LMA Clopotei de ian-feb 2008 in sarbatoare(197)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Lala, vad ca din pacate s-a adeverit problema cu frenul lingual. DD sa scapati repede de intetrventie!

Gratiela, nu mai stiu exact, dar parca tu mergeai in concedii la Eforie Nord...imi poti da niste detalii legate de locul in care v-ati cazat? merci mult!

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

lala off imi pare rau ca s-a adeverit treaba cu frenul si trebuie sa faceti incizia. tin pumnii sa gasesti un doctor bun si priceput. iar cu polipii .. iarasi off .. ai mei m-au operat cand aveam 6 ani .. iar o prietena de-a mea si-a operat baietelul la 11 luni .. tin pumnii sa iasa bine toate!

anca cum adica te-ai simtit out of it ... imi pare bine ca s-a dres la burtic stefanutzul.

jelimoni ma bucur ca si-a mai revenit robski cu papica.

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 9+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Neata!
O cafea pica mereu bine, dar bauta cu voi e si mai buna.

LalaD,
sper sa gasesti un medic bun pentru interventie si sa nu fie cazul de polipi....ar fi prea mult!

Danonique,
atata m-am gandit ieri la voi ca azi noapte v-am visat! Cica venisem la Paris sa stau eu cu copii cand vei naste tu... si ai nascut dar surprise.. nu era un baietel ci o fetita!!! Si eu nu stiam cum sa ii spun proaspatului tatic?! Dar dl sot al tau,un gentleman adevarat a exclamat: "-Inca o duduie!!! Ce frumos!!! Am trei!!!! Si un baiat! Nu e rau deloc!!!!!" Mie nu imi venea sa cred!!! Ca dl tati al lui Benji ar vrea un al doilea daca ar exista garantie ca e tot baiat, nu stie ce sa faca cu o fata! Erati bine, era o primavara frumoasa cu flori in aer si toata lumea era fericita. Cand am realizat ce am visat ma chinuia intrebarea "oare la cate saptamani a nascut?" Sper sa fi fost in vis si sa fie si aevea macar sapt 37+! Multi pupici!
Ce ti-e si cu visele: ieri ati scris despre calatorii si eu ma visez la Paris intr-o primavara splendida! Cu dl sot am dezbatut de curand tema bb2 si rezulta ca se vrea numai daca e tot baiat!!! Si ce a pus cap la cap creierul meu!!!!

M-as plimba si eu dand ocol pamantului cu Benji dar mi-ar fi imposibil!!! Eu as cara o cohorta de campere dupa mine sa am tot ce imi trebuie, unul baie, unul bucatarie, unul camera de joaca pentru Benji,unul laborator foto.... caravana. cred ca acei copii sunt cei mai fericiti. Parintii mereu aproape si lumea le apartine! Vor fi anii cei mai frumosi pentru ei daca vor ajunge intr-un an doi sa renmunte la viata nomada revenind la normal....

Acuma va invit sa va dati cu parerea pe blogu nost la ultimul post!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Elle, nu stiu exact sa explic...pur si simplu nu am putut sa ma mobilizez si sa scriu...de cite ori incepeam un mesaj mi se parea ca il scriu degeaba, doar ca sa ma aflu in treaba, si il stergeam...a fost ciudat...bine ca mi-a trecut......dupa cum se vede umplu paginile pe aici...

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Anca.b,
si eu am trecut printr-o faza din asta saptamana trecuta si pe forum si pe blog! Bine ca trece!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Buna dimineata!Vin si eu la o cafeluta!Vreau sa va multumesc tuturor ptr urarile adresate Vanessei.GRATIELA si multa sanatate mamei tale.Tinem pumnii ca operatia sa se desfasoare fara complicatii si recuperarea sa fie foarte rapida.LAURA IELLENUTALAURADsi sper sa aveti dreptate si sa mai stea bebe in burtica inca o saptamana.ELLENUTA ieri nu te-am felicitat ptr aniversare.Scuze!

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 35+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Multumesc fetelor , sunteti tare dragute
Momentan sunt un pic ofticata, sper sa imi treaca repede

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

ANCA .Ma bucur ca ai revenit.MONI bine ca si-a revenit puiutul cu mancarea ca stiu si eu cat de frustrant este sa iti vezi copilul ca nu deschide deloc gurita si sufera.Si la noi se intampla asa de fiecare data cand ies dintisorii.CESKA m-ai facut sa rad cu visul tau.Sa stii ca daca ar fi fetita nu ar trebui sa mai alegem numele ptr ca l-am ales din prima luna de sarcina dar ar fi pacat de hainutele frumoase pe care le-am cumparat si carora le-am taiat etichetele asa ca nu le mai pot schimba.La noi sotul adora fetitele si nu ar fi nici o problema daca ar mai veni inca una.Important este sa fie sanatos copilul!Eu pariez cu tine ca daca s-ar intampla sa aveti o fetita sotul tau ar adora-o si ar iubi-o poate chiar mai mult decat ar fi putut iubi un baiat.Fetele ii fac pe tatici sa se topeasca de dragul lor.LALA imi pare rau ca s-a adeverit temerea ta si ca trebuie sa ii faceti puiutului operatia.Cu siguranta vei gasi cel mai bun dr.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 35+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Ancab , ce bine c=ai aparut (pana sa dau eu SMS-ul .. nebunie mare pe-aici )

Cunosc sentimentul de a "nu-ti gasi locul"..

Cristina , bafta, sa iesi bine la controlul garzii!

LalaD, off - poate nu-i asa o pb mare, dar mie mi s-a facut pielea de gaine numai la gandul de spital.
Ma rog sa fie bine si sa nu sufere puiul prea tare (cel putin, in privinta polipilor - poate s-or mai fi modernizat si ei si n-o mai face pe viu )

Am admirat minunile Ro Anei; tare dulci!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Salutare, zuzici
LalaD, imi pare rau ca trebuie intervenit la limbuta lui pletosel, dar ai sa vezi ca nu doare deloc! Mai nasol e cu polipii....dar ce: el are probleme cu nasucul sau cum de te-ai gandit sa mergi la ctrl?
Poate vorbesc prostii, dar parca nu am mai citit de clopotei bolnaviori? Doamne ajuta sa fie asa!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor

Mergi la inceput