Mamici de Ghiocei Marti-Aprilie 2009(88)
Raspunsuri - Pagina 6
danonique spune:
SHASA si la mine aceasta e ultima sarcina.De fapt dupa ce l-am nascut pe Albert am zis ca ne oprim aici dar DD a avut alte planuri cu noi si ne-a mai dat un bebe.Am ramas insarcinata in urma unui singur raport neprotejat de ziua mea.La inceput nu am fost prea fericita dar acum am impresia ca e cel mai frumos cadou pe care l-am primit vreodata.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 35+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
shasa spune:
Si noi am zis ca ne oprim la bebe 2 dar pana la urma dupa lungi dezbateri am ajuns la concluzia ca ne mai doarim un bebe totusi. Si nu regret nici o clipa ca ne-am hotarat sa fie trei. Ma simt binecuvantata cu 3 sufletele! Si implinita!
Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Petru - 35+
Manuela77 spune:
Shasa, Danonique,
Va admir si sper sa va urmez exemplul. Si eu imi doresc 3 . Oricum nu e usor,sunt convinsa ca bucuriile sunt enorme dar si responsabilitatile pe masura.
Daca mai sunteti prin zona o sa va cer parola de la contul comun...vreau sa o vad si eu pe Luana la baitza.
Manu 35+ Radu
Manuela77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Timi07 Si la noi azi a fost frumos de-aia mi-e ciuda c an-am fost in stare sa merg in oras, sunt atat de rare zilele frumoase incat si sa zboare toul in casa si tot merg la plimbate (in conditii normale). Tu cum te-ai acomodat la clima din Olanda. Eu sunt o inadaptata, nici aici nu-a adaptata si nici la Timisoara nu mai sunt ...., sunt la faza de "intre" care tine cam de multa vreme deja. Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007) Iepurasul ne aduce un bebe |
Timi, eu nu mai bag in seama ploile interminabile deja de mult timp. Cateodata ploua cu saptamanile aproape fara oprire.Ce ma termina insa sunt vanturile...primavara si toamna e groaznic...efectiv simt ca ma dau jos din picioare. Sa nu mai zic ca imi crapa fata pana la sange daca nu ma ung serios cu crema.
Am remarcat de cand sunt aici ca femeile au tenul mult mai degradat/imbatranit ca la noi (bine nici nu sunt ele prea procupate de aspectul exterior si nu cred ca se ingrijesc prea mult) si asta datorita vant+ploaie+toata ziua pe bicicleta.
In ce priveste verile din Tm in ultimi ani sunt cumplite...parca nu mai rezist la asemenea calduri...aici e maxim 25 de grade vara.
La voi cum e? Stati de multi ani in Irlanda?
Manu 35+ Radu
anamariame spune:
Wow, fetelor, nu dormiti la ora asta???Eu tocmai vin de la o petrecere, la care eu nu am dansat deloc, insa bebelina a facut-o non stop in burtica.Si ce de vesti!!!! Monnvas si Gina, felicitari pentru ghiocei! Ayla si Luana, bine-ati venit acasa!!! Simina, te-ai descurcat excelent, tinand cont ca ti-am dat niste explicatii mai mult decat bezmetice!!!Ana-Maria 33+AMR 7 saptamani
Manuela77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui shasa MANUELA Vezi ca ai pm Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Petru - 35+ |
Shasa
Raaluca spune:
Buna dimineata si:
LA MULTI ANI MAMICI, BURTICI SI GHIOCICI!
Felicitari pentru fetele care au schimbat burtica pe ghiocei!
36+Lena
denisamada spune:
LA MULTI ANI MAMICI SI BURTICI!
In afara de cafelutza cu lapte, in dimineata asta va invit si la o farfurie de mucenici! Stiu, i-am facut mai devreme... Azi ii fac si pe cei moldovenesti, doritoarele sunt invitate diseara!
Denisa-Madalina 33+ cu Adela-Marisa
AMR 7 saptamani