Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(20)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubu73

Ramsan, spune-mi te rog ai avut si dureri de mijloc, eu una nu mai pot, nu stiu pe ce parte sa stau.

Anadomnica, si eu trec prin astfel de stari de nu ma mai ia somnul, mai ales ca am si dureri.

Chiar nu am avut dureri de mijloc. Oricum daca acestea apar, poti lua No-Spa care le mai calmeaza (se poate lua No Spa pentru orice crampe abdominale).
In legatura cu insomniile, ai mare grija ca din maxima bucurie poti da in super-depresie pe fondul oboselii crunte. Adreseaza-te unui medic homeopat (sau naturist) care sa iti evalueze starea si sa iti recomande niste remedii permise in sarcina. Alte recomandari, masaj, muzica linistitoare, rugaciunea de seara, ceiut cald sau o cana de lapte... vezi tu ce ti se potriveste...

Ramona

Bebita din burtica 10

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Danuta si Raluca, merci mult de pontul cu hainutele. Eu stau langa Plaza si au TinaR si aici, o sa ma duc dupa-amiaza sa vad daca gasesc si eu. La Miniprix nu cred ca ma duc, pentru ca nu am rabdare sa caut printre atatea haine.
Ellenuta si Doro, m-ati terminat cu Adam si Eva! Sunteti haioase rau!
Ramsan, ma bucur ca totul a fost perfect la eco!
Ellenuta, de ce nu incerci sa-ti pui apa de mare in nas? Stiu ca nu prea ajuta, dar poate macar un pic de tot sa te simti mai bine!
Eu sunt tare speriata sa nu luam raceala de la sot. Lui tot nu i-a trecut, tuseste rau de tot. O sa cumpar azi oscilococcinum si o sa iau si eu si Andrei preventiv, poate scapam.
Danangie, daca ai greturi, gandeste-te ca bebe e bine si creste!
Bubu, in primele saptamani e normal sa doara burtica, important e sa nu fie dureri mari de tot!
Danuta, si la mine au revenit greturile. Nici nu stiu ce sa mai cred, tot astept sa ma simt si eu bine, dar vad ca nici gand de asa ceva. Cel mai mult ma deranjeaza ca mananc enorm de multe dulciuri, dar e singurul mod de a ma simti mai bine. Sper sa se formeze odata placenta aia, ca stiu ca atunci scapam si de raul asta.
Monica, pai parca iti iesisera bine analizele alea. Unde le-ai mai repetat? Mai, astia nu sunt normali la cap? Chiar nu putem sa ne bazam si noi pe niste rezultate? Trebuie sa le repetam in toate locurile posibile si eventual sa facem asa, o medie? Vai ce m-am enervat!!!!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 12+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

monica off .. imi pare rau de analize ca au iesit prost .. dar parca le-ai repetat si iesisera bine, nu? daca e musai sa faci clexane, fa-le .. totul e spre binele puiutului tau.

cristina am incercat si apa de mare .. nu merge .. diseara fac inhalatii .. apa fierbinte cu sare grunjoasa si ceai de musetel .. sa vedem daca da rezultate .. he he .. si eu ma amuz cand ma gandesc ce fata ar face ai mei .. bine, iti dai seama ca nu i-as pune numele adam .. vorba lui doro ... ar fi ca nuca in perete ..

sabella desi am bantuit ieri toata ziua pe net ca am fost la job .. am uitat sa-ti urez la multi ani .. so La multi ani, sa fii sanatoasa si fericita si sa vina bebicu sanatos pe lume, sa va bucurati de el!

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 9+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2

Mergi la inceput

Referitor la celulele stem, eu am recoltat la Andrei si o sa o fac si acum. Nu stiu daca e bine sau rau, dar decat sa regret vreodata ca nu am facut-o, mai bine o fac si gata! Sincer, nu am citit prea multe despre asta. M-a luat si pe mine valul!
Adimercedes, am auzit si eu ca in alte tari le poti dona daca nu vrei sa le pastrezi, dar aici nu am auzit de asa ceva. Se recolteaza doar pe bani!
Mie mi s-a luat o piatra de pe inima! Astazi l-am anuntat pe director de sarcina, care a reactionat foarte bine. Mi-a zis ca trebuie sa-i multumesc celui de sus pentru ce mi-a dat, si sa nu imi fac probleme cu serviciul, pentru ca el imi pastreaza locul si pana vin eu o sa angajeze pe altcineva pe perioada determinata. Mi-a zis ca eu nu sunt un om pe care un anagajator sa vrea sa-l dea afara! Acum sper sa nu fi facut misto de mine!

POZE

Mergi la inceput

Ellenuta, eu la sarcina trecuta recunosc sincer ca mi-am pus picaturi olinth pentru copii. Eu chiar nu suport sa am nasul infundat. Imi puneam doar un pic de tot, atunci cand chiar nu mai puteam.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

cris, elle, le refacusem la Bals unde mi-au facut tot mai putin proteina S. Si exact asta mi-a iesit prost si la Fundeni si la Synevo. Proteina C mi-a iesit bine peste tot, adica in limite si oricum cica e normal in sarcina sa scada. Asa mi-au zis si dra mea si Tutunaru. Dra mea e sceptica in privinta clexane-ului. Adica nu prea mi l-ar da pana nu e ea sigura ca trebuie. Si sincer asta imi place la ea.

POZNICI CU NOI
POZICI CU BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 12+
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Off, Monica, chiar nu stiu ce sfat sa iti dau! Din pacate nu toti medicii stiu cum sa urmareasca o sarcina cu probleme din astea. Ziceai tu ca stii un hematolog bun la Fundeni. Sper sa te poata ajuta sa iei decizia cea mai buna!
Vroiam sa te intreb, cam cat ai dat tu pe analizele astea? Ma bate gandul sa le fac si eu. Doctorita la merg acum mi-a zis ca asta ar putea sa fie o cauza pentru care a murit celalalt bebe al meu. Si ca nu exista sa fi murit fara nici o cauza, cum mi s-a spus mie. Mie mi-au iesit bune acum trei ani, dar ma gandesc ca daca nu le-am facut atunci pe toate?

POZE

Mergi la inceput

Of, Cris, tre sa ma duc la tipa asta la Fundeni cu ele sa vedem ce zice...
Cat despre ce a fost la bebe al tau, probabil ca a fost ceva de genul. La mine mi-au spus clar ca e ceva de coagulare pe motiv ca a avut acele noduri pe cordon pe langa celelalte probleme... n-ar fi rau sa le faci. Ideea este ca e destul de complicata treaba. Adica, ce mi-a zis doc acum la tel ca astea oricum scad in sarcina dar e imp de vazut de ex dc la proteina s mi-a facut PS totala sau libera ????? Ca cica daca e una din ele nu e bai si nu tre sa fac tratament... ma doare capul deja. E important sa ai un hematolog sa stie ce si cum.

POZNICI CU NOI
POZICI CU BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 12+
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Ellenuta iti multumesc, sigur esti prima pe anul asta, pt ca ziua mea e tocmai in octombrie

era vorba de Sabella

ursuletzul nostru

13+

nunta

9 luni

Mergi la inceput

Si apropos, cu tensiunea cum stateai atunci la bebe 1 cand s-a intamplat? La ce spital ai nascut? Asta daca nu te superi ca intreb.

POZNICI CU NOI
POZICI CU BEBE

Monica 12+
O noua viata

Mergi la inceput