Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(20)
Raspunsuri - Pagina 20
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anadomnica lutoniana - eu de constipatie am scapat cu biscuiti cu ovaz din Moldova - sunt super buni. Si daca pap dimineata 3-4 biscuiti cu ceai sau lapte si mai pap sin 2-3 fructe am terminat toate problemele cu constipatia. In legatura cu branzeturile: eu stiam ca in comert sunt doar o mica, mica parte de branzeturi fabricate din lapte nepasteorizat, si alea de obicei soiuri frantuzesti. Despre mozarela, si soiurile italiene eu stiu ca toate se fac cu lapte pasteorizat. Oricum, ma gandesc ca se avertizeaza doar in cazul in care nu e pasteorizat, iar daca este se sare peste ca majoritatea sunt. Doamne ajuta! 6+Mami si tati te iubesc si te asteapta! |
EEEEE la mine nu tine, pot sa fac niste combinatii ucigase de lapte cu suc de rosii cu pere si kiwi ca nu mi se intampla nimic. Sngura care are un mic efect .....ramane cafeaua.
Da, si mie mi-a spus moasa sa nu mananc branzeturi cu mucegai deci se confirma ce spui.
Multumesc

Cea mai fericita
13+
Danuta1979 spune:
Multumesc fetelor
Acum...de ex. pt Iosup...clinica Fortis are website ceva..? Sau nr. de tel.
Ce tip de eco face iosup si cam cat costa, aveti idee?
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1
luhtien spune:
| citat din mesajul lui Raluca_u neata fetelor eu as bea un suc de portocale, dar iind la birou o sa ma multumesc sa mananc portocale. bun venit burticilor noi, sper sa avem o calatorie frumoasa impreuna. luhtien, eu pe langa salariul fix am si un bonus lunar care reprezinta 25% din salariu. ai idee ce impozite sunt pt acest bonus? vreau sa aflu venitul meu lunar brut si stiu doar pt salariu pt bonus habar nu am. merci mult daca ma poti ajuta. o zi frumoasa va doresc. Raluca 12+ si www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006) Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe. |
:) Daca bonusul e trecut pe fluturasul de salariu sau pe cartea de munca o sa poti beneficia de pe urma lui.
Insa cu calculele, nu te pot ajuta. Ar fi mai bine daca ai intreba un contabil.
HR nu este egal salarizare!
Nimeni nu te-a intrebat daca vrei sa te nasti.
Despre plecarea ta, tot altii vor decide.
Insa timpul dintre este in mainile tale. Nu-l irosi!
monica_dicut spune:
Danuta, numarul lui Iosup la Fortis este 0724 46 46 46. Iti raspunde asistenta pt programari. Sfatul meu este sa ii spui problema si sa o rogi daca are o programare cat mai curand. Mie Iosup mi s-a parut dragut si chiar sufletist, la fel si asistenta. Din cate stiu eu pt programari poti suna luni miercuri si vineri dar incearca si azi ca poate cine stie.
LE: O eco morfo de trim I costa anul trecut 300 ron, acum parca am inteles ca e 350. Este 2d cu 3d si 4d alternativ. Au eco super performante. El sta si iti explica si iti raspunde la intrebari. Incearca. Daca nu reusesti iti dau eu programarea mea de vineri la ora 9 ca la tine e mai important.
POZNICI CU NOI
POZICI CU BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
12+
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
luhtien spune:
| citat din mesajul lui alex25 In concluzie, nu mai inteleg nimic. Deci pe perioada de 126 zile de pre si post natal e 85% din brut si apoi, pana la 2 ani 85% din media veniturilor nete pe ultimele 12 luni....?? ![]() Chiar si la medicalul normal cum se calculeaza? Hai ca deja sunt in ceata rau de tot! ![]() 10+ Da Doamne sa ne nastem sanatosi |
MEdicalul normal se calculeaza in functie de codul de pe formularul de concediu.
daca e urgenta medicala e 100%, daca e boala obisnuita 85 %, ....
sunt coduri cu 75 %, cu 60% ... in functie de natura bolii.
Eu stiu ca tot ce nu e dovedibil cu acte (carte de munca, fluturas de salariu) nu intra la calcul.
Pe mine nu ma prea afecteaza, eu am salariu fix, fara prime, bonusuri, 13 salariu, alte alea...ca doar lucrez la privat, nu?

Stau pe metereze ca soldatul, mai bag 1-2 zile de CO cand crap de diverse (ba o raceala, ba o durere de ovare-desi doctoritza mea sustine ca nu au cum sa ma doara!!!
, ba palpitatii de nu ma pot ridica din pat...) ca sa nu imi stric media venitului.Ata ete.
Din pacate traim in Romanica, si nu prea mai am acum cum sa schimb asta!
kiki_cri spune:
Buna fetelor!
Imi pare rau ca nu reusesc si eu ca intru mai des sa dicut si eu cu voi...e nebunie mare la noi la birou
...
Danutasi eu cred ca ar mai trebui sa ceri o parere...curaj si nu te gandi la ce e mai rau
.
Mi-a mai scris cineva(imi cer scuze nu mai retin cine) ca nu sunt indicate jeleurile...Sa stii ca m-a pus pe ganduri...in sensul ca o sa renunt la ele...poate o sa mai gust unul de pofta...dar atat...
In legatura cu salarizarea...mersi de vesti am aflat unele chestii chiar interesante...habar nu aveam de ele...si am mai vazut ca daca ai sarcina cu risc poate sa ti se dea medical si salar 100%...e super daca e asa...eu chiar as vrea sa imi iau vreo 2 sapt daca imi da medicul sa ma mai relaxez...dupa atata munca...
Va
si astept numai vesti bune de la toate!
KIKI
10+
luhtien spune:
| citat din mesajul lui Ellenuta .. asta e .. cum mi-a mai spus cineva, faci scandal si ti se va da daca nu vrei sa mai revii pe post .. daca vrei, accepti cum ti se da .... ![]() |
Cata dreptate, cata dreptateee!

MangaGirl spune:
buna ziua burtici, ce mai faceti voi. am pierdut complet ritmul. mi-a fost tare rau in ultimele zile, asa ca nu prea am stat pe internet. am si eu o intrebare, branza philadelphia este sau nu buna de mancaT? ca nu scrie nicaieri daca e pasuterizat sau nu.
multumesc
MangaGirl :-)
10+
Danuta1979 spune:
Multumesc mult fetelor
Monica, o sa mai insist la tel, si daca nu gasesc, o sa accept cu milioane de multumiri programarea ta. Oricum, te anunt din timp daca chiar e cazul si chiar nu gasesc.
Multumesc din suflet!
Dana
12+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1
kiki_cri spune:
Manga, eu una manac fara retineri branza de care zici...eu cred ca cea din piata de la tarani poate fi periculoasa, cea din comert doar unele care nu sunt pasteorizate. Asta e parerea mea...
KIKI
10+