Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(20)
Raspunsuri - Pagina 19
lutoniana spune:
Adela bine ai venit si un bebelus sanatos si voios !!!!!
La multi ani ca vad ca tocmai a trecut ziua ta....si suntem nascute in acelasi an ![]()
Ce simt de observatie dezvoltat am.....ma credeam singura mai batraioara de pe aici 
(a fost o gluma sper sa nu va suparati)
Cea mai fericita
13+
kemsy spune:
Buna fetelor,
M-ati innebunit cu laptele pasteurizat
. Ce se intampla daca nu e fiert bine si nu e pasteurizat, ce boala/infectie poti face? Eu de cand am aflat ca sunt imuna la toxoplasma mananc tot felul de chestii: pastramioara cruda, salam super picant
...Ar trebui sa ma feresc in continuare de ceva??
Apropo de masuratori, bebe al meu, la 8 saptamani si o zi avea 1,52 cm. Era oare prea mic?
1sweet_angel: am facut eco intravaginala...a incercat si pe exterior dar nu se vedea absolut nimic. De ce intrebai?
Astazi m-am programat la coafor pentru suvite, pe saptamana viitoare. O sa am atunci 12 saptamani, prima zi. Oare ar trebui sa mai astept?
O zi buna
11
monica_dicut spune:
lutoniana pe prima pagina vi se ataseaza in dreptul numelui un carucior roz sau albastru, in functie de ceea ce vi se spune la eco 
POZNICI CU NOI
POZICI CU BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
12+
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
Danuta1979 spune:
Fetelor, m-am intors.
Sunt tare suparata. A iesit ceva in neregula.
Spectru tricuspida posibil cu regurgitatie partiala. Cica e posibil sa fie ceva la inima..la valva tricuspida. zicea dr. ca e posibil sa ma trimita mai departe la triplu si amino..
restul...lungime 6,15 cm; translucenta nucala 1,8 mm, 153 batai inima/minut.Varsta masurata copil 12+4, varsta calculata 12+1. data presupusa nastere 18 sept (adica cu 3 zile mai devreme). asta daca mai ajungem pana acolo...

Maine merg sa-mi ia si sange pt DT, dar sunt tare suparata si plang. Nici nu stiu ce sa fac in continuare...sa merg la inca o parere...sa astept..?
Dana
12+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1
anadomnica spune:
lutoniana - eu de constipatie am scapat cu biscuiti cu ovaz din Moldova - sunt super buni. Si daca pap dimineata 3-4 biscuiti cu ceai sau lapte si mai pap sin 2-3 fructe am terminat toate problemele cu constipatia. In legatura cu branzeturile: eu stiam ca in comert sunt doar o mica, mica parte de branzeturi fabricate din lapte nepasteorizat, si alea de obicei soiuri frantuzesti. Despre mozarela, si soiurile italiene eu stiu ca toate se fac cu lapte pasteorizat. Oricum, ma gandesc ca se avertizeaza doar in cazul in care nu e pasteorizat, iar daca este se sare peste ca majoritatea sunt.
Doamne ajuta!
6+
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Raluca_u spune:
Danuta
eu spun sa mai ceri o parere. cauta un dr ecografist f bun si vezi ce iti spune.
Raluca
12+ si
www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
monica_dicut spune:
kemsy la cruditati nu e neaparat problema de toxo ci de lysteria care e chiar mai grava
da nu te speria ca si eu am papat din astea din comert (nu de la tara) si nu prea e problema ca sunt verificate teoretic.
danuta eu zic sa mai faci o eco la unul din cei trei mahari sa verifici. NU te supara inca, e posibil sa nu fi vazut bine sau cine stie. Te rog eu sa nu pui raul inainte si sa verifici. UIte ca si eu umblu din doctor in doctor dar asta este.
POZNICI CU NOI
POZICI CU BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
12+
O noua viata
selen80 spune:
Danutza si eu zic la fel, sa mai incerci o parere, la unul din doctorii buni recomandati de fete (POp, Iosup, Herghelegiu)...
la cine ai fost acum?? ai facut 2d sau 3d/4d?
nu te panica deocamdata, ca-i faci rau lui BB 
ursuletzul nostru
14+
nunta
9 luni
Danuta1979 spune:
Am fost la Meicover la Calomfirescu. Nu stiu ce tip de eco am facut si nici nu scrie.
Poate e o idee buna sa merg la unul dintre priceputi. Pe cine imi recomandati?
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1
monica_dicut spune:
Of, la Iosup gasesti mai repede programare dar la Fortis nu la CMU. La Herghe slabe sanse iar la Pop am inteles ca poti gasi la urgenta dar cu o taxa de 200 de ron pe langa cei 500 cat costa o eco. La fel as zice sa incerci la Herghe la Sanador si parca la Medsana mai era sa zici ca uite domne e o urgenta, e o problema grava si vreau sa verific. Stiu ca a facut cineva la odiseea trecuta asa si a primit-o.
POZNICI CU NOI
POZICI CU BEBE
Monica
12+
O noua viata