Mamici de Ghiocei Marti-Aprilie 2009(88)
Raspunsuri - Pagina 4
Manuela77 spune:
Buna seara burtici!
Monvas felicitari! refacere rapida si mult laptic pentru 'micul' ghiocel!
Carmenada Doamne ajuta sa treci cu bine de zilele si saptamanile care au ramas si bebelina sa stea cumintzica pana la termen!
Timi ce super ca ati fost la bazin. Si eu m-am delectat miercuri seara dupa multe saptamani de pauza si mi s-a parut extraordinar. Ma simteam asa de usoara, incredibil...dar eu spre deosebire de tine am exagerat putin cu turele si am platit cu o noapte nedormita, dureri si contractii.
Ayla ce bine ca sunteti in sfarsit acasa. Ma bucur nespus ca Luana e relaxata si doarme in patutzul ei. Ai grija de tine si de tati si asteptam in continuare vesti bune de la voi. Nici eu nu am parola si nu am reusit sa vad pozele cu mica printzesa.
Manu 35+Radu
Timi07 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Manuela77] Timi ce super ca ati fost la bazin. Si eu m-am delectat miercuri seara dupa multe saptamani de pauza si mi s-a parut extraordinar. Ma simteam asa de usoara, incredibil...dar eu spre deosebire de tine am exagerat putin cu turele si am platit cu o noapte nedormita, dureri si contractii. Manu 35+Radu |
Mai,mai, mai ai grija ce faci ca poate inoata Radu catre iesire inainte de vreme.
Eu m-am gasit sa te dojenesc care de 2-3 saptamani tot am zis ca nu mai merg la sala ca tot asa ma pricopseam de fiecare data cu niste contractii de toata frumusetea. Dar gata nu mai merg ca m-am ramolit si nu mai pot, nici la plimbari prea lungi nu mai rezist :(
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
Ilinca_M. spune:
Chatonel, si io-s "frantzuzoaica", poti sa apelezi si la mine.
Felicitari pentru Monnvass si din cate tzin io minte eu l-am cerut prima pe Cristian pentru fata mea, cand voi toate tabaraserati pe biata shasa!!
33Sophia
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M
Manuela77 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Timi07
Mai,mai, mai ai grija ce faci ca poate inoata Radu catre iesire inainte de vreme. Eu m-am gasit sa te dojenesc care de 2-3 saptamani tot am zis ca nu mai merg la sala ca tot asa ma pricopseam de fiecare data cu niste contractii de toata frumusetea. Dar gata nu mai merg ca m-am ramolit si nu mai pot, nici la plimbari prea lungi nu mai rezist :( Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007) Iepurasul ne aduce un bebe |
Offf, sa stii ca ai dreptate. Tu inca mai mergi la sala? Oauuuu
Aici a fost o zi superba azi si am mai umblat sa mai cumparam ultimele maruntzisuri si acum ma simt ca mor...am niste dureri ca la CM, o presiune oribila in vagin si din cand in cand simt ca scap pe mine. Ma gandesc sa sun la spital si sa vad ...sper sa nu fie lichid amnio.
Manu 35+Radu
Kea spune:
Felicitari noilor mamici, Gina si Monnvas! Sa creasca baietii mari, sanatosi si norocosi!
Fetelor, Ionica intreba la capitolul trecut, pe penultima pagina, cum sunt durerile de la contractii. Poate ii raspunde cineva, fata spunea ca are dureri mari.
33+
Timi07 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Manuela77 Offf, sa stii ca ai dreptate. Tu inca mai mergi la sala? Oauuuu Aici a fost o zi superba azi si am mai umblat sa mai cumparam ultimele maruntzisuri si acum ma simt ca mor...am niste dureri ca la CM, o presiune oribila in vagin si din cand in cand simt ca scap pe mine. Ma gandesc sa sun la spital si sa vad ...sper sa nu fie lichid amnio. Manu 35+Radu |
Gata nu mai merg la sala. Mergeam martea la pranz in pauza de masa cam pt 15 minute si faceam exercitii destul de usoare. Imi ia cam 15 minute sa ajung la sala in mos dormal, acum ca merg ca melcul si sa pot s amai fac exercitiile nu ajung sa dechid usa la sala ca trebe sa ma intorc sa ajung la serviciu
Si la noi azi a fost frumos de-aia mi-e ciuda c an-am fost in stare sa merg in oras, sunt atat de rare zilele frumoase incat si sa zboare toul in casa si tot merg la plimbate (in conditii normale).
Tu cum te-ai acomodat la clima din Olanda. Eu sunt o inadaptata, nici aici nu-a adaptata si nici la Timisoara nu mai sunt ...., sunt la faza de "intre" care tine cam de multa vreme deja.
Timi07 spune:
8 MARTIE FERICIT domnisoarelor si doamnelor!!! Sa fiti iubite si rasfatate in fiecare zi.
shasa spune:
E uite ca am revenit si eu dar parca am un feeling ca sunt singurica
MONNVAS felicitari
Sa va traiasca baiatul si sa fie sanatos. Sa va aduca numai bucurii! Iar tie mami muuuult laptic
Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Petru - 35+
shasa spune:
Hai ca va iau pe rand in functie de cum v-am citit si cum imi aduc aminte.
GINA felicitari pt. ghiocel. Sa fie sanatos iar tu mami ai grija sa stai linistita. nu iti mai face ganduri negre cu lapticu' ca pana la urma vine el. Daca apuci sa intri in depresie....este de 10 ori mai greu si atunci chiar ai sanse sa pierzi lapticul. Poate bebe plange ca are colici, poate trebuie sa il ti mai mult la san....poate este mai galagios fiind mai mare si avnd mai multa forta.....sunt multi de poate. Hai fruntea sus! Esti lauza si este normal sa vezi lucrurile si putin mai gri
shasa spune:
MONICAce ma bucur sa te vad pe forum!!!! Ce bucurie sa vad ca esti acasa cu printesa voastra! Imi dau seama ce emotii, sperante si fericire si teama trebuie sa fie acum in sufletul tau. Si ma bucur sa aud ca Alex se lupta sa isi revinaSunt tare bucuroasa pentru voi!
Am vazut si pozici noi.....sa o mananci nu alta. Este asa de micuta si frumoasa. Mi-a placut poza facuta la baita. Da o nota de normalitate dupa ce totul a fost asa de greu, vazand poza cu ea la baita iti dai seama ca de acum au intrat pe un teritoriu al obisnuitului, al normalului.
Inca o data felicitari.