Mamici de Ghiocei Marti-Aprilie 2009(88)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenada spune:

Buna seara fetelor, nu am apucat sa citesc din urma ...scuze.... ieri am zis ca revin cu vesti de la echo.... dar nu ma apucat..
Bebelina este OK, are 2,300, insa este asezata destul de .. spre vagin... Azi dimineata am avut niste dureri groaznice de bazin si de spate, m-am prezentat la doctorita iar vestile sunt cam asa: colul foarte scurt, uterul incordat.... asa ca m-a trimis urgent la spital sa fac perfuzii cu gynipral si injectii cu dexametazona pentru plamanii lui bebe.... spera ca macar 10 zile sa mai stam... desi eu avem DPN pe 8 apr.. Zilele uramatoare nu stiu daca o sa apuc sa mai intru pentru ca o sa fiu mai mult la spital, desi teoretic seara vin acasa.
aa si mi-a luat si tensiunea am 8 cu 4,asa ca am descoperit de ce imi era rau zilele trecute.

Daca au mai aparut ghioceii intre timp le urez: sa fie sanatosi norocosi si papaciosi, iar mamicilor sa se bucure de ei.

toate burticile

Carmen 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adirys21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

adirys - eu am o banuiala ca pana miercuri maxim o ai pe Andrada in bratze

apropos de presimtiri de genul asta, la mine s-a dat drumul la pariuri: sotul zice ca nasc pe 20, sora-mea ca sigur nasc duminica viitoare, cumnata-miu zica ca duminica viitoare dar dupa pranz...eu tot ce simt e ca o sa ma apuce noaptea(pe la 3) si o sa nasc dimineataza. l-am si intrebat pe doctor cu sa fac ca pe mine o sa ma apuce noaptea si stiu ca dureaza pana nasc si nu vreau sa-l trezesc aiurea, nici nu s-a mirat saracu, va datzi seama cate nebunii a auzit la viata lui?!

37+
poze

AMR 17 de zile

.

Ce bine ar fi..abia astept. Si s-ar putea sa ai dreptate ca o sa o tin in brate pe fetita..pentru ca toata familia mea crede ca bebe isi asteapta matusica din Grecia ...care ajunge chiar miercuri acasa
Legat de presimtire..si eu presimt..sunt aproape sigura chiar ca o sa ma apuce noaptea..tot pe la 3..asa mi-am imaginat momentul declansarii naterii toata sarcina. Tare sunt curioasa cum o sa fie

39+ Andrada Teona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MITITICA82 spune:

adirys21 pai la mine dopul gelatinos era de marimea unei monede de 10 bani cam maroniu de culoare si era ca un jeleu asa, transparent si grosut cam de 1 -2 cm
37+

http://bd.lilypie.com/MNeep3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmenada

Buna seara fetelor, nu am apucat sa citesc din urma ...scuze.... ieri am zis ca revin cu vesti de la echo.... dar nu ma apucat..
Bebelina este OK, are 2,300, insa este asezata destul de .. spre vagin... Azi dimineata am avut niste dureri groaznice de bazin si de spate, m-am prezentat la doctorita iar vestile sunt cam asa: colul foarte scurt, uterul incordat.... asa ca m-a trimis urgent la spital sa fac perfuzii cu gynipral si injectii cu dexametazona pentru plamanii lui bebe.... spera ca macar 10 zile sa mai stam... desi eu avem DPN pe 8 apr.. Zilele uramatoare nu stiu daca o sa apuc sa mai intru pentru ca o sa fiu mai mult la spital, desi teoretic seara vin acasa.
aa si mi-a luat si tensiunea am 8 cu 4,asa ca am descoperit de ce imi era rau zilele trecute.

Daca au mai aparut ghioceii intre timp le urez: sa fie sanatosi norocosi si papaciosi, iar mamicilor sa se bucure de ei.

toate burticile

Carmen 35+

carmenada, iti tinem pumnii sa fie bine! Incearca sa nu te stresezi.

Fille du Sud 37 cu Dragonbella
J- 20
Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adirys21 spune:

Fetele eu va las..sa fiti cuminti pana dimineata!
ma bag in pat ..ma mai uit la un episod, doua din grey's anatomy.. abia sunt la seria 3 si apoi la nani..sper sa reusesc sa dorm.

39+ Andrada Teona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

carmenada - multa bafta, sa stea cuminte acolo pana o sa fie pregatita sa iasa in lume puternica si sanatoasa

adirys - te invidiez...exact acum am dat o cautare si nu a mai aparut nici un episod nou din grey

ma retrag si eu la citit, azi am avut o zi tare tampita, cu o durere de cap groaznica...vedeam tot felul de puncte si chestiimi-a trecut dar nu complet, dupa amiaza mi-a luat tensiunea cumnata-miu si era cam mica 10 cu 6, demult nu am mai avut asa putin...probabil ca asta a fost cauza. deshi nu imi dau seama cum a scazut in conditiile in care bea atata apa??

37+
poze

AMR 17 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart.apr09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

Simina - scoate-o si pe bebe-shtrumf dupa lista cu gravidutze

37+
poze

AMR 17 de zile

GATA AM SCOS-O

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Ayla ma bucur ca sunteti acasa, acomodare usoara va doresc. Am vrut sa vad pozele noi cu Printesa Luana si imi cerea parola :(

Simina felicitari pt sarcina, sper sa ai una usoara, fara greturi si alte neplaceri.

bebe Calin si bebe Cristian bine ati venit pe lume. Va doresc sa aveti o viata minunata si sa le umpleti parintilor casa si dufletele de fericire.

Uauuu ce de bebelushi sunt deja in gasca, trebe sa ne gandim deja la un nume pt Clubul sctecelor

Eu azi m-am simit tare rau si-am lenevit mai mult. Aveam in plan niste plimbari lungi, sa mai cumparam una alta dar n-am fost in stare. Mai catre seara am mers la o balaceala cu sotul si Soph, noroc ca e bazinul la 5 minute de mers pe jos de noi. Chiar mi-a prins tare bine balaceala, n-am inotat mult decat cateva ture ca se umpluse de lume bazinul si nici nu prea mai eram in stare cupa o noapte de nesomn.... Nu stiu ce mi-a facut mai bine inotul sau faptul ca am vazut-o pe fiica-mea atat de fericita ca am stat mai mult cu ea si eu si tati. (deobicei stam cu randul)

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciresica5 spune:

Mititica, si eu te sfatuiesc sa-l lasi pe bebe sa vina cand vrea el! Daca era vorba de cezariana era altceva, dar asa... nici sa nu te gandesti! Cumnata mea a nascut la Polizu si la fel a patit: i-a provocat nasterea ca pleca dr. in week-end . S-a chinuit foarte tare, cu niste dureri cumplite, iar bebe a primit nota 7, nu se stie de ce. Asa ca...

Inapreda, nu sarbatorim prea tare ca pe mine m-au luat niste dureri de spate care mi-au taiat tot cheful!

37+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin
DAAAAAAAAA...da-i tare greu!!!!...pt prima data , si-am reusit sa adaug si ghioceii si sa scad gravidutele(adik mamicile noi)

Cum ar spune nepotzik mea, a fost greu, dar ai reusit!

Denisa-Madalina 33+ cu Adela-Marisa
AMR 7 saptamani

Mergi la inceput