LMA Clopotei de ian-feb 2008 in sarbatoare(197)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Neata si de la mine,

Helene, eu te-am intrebat de matase, pt ca la 12 ani este aniversarea de matase (bine, 12 ani de casnicie; dar eu o 'calculez' intotdeauna perioada de cand suntem impreuna).
Si a propos, mi-ai facut de mucenici.

LauraD, , am ajuns - desi entuziasmul scade pe zi ce trece.
Off, imi pare rau ca te-a tinut 'in priza' mandra Eleni; acum, doar n-ai fi vrut sa stea singura ?!

Am citit si eu aventurile familiei 'peicipecolo'; cui nu i-ar placea?! Mai trebuie sa ai si finante, ca sa pui in practica un astfel de plan.

Cristina, pana la urma, ati tinut-o in patura? Nu i-a fost frig?

(nu pot sa vad pozele - IT-isti idioti )

Azi ii fac 'checking-ul aniversar'; am si niste poze facute, dar n-am mai avut ba(c)terii, la aparat aseara, sa le descarc.

N-am mai 'vazut-o' pe AncaB; ia s-o incerc cu un SMS.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Neata fetelor!

LA MULTI ANI CU SANATATE SI MULTE DORINTE IMPLINITE TUTUROR SARBATORITILOR DIN ZILELE TRECUTE SI DIN CELE CE VOR URMA!!!!!

Nataliaaaaaaaaaa....bine ai revenit...chiar ma intrebam ce e cu voi...printesele mici!

Noi azi facem 1 an si 3 luni! Dam de baut pt cine doreste...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO

Atat mai am pana sa vad luminita de la capatul tunelului......
Eu sunt primul!!!Uite ce mare am crescut!!!

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Sint aici, sint aici!
multumesc ca ati intrebat de noi! Roxana, Ramo, Stancutza si .
am intrat in fiecare zi, am citit tot, dar m-am simtit un pic "out of it" asa ca nu am scris...a fost si o perioada mai grea pt noi, am avut ceva probleme cu burtica lui stafan...acum e bine, sint multumita ca am rezolvat totul din alimentatie si nu a fost nevoie de medicamente.

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

La multi ani tuturor zuzicilor si clopotzelelor!

La multi ani, Vanessa mica din Paris!

La multi ani, AlinaK!

Elena, felicitari pentru aniversare.

Dana, ce ma bucur ca e bine simburerul din burtica si ca a decis sa nu strice aniversarea surorii mai mari. de acum, abia asteptam sa scoatem [majoretele] la inaintare.

Andreea, bem noi in cinstea flacaului!

Mitsu, iti doresc din tot sufletul sa poti face o astfel de calatorie! pfoa! ce mi-as dori si eu...din pacate, al meu sot zici ca s-a lipit de casa de cind il avem pe stefan...he's nesting...hihihi

LauraD, ce matinala e Eleni! Stefan si-a lungit somnul ...de citeva zile nu se trezeste decit pe la 8.30...in conditiile in care se culca cel tirziu la ora 21...

POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristacoman spune:

Neatza fetele.

Vin si eu la cafea.
Azi am garda de mediu in cotrol, am tot pregatit documentele, sper sa nu gaseasca ceva in neregula.

Va pacesc pe toate. Multmim pt. laude.

Rox, da am tinut-o in patura, e o paturica speciala de bebe cu fecee la interior. Dupa ce ne-am terminat plimbara siam luat-o din carucior era calda-calda. Am inveit-o de nu i se mai vedeau decat ochii.

Grati, multa bafta, sanatate, tin pumnii sa iasa totul bine.

Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- 1 + An.

luna a8a
luna a7a
lunaa6a

Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

si noi la cafea!!chiar daca acum o termin da mai beau una ca am nevoieee

veste buna avem ca merge mai bine cu mancarea...,ma rog bine pt noi inseamna dezastru pt voi,dar eu ma linistesc cand vad ca macar accepta cate putin si fara scandal.azi dim de exemplu a baut 60 ml de lapte,si a vrut,nu m-am chinuit sa i dau...dar mai mult nu i-a trebuit,in schimb a vrut un iaurt.ieri iar mi-a mancat cat de cat,sper sa-si revina calumea ca nu-l mai recunosc asa mofturos..
saracutul e tot cu limba afara,sau cu pumnul in gura..iar cand ii dau sa manance deschide gura cu limba sus la maselele ce io iesit,si nici nu pot sa-i bag lingurita in gura..tot sub limba primeste mancarea

elle felicitari pt aniversare!la tot mai multi ani fericiti!
dana sincer eu am avut o presimtire ca o sa nasti ieri..ma bucur ca nu s-a adeverit!
am vazut si eu linku..n-am apucat sa citesc multe..da am ramas tare uimita de curajul si stilul de viata...cu totii ar trebi sa facem asta...in schimb trece viata pe langa noi fara sa ne dam seama de frumusetile ei,si lucrurile simple care ar trebui sa ne hraneasca sufletul!
va vine sa credeti ca m-am taiat tare urat cu capacul de la iaurt???

anca ma bucur ca ati rezolvat-o fara medicamente!intru acum sa-l vad pe stefan ca nu l-am mai vazut de mult!

ah am uitat sa zic ca am admirat poze cu pipe si mami frumusica,si cu minunile lui RoAna,ai niste copii superbi!am mai vazut=o si pe stancuta cu Sofia,ce frumos va sta voua impreuna!cam atat am apucat
ma apuc sa fac ceva mancare
va pup!

Mergi la inceput

Jmoni, ! bine ca accepta Robert mincarica...asa e si stefan, cind ii ies dintii face greva foamei...abia jumate de portie normala papa, si aia cu scandal...
am vazut si eu pozicile voastre, mai acum citeva zile. imi plac tare mult cele de la zapada!

Crista, multa bafta cu garda!

POZE NOI
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Neatza zuzici!
Multumesc fetelor pt urari! Sunteti niste dragute...va rog sa ma scuzati ca nu nominalizez, dar mi-e ca uit pe cineva...
Eu sunt cam aeriana astazi...aseara au venit ai mei la noi, am papat, am baut si am jucat carti pana pe la 1...
Dana ma bucur ca bb a stat cumintel la caldurica si ati putut sa-i sarbatoriti ziua Vanessei asa cum trebuie
Ancutz ma bucur ca ne-ai dat de veste . Un si pt Stefanel!
Mishu iti doresc sa reusesti sa-ti indeplinesti visul!
Elle sorry pt nasul infundat Chiar nu stiu ce ai mai putea lua in afara de apa de mare. Sanatate multa!
LauriciD la 5 dimineata te-a trezit Eleni? Ce fata matinala ai! Pupam Eleni drag!
Cristina bafta cu garda de mediu. Sa scapi repede de ei!

Poze turta
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Neatza si de la noi desi nu e tocmai buna
Am fost cu puiul la control ORL .
Asa cum ma asteptam interventia pentru fren lingual este absolut necesara , cireasa de pe tort ar fi ca s-ar putea sa aibe si ceva polipi .
Acum stau si caut pe unde as putea sa il duc sa-i faca incizia ca cei de la CDT Babes m-au trimis la stat la Budimex si eu acolo nu vreau.
Asa ca dau telefoane pe la Medlife si alte cunostinte

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Neatza si de la noi desi nu e tocmai buna
Am fost cu puiul la control ORL .
Asa cum ma asteptam interventia pentru fren lingual este absolut necesara , cireasa de pe tort ar fi ca s-ar putea sa aibe si ceva polipi .
Acum stau si caut pe unde as putea sa il duc sa-i faca incizia ca cei de la CDT Babes m-au trimis la stat la Budimex si eu acolo nu vreau.
Asa ca dau telefoane pe la Medlife si alte cunostinte

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Offff, din pacate ai avut dreptate cu frenul lingual Hai ca o sa gasesti un dr bun si o sa fie totul bine!

Poze turta
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput