LMA Clopotei de ian-feb 2008 in sarbatoare(197)
Raspunsuri - Pagina 7
cristacoman spune:
Si sa nu uit, La multi ani, Elle!!! pt. frumoasa aniversare. La cat mai multe.

Noi, pe 12 martie, implinim 8 ani.
Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- 1 + An.
luna a8a
luna a7a
lunaa6a
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a
Eliza spune:
La multi ani! Vanessa sa cresti mare si sanatoasa alaturi de parintii si fratiorii tai.
La multi ani! mamici de clopotei frumosi.
Eliza 
Emma(19.02.2008)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=807e61a27cadc9117f3e64&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aproape un an cu Emma...
Povestea nasterii
Laura Ioana spune:
Kalosalina
sa fii fericita alaturi de cei dragi!
Vanessa
sa cresti mare, sanatoasa, frumoasa si sa-i bucuri pe ai tai parinti!
Elle
la cat mai multe aniversari impreuna cu sotul!
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor
danonique spune:
MIUTZA
ELIZA
LAURA IOANA
Sunt fericita ca a trecut si ziua de azi fara sa nasc.Nu se prea potrivea ptr un baietel sa fie nascut pe 8 martie.Vanessa a primit cateva papusi cu niste accesorii foarte mici.Sunt ptr fetite mult mai mari si cred ca maine voi arunca toate obiectele care pot fi inghitite.Mi-e frica sa nu incapa din greseala pe mana lui Albert si sa le inghita.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
35+
http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
Laura Ioana spune:
Dana
ti-am spus eu (si nu numai eu
) ca nu vei naste decat dupa 8 martie? Ce ma bucur ca am avut dreptate
De acum asteptam cu sufletul la gura sa ne dai de veste pe cand se hotaraste nazdravanul din burtica sa vina!
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor
grati.ela spune:
fetelor intru tarziu...sunt tare morcovita...maine la 8 dimineata mami a mea intra in operatie (proteza totala de genunchi). Doamne ajuta sa iasa treaba bine!
Danutz si eu am pupacit-o pe Vanesuca pe la pag.3![]()
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
Mitsu-bishu spune:
Hi there!
Nu mai stiu ce voiam sa va zic, sunt cu totul si cu totul bulversata de site-ul acela, peicipecolo... Nu am cuvinte, sunt coplesita, nu mai am aer! Este exact ideea mea, de mult m-am gandit sa merg cu Conrad prin lume sa ii arat animalele in mediul lor natural, sa puna mana pe un elefant si sa faca baie la copca in Finlanda.. Si vad ca se poateee! De acum incolo cam asta o sa devina scopul meu, sa strang banuti sa plecam in jurul lumii! Yuppyyyyy!
Va pup!
Lavi,
de baby Conrad
Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">Clipeli
NOU!
Ellenuta spune:
neataa
poftiti la
si ceiut cald cu miere si lamaie!!
pe mine ma chinuie rau nasul asta .. deja mi-am facut rani la nas
.. chiar nu stiu ce sa mai imi pun sa mi se desfunde .. asa o stare de disconfort imi da de nu va puteti imagina ..
cristina mai ce domnisoara eleganta aveti voi acolo. tare frumoasa e. imi place mult in poza cu baietelul care o pupa .. ma bucur ca ati petrecut frumos ieri! si multumesc de urari!
ana vai ce frumoasa e ioana .. ce ochisori are!!! pe andrei nu pot sa-l vad bine dar pare un cavaler in toata regula. mai vrem pozute cu frumosii tai!
lala ai dreptate cu misunatoarele astea .. eu cred ca as innebuni sa vad serpi sau lup de desert pe langa eva ... brr .. dar recunosc ca mi-ar placea o calatorie in jurul lumii ..
laurici
ici multi!
danutza nu ti-am spus eu ca prinzi cel putin 37. stai cumintica in patut si o sa fie bine!
poze de la party .. asteptam.
gratiela tin pumnii pentru mami tau sa iasa cu bine din operatie si sa fie bine! 
mitsu sau poti sa-ti gasesti sponsori .. familia asta am vazut care are cativa sponsori. altfel iti dai seama cat i-ar fi costat .. si cu 3 copii ..
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
9+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2
laura_dimitris spune:
Buna dimineataaa !!!!

cafeluta caaaalda! eu stiu ca am nevoie de asa ceva caci eleni s-a trezit la 5 dimineata si nu a mai fost chip sa o adorm la loc. Ne-am jucat, cred ca a trezit si vecinii caci arunca pe jos masinutele din fier ale lui frate-sau, i-am dat sa manance si nici la ora asta nu a reusit mama sa o adoarma....
. E fantastica fata asta... ce bine seamana cu ma-sa
... doarme seara de la 8 iar toata ziua nu prinde mai decat maxim 2 ore de somn in doua reprize de o ora...
In fine, am lipsit cateva zile din motive de munca "pe teren" si munca acasica.
O calda imbratisare pentru cretulina scumpa !!!
Salut revenire lui lala20 pe forum! M-am gandit la tine si la bia ta... ma rog sa va mearga bine si domnul sa se schimbe in bine, sa devina ceea ce tu iti doresti pentru tine si pentru fetita voastra !!! scrie-ne ce mai faceti. arata-ne poze cu biencutza frumoasa!
ALINA 

VANESSA 

LA MULTI ANI FERICITI SI SANATOSI !!!!
Am vazut si cateva poze
pipetzica este pur si simplu su-per-ba 

!!!! nici nu ar avea cum sa fie altfel cata vreme si mama ei arata bestial ( de tata nu zic nimic doar penntru ca nu se cade sa-l laud eu ...
)
ro-ana - ai niste copii minunati!!! Imi place la nebunie cojocelul fetitei dar m-am emotionat privind cele doua fotografii in care fratiorul mai mare o pupa cu atata dragoste pe surioara lui...
cristacoman -
ce fete frumoase am vazut eu in fotografii...
mami ai fost superba ca nasica iar antonia este o dulceata de fetita !
laura pe ea de ploiesteanca frumoasa!!!
Danutule, mai, vezi ca eu de mult am "prezis" ca vei naste dupa 37 de saptamani!!! Stai cuminte in pat si nu-mi rasturna prezicerea
In week-en-ul acesta nu prea am avut timp sa deschid calculatorul si de cate ori vorbeam cu sora-mea la telefon o intrebam daca a nascut danonique...
si astept poze de la party-ul lui vanessa!!!
ma rog pentru mama lui grati. Sa dea Domnul sa fie totul bine si operatia sa fie o reusita !!!
Elle spun si eu cu drag si din suflet LA MULTI ANI pentru aniversare dar te si intreb despre ce aniversare este vorba ca nu a retinut neuronul meu obosit...
Ce face evita mea frumoasa? Dar samburelul din burtica?! 
Roxanici, ce mai faci? Ai ajuns la birou ?
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
Ellenuta spune:
laurici mi-a fost dor de tine, sa stii .. dar ai lipsit motivat. imi pare rau ca eleni a fost asa matinala .. si pe eva o mai apuca din astea cateodata .. de-mi vine sa
.. nah .. n-avem ce le face ..
cat despre aniversare .. e vorba de 12 ani de cand m-am "legat" la cap cu sotu' .. ![]()
samburelul e bine, mie mi-a fost cam nashpa .. cu greturi, oboseala .. din astea .. sper sa ma lase cat de curand ca nu mai pot ..
pupici multi!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
9+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2