Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(20)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Nu am luat metoclopramid deca de vreo 3 ori cand am mers cu autocarul in concediu, in rest incerc sa ma descurc fara, insa mi-e tare greu. Despre ceaiul de ghimbir stiti ceva? A incercat cineva? Oare functinoeaza?

Si inca o chestie, oare toate treceti prin stari ca ale mele: am momente cand ma gandesc daca mai este bb la locul lui, daca o fi in regula, etc.....ce sa fac? Sun paranoia sau e ceva normal? Cate eco se pot face in sarcina fara sa dauneze?

10+
Da Doamne sa ne nastem sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

A...fetelor...

Vroiam sa va spun ca am cumparat ieri 3 bluzite de primavara- vara de la TinaR din Carfour-Orhideea Grozavesti.

F f dragute (un materia f vaporos): una verzulie, ana albastra si una maron. Le-am lua cu maneca trei sferturi...ca oricum la cat sunt eu de friguroasa....si la cat e materialul de flu flu...merg si in august:)

Nu sunt special de gravide dar modelule avantajos rau.
Ideea e ca era mult reduse...de la 99,9 RON la 29,9 RON ai de aceea mi-am si luat 3...ca merita cu siguranta banii.

Vroiam sa va zic si voua. De asemenea, daca gasiti hainute de gravide sau care se preteaza la gravide,...dati si voi de stire.

Va pup

Dana 12+

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

neata fetele

revin si eu dupa weekend, ca de acasa imi e imposibil sa intru din motive de copil gelos.

am fost si noi la cumparaturi sambata ca am constatat ca ma cam strang pantalonii. am zis ca inainte de alte magazine sa incerc la miniprix-ul din Otopeni. gasit pantaloni graviduta, am luat 2 perechi, o pereche de blugi de la next, si inca unii f f frumosi de la maternity nu mai stiu cum. am mai luat si o bluzita f frumusica pt burtica si o hainuta de primavara Etam, asta nu e special de graviduta, dar acum pana in vara merge super datorita croielii. totul 150 de lei. am facut o super afacere spun eu. problema acolo e ca tr sa ai rabdare sa te uiti ca nu sunt puse undeva anume hainutele ci sunt cam amestecate. oricum a mers destul de usor ca ma uitam sa aiba parte elastica sus si am identificat repede pantalonii de gravi in felul asta.

Lutoniana te intrebai in capitolul trecut daca poate fi de rau cu scazutul kg-lor, stai linistita, eu in sarcina cu adina am slabit 6 kg in primele 4 luni si bblina era super ok, se dezvlta normal.

Apropo lucreaza vreuna dintre voi in HR ca am si eu o intrebare.

o zi frumoasa sa aveti

Raluca 9+ si www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

doro ha ha ha .. cand i-am ales numele evei, parintii mei au fost tare suparati .. ce nume e asta, bla bla .. hrr-marrr .. in fine, nu le-a placut .. acum, am zis ca daca o sa fie baiat, sa le spunem ca o sa-l cheme Adam .. cred ca vor lesina ...

off .. e greu cu alesul numelui .. eu ma gandesc mai mult la nume de baiat, imi plac mai multe Matei, David, Andrei, Filip, Albert .. si mai sunt cateva .. iar de fetite .. hmm .. prefer sa nu ma gandesc ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 9+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Buna dimineata dragelor!

Sa fiti iubite si respectate va doresc

Stiti ca vineri aveam un nod in gat ca firma la care lucrez eu are mari probleme si eu inca nu anuntasem la HR ca sunt . Astazo dimineata a fost prmul lucru pe care l-am facut, sa ii anunt si sa le dau si adeverinta aferenta. Macar acum stiu ca sunt oarecum asigurata de eventuale disponibilizari.

In alta ordine de idei, am fost vineri la control echo si bebita e bine, creste in grafic 9 sapt. si 4 zile, 255 mm, 169 bpm. Era cam prea cuminte, cred ca dormea (initial eu m-am speriat ca nu il vedeam miscand, dar ulterior i-am auzit inimioara si m-am linistit). Are deja manute si piciorutze mici mici de tot. Scurgerile maronii nu se site ce anume au fost, acum placenta e in formare (anterioara pe corp si destul de sus plasata), fara pb.
Pe 30, intr-o luni, merg la masurarea pliului nucal. Sper sa fie totul ok si atunci.

Va pup.

Ramona

Bebita din burtica 9+

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

Buna dimineata fetelor!
Pentru ziua de ieri va doresc si eu la toate :
La multi ani!!! si un buchet de flori

adimercedes - chiar tre' sa-ti dau un miel. Vii la Iasi? Il papam de pasti impreuna !
alex25 am si eu aceleasi stari si aceleasi nelinisti. Ma gandesc ca sunt normale. Eu am o prietena o dr. care are ecograf la cabinet si ma gandeam sa ma mut la ea zilnic sa-mi fac singura eco sa vad daca o fi totul bine... ... deh, paranoia. Alte zile sunt foaaaaaaaarte linistita si zic: daca mie mi-e rau, lu' bb sigur ii e bine, si vorbesc cu el. Na, si acum ajuta cred eu si rugaciunea, nadejdea la Maica Domnului ca ne va proteja si totul va fi bine. Eu chiar port permanent in jurul burticii un snur atins de Braul Maicii Domnului si asta ma mai linisteste cand vin spaimele. Pup

Doamne ajuta!
6+
Mami si tati te iubesc si te asteapta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramsan

Buna dimineata dragelor!

Sa fiti iubite si respectate va doresc

Stiti ca vineri aveam un nod in gat ca firma la care lucrez eu are mari probleme si eu inca nu anuntasem la HR ca sunt . Astazo dimineata a fost prmul lucru pe care l-am facut, sa ii anunt si sa le dau si adeverinta aferenta. Macar acum stiu ca sunt oarecum asigurata de eventuale disponibilizari.

In alta ordine de idei, am fost vineri la control echo si bebita e bine, creste in grafic 9 sapt. si 4 zile, 255 mm, 169 bpm. Era cam prea cuminte, cred ca dormea (initial eu m-am speriat ca nu il vedeam miscand, dar ulterior i-am auzit inimioara si m-am linistit). Are deja manute si piciorutze mici mici de tot. Scurgerile maronii nu se site ce anume au fost, acum placenta e in formare (anterioara pe corp si destul de sus plasata), fara pb.
Pe 30, intr-o luni, merg la masurarea pliului nucal. Sper sa fie totul ok si atunci.

Va pup.

Ramona

Bebita din burtica 9+

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

ma bucur de vestile bune de la eco!!

cat despre datul afara .. exista posibilitatea ca angajatorul sa dea afara o femeie insarcinata chiar daca a anuntat in cazul in care are loc o restructurare judiciara sau firma da faliment.

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 9+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu73 spune:

Ramsan, spune-mi te rog ai avut si dureri de mijloc, eu una nu mai pot, nu stiu pe ce parte sa stau.

Anadomnica, si eu trec prin astfel de stari de nu ma mai ia somnul, mai ales ca am si dureri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

ramsan, ma bucur ca s-a rezolvat intr-un fel.

Eu am fost astazi sa-mi fac DT in urma ecografiei de sambata. M-am cam nervozat pe acolo ca dra uitase sa-mi scrie CRL_ul pe foaia de eco si n-au vrut sa-mi faca, pana la urma mi-au facut sub semnatura mea pt ca evident stiam cat are. Am profitat de ocazie si mi-am luat si rezultatul de la analizele de coagulare care evident au iesit nu prost ci mai prost chiar decat la Fundeni. Drept urmare Clexane scrie pe mine Asta este, bebe sa fie bine. Dra in schimb nu s-a ambalat f tare. Mi-a zis sa m aduc cu ele in botic la hematoloaga mea de la Fundeni si sa-i arat. SA o intreb ce fel de analize mi-a facut ea acolo (dc proteina s libera sau totala) ca oricum astea cica scad in sarcina si nu e chiar grav ce am eu acolo. Si sa vedem dupa aia incotro o luam. Ea e o draguta si cred ca tot spera sa ma scape de injectii si plus ca nu vrea sa mi le faca aiurea si o inteleg.

Aseara discutam cu al meu sot si despre nume la fata ne-am pus de acord amandoi (mai ales ca el e convins ca e fetita) dar la baiat... e grav . La cat de zgubilitic era sambata la eco am zis ca-i pun DEnis (evident pericol public) initial nu i-a placut si dupa ce i-am propus Eric a fost de acord cu Denis . Oricum mai vedem pana la final. Ma oftic pt ca oricum el se duce sa-l declare si tot ce ii convine lui va pune.

POZNICI CU NOI
POZICI CU BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 12+
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Buna dimineatza si de la malul marii!

LA MULTI ANI din nou si din partea mea, tuturor fetelor de aici precum si femeilor dragi si viata lor, si un suplimentar pentru Sabella!

Apropo de celulele stem...si eu vreau sa fac recoltarea....si chiar daca este asa cum zicea cineva (iar imi cer scuze ca nu am retinut cine), ca sunt sanse mari sa nu fie compatibile, de ce sa nu pot ajuta macar pe altcineva?? ca poate imi va veni si mie randul, Doamne Fereste, si Cel de Sus nu doarme, si mi se va intoarce binele....

Chiar ieri discutam cu o prietena despre niste cunostinte care au aflat ca are copilul lor leucemie , si nu recoltasera celule, iar o alta cunostinta le-a oferit pe ale ei....acum ramane sa vada daca sunt si compatibili, Doamne Ajuta.....

O saptamana usoara va doresc, fara greturi sau alte probleme

ursuletzul nostru

13+

nunta

9 luni

Mergi la inceput