai doua liniutze, ma bucur ca te-ai convins si tu...eu eram sigura dupa primul test. sa ai o sarcina ushoara, fara griji
La Multi Ani fetelor!
ma gandeam ca nu peste mult timp o sa primesc si eu felicitari facute la gradi...cu La multi ani Mami...brrrr....nu imi vine sa cred
37+
poze
AMR 16 de zile
inapreda spune:
Simina, sa fie cu noroc.
Gina 35+
Sper sa ajung cu bine in sapt. 37
bebe Ian Alexandru
Poze
AMR
dyana27 spune:
LA MULTI ANI MAMICILOR !!!!!!! (si celor in devenire, sigur ca si de ele vorbesc)
si un maaaaare LA MULTI ANI mamelor nostre, ca acum incep sa inteleg ce inseamna sa fii mamica si sa apreciez cu adevarat
SIMINA am facut ochisori azi cu gandul direct la tine. m-a intrebat barbati'miu' ce fac, ca decat m-am trezit si m-am postat la calculator, si tot s-a zbenguit pe langa mine pana a vazut si el daca esti graviduta (ca eu sadica am luat paginile la rand, de aseara, ma gandeam ca poate ai facut testul noaptea- te credeam in stare)
iti doresc o sarcina superba, asa cum am avut eu, si ramanem aici alaturi de tine. o sa te bagi in odisee de burtici si la clubul scutecelor cu noi, daaaaa???????
diana 35+ David Gabriel
poze si filmulet 4D bebe mic
sor3lla spune:
La Multi Ani mamicilor si burticilor.... o zi cat mai deosebita va doresc
Simina ma bucur din suflet pt tine... stiu si eu cum e sa revezi din nou acele minunate liniute
In rest...tufetelor eu am plecat incet spre spital.... daca ma opreste inseamna ca am sa nasc azi.... daca nu.... mai vedem
sor3lla 40+ Antonio Gabriel
simina_kin spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dyana27 LA MULTI ANI MAMICILOR !!!!!!! (si celor in devenire, sigur ca si de ele vorbesc) si un maaaaare LA MULTI ANI mamelor nostre, ca acum incep sa inteleg ce inseamna sa fii mamica si sa apreciez cu adevarat SIMINA am facut ochisori azi cu gandul direct la tine. m-a intrebat barbati'miu' ce fac, ca decat m-am trezit si m-am postat la calculator, si tot s-a zbenguit pe langa mine pana a vazut si el daca esti graviduta (ca eu sadica am luat paginile la rand, de aseara, ma gandeam ca poate ai facut testul noaptea- te credeam in stare) iti doresc o sarcina superba, asa cum am avut eu, si ramanem aici alaturi de tine. o sa te bagi in odisee de burtici si la clubul scutecelor cu noi, daaaaa??????? diana 35+ David Gabriel poze si filmulet 4D bebe mic |
de la 7 l-am facut da am mai asteptat putin ca sa va treziti!!!!
Multumesc mult ...binenteles ca raman cu voi!!! dar ma bag si la nov-dec
Doamne, ne gandim ca o sa facem sarbatorile anul asta cu bb mic. Am anuntat deja prin tel familia, nasii
MALA DD SA FIE BINE SA POT DUCE SARCINA SI SA AVEM UNSANATOS!!
Sapt asta ma duc la doctor
Poze